Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.767.071
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
athlon64 kaže...
Mitsuoka kaže...
bobica257 kaže...

Ja idem danas u ponoć na maturalac. Bezveze.... Jedva čekam da se vratim....

Što više čitam ove tvoje postove, više vidim koliko ti nemaš života. Izađi vani, popij pivu dvi tri, zabrij sa ženskom, zabavljaj se malo. Od tih školskih natjecanja ionako nemaš ništa, odeš na informatiku ili matematiku na državno u srednjoj, pa imaš direktan upis na faks i dalje se uopce ni ne mucis {#}

cujes covjek se ne zabavlja na taj nacin , ja takoder smatram da je maturalac pilanje , i ekskurzije rofl lololol ,, samo bacanje para , rade cu sebi uzet gtx 580-ku nego davat pare za ekskurziju.

Taj vaš naćin zabave je kranje debilan i jadan. 

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Mitsuoka kaže...
bobica257 kaže...

Ja idem danas u ponoć na maturalac. Bezveze.... Jedva čekam da se vratim....

Što više čitam ove tvoje postove, više vidim koliko ti nemaš života. Izađi vani, popij pivu dvi tri, zabrij sa ženskom, zabavljaj se malo. Od tih školskih natjecanja ionako nemaš ništa, odeš na informatiku ili matematiku na državno u srednjoj, pa imaš direktan upis na faks i dalje se uopce ni ne mucis {#}

cujes covjek se ne zabavlja na taj nacin , ja takoder smatram da je maturalac pilanje , i ekskurzije rofl lololol ,, samo bacanje para , rade cu sebi uzet gtx 580-ku nego davat pare za ekskurziju.

Istina, prvi dan maturalca mi je bio grozan, nakon 8-satne vožnje smo po najvećem suncu išli razgledavat Dubrovnik. Ali sve poslije toga bilo je zakon i nikako nije bacanje novaca.

BTW, ako ti ne dosadi to što svaki dan 3-4 sata igraš igre, a ostalo vrijeme učiš onda si lud

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina

a ti se seljak

BTW, ako ti ne dosadi to što svaki dan 3-4 sata igraš igre, a ostalo vrijeme učiš onda si lud

ne , vozim bmx i volim action sportove , igram se sat vremena dnevno , osim ako nije neki dobar naslov vani , ali mi putovanja i opijanje s ekipom nisu napeta, ekipa iz razreda mi nije nešto jer nema nijednog geeka s kojim imam o cemu pricat , zato imam druge prijatelje s kojima volim izzlazit , a kao što rekoh radije cu kupit novu grafu nego davat pare za ekskurziju s debilnim razredom. , ja izađem navecer redovito s ekipom i od 20 ljudi budem jedini trijezan , neki problem? neku vecer sam proba travu , jupi , brodovi mi se poćinu smješkat , isn"t that soo extremley fun , lol epic fail.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 16:35 (athlon64).
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

ne , vozim bmx i volim action sportove , igram se sat vremena dnevno , osim ako nije neki dobar naslov vani , ali mi putovanja i opijanje s ekipom nisu napeta, ekipa iz razreda mi nije nešto jer nema nijednog geeka s kojim imam o cemu pricat , zato imam druge prijatelje s kojima volim izzlazit , a kao što rekoh radije cu kupit novu grafu nego davat pare za ekskurziju s debilnim razredom. , ja izađem navecer redovito s ekipom i od 20 ljudi budem jedini trijezan , neki problem? neku vecer sam proba travu , jupi , brodovi mi se poćinu smješkat , isn"t that soo extremley fun , lol epic fail.

Bolje je potrošit pare na ekskurziju sa lošim razredom nego na grafičku. Mi smo se više povezali međusobno, zabavili se i ne moraš se opijat ako ti nije do toga, ali zabavnije je. U mome su razredu svi antitalenti za tehnologiju, pa opet imamo o čemu pričat, možda je problem u tebi što nemaš tema za razgovarat s njima. Ako ne ništa cure su univerzalna tema. Budeš jedini trijezan, u većini slučajeva i ja, jer ja uzmem za najest se i 2 pive i to mi je ludilo, a ovi ako ce se opijat neka se opiju, zabavno meni, zabavno njima ^^

A za travu... vjerojatno ste imali malo i ti ne znaš pušit, pa je nisi ni osjetia, jer je najzabavnije bit u filmu s 5 ljudi doma i igrat flash igre i gledat videe po youtubeu, ali i to će doć s vremenom.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

kad odrasteš onda će ti bit ža šta si mladost (15-20g) provea igrajući igre i 'bježeći' od alkohola i ostalih stvari

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina

Bolje je potrošit pare na ekskurziju sa lošim razredom nego na grafičku. Mi smo se više povezali međusobno, zabavili se i ne moraš se opijat ako ti nije do toga, ali zabavnije je. U mome su razredu svi antitalenti za tehnologiju, pa opet imamo o čemu pričat, možda je problem u tebi što nemaš tema za razgovarat s njima. Ako ne ništa cure su univerzalna tema. Budeš jedini trijezan, u većini slučajeva i ja, jer ja uzmem za najest se i 2 pive i to mi je ludilo, a ovi ako ce se opijat neka se opiju, zabavno meni, zabavno njima ^^

A za travu... vjerojatno ste imali malo i ti ne znaš pušit, pa je nisi ni osjetia, jer je najzabavnije bit u filmu s 5 ljudi doma i igrat flash igre i gledat videe po youtubeu, ali i to će doć s vremenom.

ma daj sta ti je , sami đikani u razredu , jos bi me odvukli u klub na cajke , rekao sam ti nisam nikad bio s njima vani niti namjeravam jer nitko od njih nije moj tip , kad cujem ženske kako raspravljaju hoće li u džungle ili paganinija okrene mi se želudac , a na ekskurziji bi se stalno mislio kako mi je bilo bolje da sam doma i da tjedan dana radim šta hoću i imam 4000kn  u džepu , meni je netko ko bi te pare dao za ekskurziju luda nenormalna osoba , dobro bi razmislio i da idem s ekipom koja mi odgovara a kamoli sa seljačinama iz razreda.

15 godina
Cerina15 kaže...

kad odrasteš onda će ti bit ža šta si mladost (15-20g) provea igrajući igre i 'bježeći' od alkohola i ostalih stvari

Zato je to druženje u kafićima i sl. bolje od igranja igara? Po čemu je to opijanje i sl. mladenačko "eksperimentiranje" bolje i kvalitetnije od sjedenja na kompjuteru?

Open Source!
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Ne, ako se može suzdržati od alkohola i ostaloga, odlično. Ipak je to malo primitivniji način zabave i može se zabaviti i bez toga (on je rekao BMX, a ja nekad s ekipom odem u halu za penjanje i tamo se 2 ure ispušemo i odlično). Alkohol nije potreban za zabavu, ali obično svi smatraju da je. Moj jedan prijatelj sa posla u životu nije kap alkohola popija i eto luđi je od svih nas i opet se možemo zabavit na trešu i bez toga.

15 godina
Cerina15 kaže...

slušaj , ja sam već više puta naveo , ako sam ja sretan u životu to znaći da ne moram ništa mijenjat , znaći da ne moram tražit curu , da se ne moram opijat , ić se kupat itd.. jer mi je to dosadno , volim ic u skatepark vozit bajk , volim dobru igricu i volim kopat po hardwareu , a ove seljaćine koje to govore da nemaš život ako ne izlaziš mi pokvare rućak i većeru jer misle da je njihov naćin zabave naćin zabave svih drugih. Samo da napomenem da imam dijabetes pa se ne smijem okusit alkohola

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 16:55 (athlon64).
15 godina

(on je rekao BMX, a ja nekad s ekipom odem u halu za penjanje i tamo se 2 ure ispušemo i odlično).

naravno , moraš ne nekako ispuhat , poludio bi doma , uostalom sad preko ljeta sam dosta vani jer me i nije volja igrat nešto , još pogotovo kad mi grafa usije sobu na +40

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

ma daj sta ti je , sami đikani u razredu , jos bi me odvukli u klub na cajke , rekao sam ti nisam nikad bio s njima vani niti namjeravam jer nitko od njih nije moj tip , kad cujem ženske kako raspravljaju hoće li u džungle ili paganinija okrene mi se želudac , a na ekskurziji bi se stalno mislio kako mi je bilo bolje da sam doma i da tjedan dana radim šta hoću i imam 4000kn  u džepu , meni je netko ko bi te pare dao za ekskurziju luda nenormalna osoba , dobro bi razmislio i da idem s ekipom koja mi odgovara a kamoli sa seljačinama iz razreda.

ma svugdi ti je tako, a u ceskoj i spanjolskoj bar nema cajki {#} takav je i moj razred bia vise manje, a opet imaš i drugih razreda sa normalnijim ljudima tamo...

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ne mislim doslovno opijanje, nego izaći vani s ekipom, popit pivu dvi itd.

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

a ti se seljak

Zar je vas tako lako nagovoriti da se napijete?

Prema vašim postovima ja bi trebao biti još gori od vas. Jer je cjela (osnovna) škola PUNA pijandura pa i drogeraša. 

Nerazumijem zašto bi ti trebao piti ako si u takvom okruženju. 

I što je tebi jedina tema grafičke? Nemaš nešto drugo na pameti?

Gubite najbolje godine svoga života zureći u kompjuter... 

15 godina
Cerina15 kaže...

A zašto uopće mora piti pivu? Što je to u pivi toliko dobro da je moramo svi piti?

Open Source!
15 godina
Mitsuoka kaže...
athlon64 kaže...

ma svugdi ti je tako, a u ceskoj i spanjolskoj bar nema cajki {#} takav je i moj razred bia vise manje, a opet imaš i drugih razreda sa normalnijim ljudima tamo...

ma svugdi mi je tako , e pa onda ja neću nigdi izlazit , rješen problem , ja bi se trebao prilagođavat druvštvu , pff , {#} ,  volim izać navećer na matejušku s par prijatelja s fesba i to ćesto dođem bajkom , nakon vožnje u sk8parku na žnjanu i tjt , ekipe i razreda se klonim jer me nerviraju , seljačina izad mene nezna koristit torrente a meni se ruga da neznam di je kman ( sad sam naucio xd ).

14 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
Cerina15 kaže...

Zato je to druženje u kafićima i sl. bolje od igranja igara? Po čemu je to opijanje i sl. mladenačko "eksperimentiranje" bolje i kvalitetnije od sjedenja na kompjuteru?

Zato jer to nije faking zabava. Jer to nije nešto što ćeš pamtiti, usporedi svoje djetinstvo sa djetinstvom svojih roditelja.

Pa covjece cjeli dan zuriti u nesto nestvarno je tako glupo. 

15 godina

I što je tebi jedina tema grafičke? Nemaš nešto drugo na pameti?

Gubite najbolje godine svoga života zureći u kompjuter... 

bravo , sad si se pokazao totalnim đikanom za mene i nemam više o ćemu s tobom raspravljat , tvoje mišljenje je mišljenje svih drugih , kako ne , trebao bi se malo naućit pristojnosti i cijenit mišljenje drugih ljudi.

Cerina15 kaže...

A zašto uopće mora piti pivu? Što je to u pivi toliko dobro da je moramo svi piti?

lol , još smrdi , da smijem pit eventualno bi nešto onako dobrog ukusa , kao kruškovaću s mlijekom >.< , kako je dobra xd.

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Pivo je zdravo (izvor vitamina D) i u umjerenim količinama je dobro kao i crno vino {#}

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

probaj pa ćeš vidit

domaće vino i piva je zdravije nego svi gazirani sokovi koje takvi kao ti pijete

15 godina
Izbjeglica_02 kaže...
Cerina15 kaže...

Zato jer to nije faking zabava. Jer to nije nešto što ćeš pamtiti, usporedi svoje djetinstvo sa djetinstvom svojih roditelja.

soap - nemoj uopce rasspravljat s njime , njegovo mišljenje je jedino mišljenje na svijetu , i uopće se ne trudi da shvati druge ljude pa mu se ni ne isplati dokazivat ništa.

15 godina

probaj pa ćeš vidit

domaće vino i piva je zdravije nego svi gazirani sokovi koje takvi kao ti pijete

slažem se, zato ne pijem ni gazirane sokove.

16 godina
Izbjeglica_02 kaže...
Cerina15 kaže...

Piti pivu CIJELI DAN je cak opasnije od zurenja u ekran cijeli dan

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 17:12 (passat).
15 godina
Ah ta škola...

Ovu temu zatvorite ili nemojte u nju pisat dok ne počne škola..
Da me ne podsjeća na školu :) 

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
15 godina
Cerina15 kaže...

probaj pa ćeš vidit

Jedini sokovi koje pijem su domaći sok od šipka i naranče. Nikakve coca-cole, fante i sl. ne pijem. 

Open Source!
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Izbjeglica_02 kaže...
Cerina15 kaže...

soap - nemoj uopce rasspravljat s njime , njegovo mišljenje je jedino mišljenje na svijetu , i uopće se ne trudi da shvati druge ljude pa mu se ni ne isplati dokazivat ništa.

Nekazem ni ja da je opijanje super.

Ali to zurenje u kompjuter, ne imati socijalni život mi nikada neće biti jasno.

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

passat tko je rekao da je dobro pit pivu cili dan?

nemoj preuveličavat, od pive nije niko nikad umro 

14 godina
neaktivan
passat kaže...
Izbjeglica_02 kaže...
Cerina15 kaže...

Piti pivu CIJELI DAN je cak opasnije od zurenja u ekran cijeli dan

A dobro gdje sam ja spomenuo da pivu treba biti cjeli dan?

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

lol , još smrdi , da smijem pit eventualno bi nešto onako dobrog ukusa , kao kruškovaću s mlijekom >.< , kako je dobra xd.

Daj budi muško {#}

Skuzaj ali mora san... to je žensko piće, ajde da je samo kruškovača {#}

15 godina

Nekazem ni ja da je opijanje super.

Ali to zurenje u kompjuter, ne imati socijalni život mi nikada neće biti jasno.

ja imam socijalni život ako nisi shvatio iz mojih postova , ali npr netko tko ga uopće nema , tko igra cod 8h dnevno a ostalo ući , ja mu se nikad u životu nebi usudio reći get a life ili nešto takvo , ako on uživa u tome , svaka mu ćast, dao bi mu ruku , ali ovakvi kao ti koji misle da je njihovo mišljenje najvrjdnije , tipa " ako je meni to glupo onda je i njemu to glupo i gotovo " pa gadiš mi se sinko , povraća mi se od tebe i takvih kao ti , netreba ti ništa bit jasno , nemaš pravo vrijeđat nićije mišljenje , možeš reć da je tebi to ćudno i da se ti više voliš zabavljat izlazeći i dobit par thumb up-ova , par thumb - down-ova i tjt.

15 godina
Mitsuoka kaže...
athlon64 kaže...

Daj budi muško {#}

Skuzaj ali mora san... to je žensko piće, ajde da je samo kruškovača {#}

haha >.< ma i kruškovaća je sama dobra , al jbga kad ne smijem , probao sam travu al nije mi napeta , zabavljam se ja i trijezan s ekipom xd

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice