Svaka čast!Koji razred?
Prema datumu rođenja,pretpostavljam 7. ili 8.
Svaka čast!Koji razred?
Prema datumu rođenja,pretpostavljam 7. ili 8.
7. sam razred...
Za nas koji pohađamo u RH sutra škola počinje. Sad treba ovaj zadnji mjesec preživjeti.
Kod mene u školi je odlučeno da se poslje 20.5. nesmiju pisat ispiti. Još 19 dana... :)
Ovaj mjesec bude divlji. Obrana maturalnog, matura iz fizike i matematike...Ahhh
Uh, sad ce ovaj kraj godine biti gadan, poporavljanje ocjena sto se moze popraviti na maximum, biologiju moram podici na 4, a to ce biti cudo kod nastavnice jer je ovaj sto je isao na natjecanja iz biologije i na eko kviz ima 3 kod nje, tako da nije normalno!
Nama ti da test, a na trećinu pitanja uopće nemaš odgovore u knjizi. Kad netko pita koje je riješenje tog zadatka, ona kaže reka sam to na satu. Problem je što ona uopće ne kaže... Jednom nas je od 27, nas 26 dobilo jedan. Njezin komentar na to je: niste ništa učili
Generalno imam jako loše profesore. Hvala Bogu nemislim upisat ništa od toga gdje imam loše profesore, tako da sam zadovoljan ako iz tih predmeta imam 2 ili 3
A i nama su profesori jako nepravedni,ali ja uspijevam nekada izvući malo bolje ocjene i samo se nadam da ću imati 49-50 bodova i da ću se upisati u željenu srednju(Računalni tehničar u strojrstvu)...
Sad mi počinje borba za godinu, od 16 predmeta- 3 predmeta 90% da ću past, 4 predmeta 40%..obavijestit ću vas na kraju školske godine 18.6 :P
Matematika- 1,1
Taj.Poslovi- 1(pol.) 1,1,
Logika - 1,1
Poduzetništvo - 1,
Povijest - 1,1,2
Knjigovodstvo - 1,2
Hrvatski J. 1,1 (GRAMATIKA) ostalo pozitivno
Odlicne ocjene od mene.
20 | Proć ću godinu |
---|---|
6 | Past ću 2 predmeta |
4 | Past ću 1 predmet |
0 | Neću pasti ništa |
Pa kaj ti doma delaš??!!Ja imam problema sa svim predmetima u kojima se nalaze brojevi(osim Osnove Elektrotehnike to imam 3 ^^),matka i fizika štekaju.Matku sam siguran da ću ići na popravni,a fiziku ćemo pokušat nešto.
Sad mi počinje borba za godinu, od 16 predmeta- 3 predmeta 90% da ću past, 4 predmeta 40%..obavijestit ću vas na kraju školske godine 18.6 :P
Matematika- 1,1
Logika - 1,1
Poduzetništvo - 1,
Povijest - 1,1,2
Knjigovodstvo - 1,2
Odlicne ocjene od mene.
Šta ti uopće radiš u školi? Ispiši se ako ti se ne da učit, ovako nemas nikakve koristi
Matematika- 1,1
Logika - 1,1
Poduzetništvo - 1,
Povijest - 1,1,2
Knjigovodstvo - 1,2
Odlicne ocjene od mene.
Kao da igras kladionicu... samo sto kod tebe domacini cesto pobijede
Matematika- 1,1
Logika - 1,1
Poduzetništvo - 1,
Povijest - 1,1,2
Knjigovodstvo - 1,2
Odlicne ocjene od mene.
Kažem katastrofa,zapni učit sad ovih mjesec dana sad će ionako ti završni testovi bar se za njih potrudi da dobiješ neku bolju ocjenu možda i popravi prosjek nekih ocjena
Logika - 1,1
Poduzetništvo - 1,
Povijest - 1,1,2
Knjigovodstvo - 1,2
Odlicne ocjene od mene.
Čekaj stvarno misliš da nas briga za tvoj nemar? To nije da neznaš, nekužiš ili nešto, to je jednostavno nemar. Kaj se s tim hvališ tu na forumu, to je još najgore... Offline i uči.
Borba za godinu je počela na početku školske godine a ne 4 tjedna prije kraja 14 jedinica za ispraviti...-.-'. I onda je ono učitelji loši, nemamo preva, muče nas itd...Da te bar sruše, zaslužio si jer drugačije nebi bilo pravedno prema drugima. A ako te ne sruše onda znam da, polako, ali sigurno, naše školstvo ide u guzicu.
Kod mene u razred ide jedan lik koji će imat samo dvije ili tri pozitivne ocjene zaključene..mislim sramota!
Kod mene je u Osnovnoj jedan imao zaklučenih 8 jedinica od 13 predmeta.
Kod mene u mom mjestu u osnovnoj školi navodno nije nitko pao niti jedan razred zadnjih 20-30 godina,zadnji tko je bio pao bio je jedan moj rođo koji je pao 7 i 8 razred,navodno i ove godine će netko pasti!
EDIT:
Ako sutra nebudem online UČIM!!!
znam da je već dosta rano za razmišljanje o zaključnim ocijenama ali se nadam da većina već zna s koliko će proc godinu... ako sve bude kako treba moj će prosijek biti 4,7.. kako je kod vas???
16 | Prolazim s 5 100% |
---|---|
11 | Bit će čvrsta četvorka |
11 | dobar |
0 | dovoljan |
1 | idem na popravak il padam god. |
Ja bum imal 5.0 i 2 drzvana+6 županijskih+7 školskih Mislim da je to čist dosta. Kaj vi mislite?
Ja ću s trojkom jedva što upisati,no bolje mi je i to nego da dobijem jedan pa da se nigdje nezaposlim
Ja bum imal 5.0 i 2 drzvana+6 županijskih+7 školskih Mislim da je to čist dosta. Kaj vi mislite?
svaka čast majstore
Svaka čast. Na koja si državna išao?
Evo glasanje TKO ĆE SUTRA/DANAS 2.SVIBNJA UČITI!
20 | UČITI! |
---|
Svaka čast. Na koja si državna išao?
Na Informatiku Osnove+Algoritmi(5. i 5.- Nije nešto, ali prvi put pa može proći), još idem 8.-11. 5. na Tehnički - Robotiku. Prošle godine sam bil 1. bumo vidli kaj bu sad...
Ti vjetojatno imaš sutra i prekosutra slobodno. Oni koji idu RH to nemaju već je sutra škola.
Ti vjetojatno imaš sutra i prekosutra slobodno. Oni koji idu RH to nemaju već je sutra škola.
Imat ću slobodno jedino ak se razbolim!