Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.756.707
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ah ta škola...

Na prokletom faksu dobili samo 2 dana slobodna, ovaj petak i idući ponedjeljak.

Tek sam nedavno saznao da mi uopće nećemo imati praznika ffs  {#}

Ni neznate kako bi mi sada dobro došli da nadoknadim HTML i CSS te #C jezik.

Living in a world of unordinary dreams that will never come true
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

3 dobio iz fizike i to jedva jbt koliko zena trazi nije normalno.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 21:44 (Aliser).
14 godina
Re: Ah ta škola...
Hyperion kaže...

Tek sam nedavno saznao da mi uopće nećemo imati praznika ffs {#}

Lame :/

nikad nisam čuo za #C još :P

Inteligencija nije znanje,već mašta
14 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Tek sam nedavno saznao da mi uopće nećemo imati praznika ffs {#}

Nije mi jasno stvarno zašto za programiranje nekoristite engleski jezik???

(Ovo sam napiso samo zato što nemam pojma o programiranju)

Dino
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 21:56 (Dinče).
15 godina
neaktivan
tpg kaže...
cola777 kaže...
tpg kaže...

Ja neznam sta se vi bojite toliko tih predmeta aj fizika,biologija boli me stomak ,ja kad sam isao u osnovni u srenju(ekonomska) ebe se mene koji je predmet i jeli test i kontrolni ,vjerujte mi da je moja skola bila puno teza (radilo se po bolonji to vam je inace ukratko dobijete jedan iz zavrsnog  testa iz tog predmeta i padate na popravni ) i uvijek se snalazio prepisivao itd. (prolazio sam sa 4 ili 5)

ti išo u srednju po bolonji wtf?

DA vjerni gospodite u BIH ,kako vi idete u osnovnoj skoli po bolonji WTF jelde :)

ma ti si nešto zabrijo, osnovna i srednja ne mogu bit po bolonji

Neću žvaku oću kusur
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

11 dana bez škole {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 14:18 (cuspajz).
15 godina
cuspajz kaže...

Dobio iz latinskog -2 ( 10/20 bodova). Još jedno odgovaranje i jedan test, onda sam se riješio latinskog do kraja života{#}

I kod mene isto {#}

http://vukajlija.com/
15 godina
odjavljen

Hvala Bogu, meni je ovo isto zadnja godina latinskog. Predmet je prilicno beskoristan, srecom nas profesor ne trazi puno. Na godinu se pisu cetiri testa, nema odgovaranja. Vecina nas ima 5, pet ili sest ih ima 4.

iPhone user
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

U mene ih pet ili sest ima pozitivno.

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina
piksic kaže...

Hvala Bogu, meni je ovo isto zadnja godina latinskog. Predmet je prilicno beskoristan, srecom nas profesor ne trazi puno. Na godinu se pisu cetiri testa, nema odgovaranja. Vecina nas ima 5, pet ili sest ih ima 4.

Mi imamo neku sjebanu knjigu s 38 lekcija i nekim pričama,za svaku pišemo test -.-...Brijem da ni Cezar nebi znao sve to

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Imam najgoru profesoricu iz latinskog. Za koju godinu ide u mirovinu. Prije ako ti padne gumica sa stola, odgovaras. Jedino si mogo čuti muhu u letu, tolika tišina u razredu. Ako je pogledaš u oči, odgovaraš. Nisam ni ja vjerovo, dok mi nije predavala. Siguran sam da pitate svakog srednjoškolca u Osijeku za nju, svi će znat ko je ona. Oko 80% učenika ima 2

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 14:46 (cuspajz).
16 godina
cuspajz kaže...

Imam najgoru profesoricu iz latinskog. Za koju godinu ide u mirovinu. Prije ako ti padne gumica sa stola, odgovaras. Jedino si mogo čuti muhu u letu, tolika tišina u razredu. Ako je pogledaš u oči, odgovaraš. Nisam ni ja vjerovo, dok mi nije predavala. Siguran sam da pitate svakog srednjoškolca u Osijeku za nju, svi će znat ko je ona. Oko 80% učenika ima 2

Kako se zove nastavnica? Zivim u Osijeku i znam nekolko ljudi koji idu u srednju.

15 godina
cola777 kaže...
tpg kaže...
cola777 kaže...
tpg kaže...

Ja neznam sta se vi bojite toliko tih predmeta aj fizika,biologija boli me stomak ,ja kad sam isao u osnovni u srenju(ekonomska) ebe se mene koji je predmet i jeli test i kontrolni ,vjerujte mi da je moja skola bila puno teza (radilo se po bolonji to vam je inace ukratko dobijete jedan iz zavrsnog  testa iz tog predmeta i padate na popravni ) i uvijek se snalazio prepisivao itd. (prolazio sam sa 4 ili 5)

DA vjerni gospodite u BIH ,kako vi idete u osnovnoj skoli po bolonji WTF jelde :)

Ebga sad ,nisam zbrljo znam sta sam ucio gdje sam isao nisam budala covjece.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan
tpg kaže...
cola777 kaže...
tpg kaže...
cola777 kaže...
tpg kaže...

haha nisam ni reko da si zbrljo, nego zabrijo, al dobro ako ti tako kažeš onda si valjda u pravu hahaa

Neću žvaku oću kusur
15 godina
cola777 kaže...
tpg kaže...
cola777 kaže...
tpg kaže...
cola777 kaže...
tpg kaže...

haha nisam ni reko da si zbrljo, nego zabrijo, al dobro ako ti tako kažeš onda si valjda u pravu hahaa

Znam ja da je i fakultet po bolonj,ali i moja je srednja tako bila i jos je tako i jedina je skola ja mislim tu kod mene da tako radi po nekim EU pravilima nemam ja pojma :D

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
14 godina
Ah ta škola...

Nego ljudi,ako zna netko...Koliko je teška nacrtna geometrija na strojarstvu(FESB ili FSB) i koliko se dugo radi?

16 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...
cuspajz kaže...

Kako se zove nastavnica? Zivim u Osijeku i znam nekolko ljudi koji idu u srednju.

Reću ti za 2 mjeseca {#}

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Lektira Stojan Mutikasa imal neko prepricano??

MATICNA: ASUS P5KPL AM-SE (socket 775) CPU: Intel Dual Core E5200 2.50GHz 2.50GHz(clock na 2,93 ghz) PSU: PLATINUM MS 400ATX 400W MONITOR: Samsung SyncMaster T200HD GRAFICKA: nVidia geforce 8600gt
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 11:44 (Intelovac123).
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Odmah poslije praznika pišemo nekakav ispit koji nam država šalje,uglavnom ispit je iz biologije i naša škola/razred je odabrana nasumičnim odabirom!-.-"

Ima li netko iskustva sa takvim ispitima,smiju li nam učiteljice zaključiti ocjene po temelju rješenog ispita?

Programer,3D artist i web dizajner
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Kod nas je latinski dosta težak jer profesor traži da učimo{#}

Pita tri različite stvari: vokabular, gramatiku i prijevod teksta.Pita svaki put kada imamo(1 od 2 sata, ponekad i oba).Imao sam 5 na polugodištu, sad će valjda bit 4{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Pita tri različite stvari: vokabular, gramatiku i prijevod teksta.Pita svaki put kada imamo(1 od 2 sata, ponekad i oba).Imao sam 5 na polugodištu, sad će valjda bit 4{#}

Kod nas profesorica pita četiri različite stvari.

Vokabular, gramatiku, analizu rečenice i prijevod, sentencije.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
Tomislav95 kaže...

Tako je kod nas. Neki tako dobiju tri jedinice odjednom. A jedan učenica je dobila dvije petice i jedinicu. 

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
15 godina
Wedran Dev kaže...

Odmah poslije praznika pišemo nekakav ispit koji nam država šalje,uglavnom ispit je iz biologije i naša škola/razred je odabrana nasumičnim odabirom!-.-"

Ima li netko iskustva sa takvim ispitima,smiju li nam učiteljice zaključiti ocjene po temelju rješenog ispita?

Imam isto, samo iz 10 predmeta, na takvim testovima ti profe obicno daju prepisivati, jer je u pitanju i njihova guzica (najbolje bi bilo da iz tog testa dobijes ocjenu koju imas iz predmeta, ako dobijes puno vecu ili puno manju ocjenu ne valja, pa ce kriviti profe), kod nas se jos ne zna hoce li ocjene biti upisane, ali svi govore kao da ce to imati u 'vidu' kad budu zakljucivali ocjene na kraju godine

http://vukajlija.com/
15 godina
neaktivan

Ali nama su rekle profe da će doći taj glavni koji će kontrolirati pisanje testova! o.O

Programer,3D artist i web dizajner
16 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Tako je kod nas. Neki tako dobiju tri jedinice odjednom. A jedan učenica je dobila dvije petice i jedinicu. 

Zato kod nas pita samo 2 elementa po jednom ispitivanju. (Sami biramo koja 2 elementa)

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
Looka kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Zato kod nas pita samo 2 elementa po jednom ispitivanju. (Sami biramo koja 2 elementa)

To je odlično.Iako je sve povezano, puno je lakše za naučiti tekst i riječi, nego i gramatiku uz to(tekst napamet i to je to{#})

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

To je odlično.Iako je sve povezano, puno je lakše za naučiti tekst i riječi, nego i gramatiku uz to(tekst napamet i to je to{#})

Meni je puno lakše naučit sentencije i gramatiku, jer tekst ne možeš napamet naučit kad ti ona sama rečenice zadaje, nisu iz knjige.

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Jel treba koga zamijenit da ja idem malo učit umjesto nekoga...jojjj kako mi to nedostaje a ja mu dam koju moju curku iz moje kolekcije za uzvrat{#}

15 godina
odjavljen
Ah ta škola...

Bio na InfoKup-u, 5 iz algoritam-a, 5. iz Osnova. Čak mi je i slika na Bugu objavljena. Još sad idem na državno iz tehničkog. Robotika. Prošle godine bio prvak. Bumo vidli kaj bu sad....

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)
16 godina
bobica257 kaže...

Bio na InfoKup-u, 5 iz algoritam-a, 5. iz Osnova. Čak mi je i slika na Bugu objavljena. Još sad idem na državno iz tehničkog. Robotika. Prošle godine bio prvak. Bumo vidli kaj bu sad....

Svaka čast!Koji razred?

HTC Desire Android
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice