Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.766.631
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Ah ta škola...

hej,ljudi..ovako,imam jedno pitanje..ja u petak trebam pisat test iz engleskog i ispravak iz matematike..po pravilniku ne smijem pisat dva testa..e sad,ak napišem matišu skužit će iz engleskog da markiram pa će mi upisati neopravdani..kaj preporučate,da pišem 2 testa?

pozz,i hvala na brzom odgovoru..;)

15 godina
protjeran
Re: Ah ta škola...
alen4430 kaže...

hej,ljudi..ovako,imam jedno pitanje..ja u petak trebam pisat test iz engleskog i ispravak iz matematike..po pravilniku ne smijem pisat dva testa..e sad,ak napišem matišu skužit će iz engleskog da markiram pa će mi upisati neopravdani..kaj preporučate,da pišem 2 testa?

2 testa?

koji si ti uopće razred?

meni je 4 testa dozvoljeno (osnovna)

ispravak se barem kod mene ne gleda kao test {#}

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

LoL mi na jednom satu pisemo po 2 ispita...Nekad se zna dogoditi da u jednom danu pišemo 4-5 ispita...8 sam razred :)

A da ne pričam kako je dok su završni ispiti pa dok zadnja 2 tjedna svaki dan pišemo ispite i kontrolne... o.o

Programer i 3D artist
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 18:00 (Wedran Dev).
14 godina

ma ja sam loše objasnio,ovak imamo njemački..matematiku....i zadnji sat engleski..

ja bi se javio njemački,i onda kad odgovaram njemački upiše mi datum, pa pišem matišu...i onda nemogu engleski pisat...

8.razred...

15 godina
protjeran
alen4430 kaže...

ma ja sam loše objasnio,ovak imamo njemački..matematiku....i zadnji sat engleski..

ja bi se javio njemački,i onda kad odgovaram njemački upiše mi datum, pa pišem matišu...i onda nemogu engleski pisat...

8.razred...

ali profesori ti ispravak 99,9% neće gledat kao test

i njih boli k što si ti odgovarao i pisao ispravak

to ti pali samo kod odgovaranja, ali da se izvučeš s testa to nema šanse

14 godina

hvala..a nis..onda odo ucit za engleski...;)

pozzz

17 godina
Ah ta škola...

ispravak testa se ne vodi kao test..jer si za to ti kriv..

15 godina
Ah ta škola...

radite problema oko tih 3-4-5 stranica sta imate za nauciti...javite se kad budete ucili 100 stranica tjedno, a koji put i 2 takva ispita tjedno po toliko stranica...

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

radite problema oko tih 3-4-5 stranica sta imate za nauciti...javite se kad budete ucili 100 stranica tjedno, a koji put i 2 takva ispita tjedno po toliko stranica...

Uf, kod nas je tako s ispitom iz povijesti.1. razred nema puno, al kasnije je baš puno gradiva natovareno u ispite

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Dan kao i svaki kada imamo povijest.Nastavnik je stvarno zajebant..lagano se može imat 5 kod njega...evo primjer kako izgleda sat kod njega

Neka osoba:O ISUSE!

Nastavnik:Tko to tamo zaziva moje ime?! 

Jednostavno car kakvog nema...jedanput ću snimat cjeli sat pa ćete umirat od smijeha xD

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

U nas bi mu vjerojatno roditelji poslali inspekciju i tvrdili da vrijeda religiju ili nesto slicno...

Ili kada je profesorica iz matematika pokazivala 3 prsta kada je nesto govorila o kutovima trokuta i budale je prijavile...

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...
alen4430 kaže...

2 testa?

koji si ti uopće razred?

meni je 4 testa dozvoljeno (osnovna)

ispravak se barem kod mene ne gleda kao test  {#}

Ja mogu max imati 5 testova dnevno s tim da se odgovaranja ne broje.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
14 godina
Ah ta škola...
Jos jedno pitanje,vezano za salabahtere. Ja imam profu iz hrv, i cijelo nam vrijeme dok pisemo test govori da nam laktovi moraju a5it na stolu. Kak da onda napravim salic?
15 godina
protjeran
alen4430 kaže...
Jos jedno pitanje,vezano za salabahtere. Ja imam profu iz hrv, i cijelo nam vrijeme dok pisemo test govori da nam laktovi moraju a5it na stolu. Kak da onda napravim salic?

a da ti jednostavno naučiš gradivo i ne mučiš se sa šalićima {#}

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Jebo*e, kakvog ja nastavnika iz fizike imam, apsolutno nista ne radimo na satu, nesto malo prepisemo, napravimo kao neke vjezbe i to on gleda za ocjenu, testovi koje pisemo on sastavlja i stvarno su prelagani, meni je fizika poprilicno zanimljiva, ali on s nama skoro pa nista ne radi, pola razreda ima 5 iz fizike, katastrofa(8. razred sam)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 21:06 (Vuja12).
16 godina
neaktivan

Neka, u srednjoj ćeš raditi sve to samo puno, puno, puno, puno proširenije. Ne propuštaš ništa, jedino ćeš se u srednjoj možda malo morati namučiti (ako upišeš neku dobru), ali budući da kažeš da ti je zanimljivo, ne bi trebao imati problema. If there's a will, there's a way! :D

15 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Neka, u srednjoj ćeš raditi sve to samo puno, puno, puno, puno proširenije. Ne propuštaš ništa, jedino ćeš se u srednjoj možda malo morati namučiti (ako upišeš neku dobru), ali budući da kažeš da ti je zanimljivo, ne bi trebao imati problema. If there's a will, there's a way! :D

Ici cu u gimnaziju, s tim da cujem da je tu profesor iz fizike jako zahtjevan i jako puno toga radi, samo bi mi glupo bilo da dodem tamo i nemam pojma ni osnove, tj. nisam siguran hocu li trebati znati sta.

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ma neces nista trebat znati, barem ja nisam trebao... Mislim znas valjda ono najosnovnije...

Jedino sto mi je malo vise trebalo je dio o struji...

15 godina
Vuja12 kaže...

Jebo*e, kakvog ja nastavnika iz fizike imam, apsolutno nista ne radimo na satu, nesto malo prepisemo, napravimo kao neke vjezbe i to on gleda za ocjenu, testovi koje pisemo on sastavlja i stvarno su prelagani, meni je fizika poprilicno zanimljiva, ali on s nama skoro pa nista ne radi, pola razreda ima 5 iz fizike, katastrofa(8. razred sam)

Ista situacija bila u osnovnoj, samo sto je profa bio jos laksi, na testu da nekom iz razreda da napise zadatke, dodje test, i svi lagano prepisu iz rjesenja bas onako kako je tamo, sto je najgore on to sve prizna :/

ali eto, ne ide mi lose fizika sad u srednjoj (2. raz. gimnazija, imam 3-4), sve se to moze pohvatati

http://vukajlija.com/
16 godina
neaktivan
Vuja12 kaže...

Moj 7. razred  iz fizike: 1. sat zujimo, 2. sat idemo u informatiku igrat kantera

8. razred: 1. sat zujimo, 2. sat idemo kuć

Kad sam došo u srednju kaže profesor nacrtajte s,t graf. Ja onak WTF, sta je to?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
pirat01 kaže...

Kod nas je situacija totalno drugačija. Mi imamo profesora koji je pijan 24/7. Uvijek kasni 20-30 minuta. Vrati se, smije se k'o budala, stavi nešto na grafoskop, neki crtež, mi nacrtamo, prepišemo 3 rečenice i zvoni. I tako zaredom 10-ak časova (satova) i onda odjednom opali ispit koji apsolutno nema nikakve veze sa onim što smo radili. Em ono što je na ispitu nismo nikad ni spomenuli, em što se još i izdere na tebe jer ne znaš. Ja sad imam kod njeg 5, i to jedva na testu sam to izvukao, jer sam morao napamet naučiti sve. Inače sam protiv učenja napamet, jer je to zadnje što bih ikada napravio, a ovo je samo bio očajnički pokušaj da izvučem bolju ocjenu, i ajd, jedini sam tu dobio 5. Uvijek svi dobivaju jedan, uvijek se na sve dere kako ne učimo, kako ništa ne znamo, a kad mi njemu nešto kažemo, začepi ti usta i još se dodatno izdere na tebe. Katastrofa. Inače sam siguran da bih volio fiziku, isto kao što volim matematiku i informatiku, jer mene idu ovi predmeti koji su "logički", ali ovaj profesor stvarno pretjeruje. Danas sam imao ispit kod njeg. Naravno, kao i obično, prva strana teorija, druga strana zadaci. Teorija, ajd nekako, al kad vidim one zadatke. Mi nikad u životu nismo napisali ni jednu formulu u svesku, a kad bi držali otvorenu knjigu na času, naravno, dodatno se izdere na tebe kako ti knjiga mora biti zatvorena kad on "objašnjava", jer ne možemo pratiti u dvije ravni. Em to, em uvijek uzme novine, stavi ih na dnevnik, podigne dnevnik i čita novine. Ako malo pomjeriš klupu, stolicu, odmah te digne, pita te odakle si, i počne nabrajati kako si seljak, kako kad je on bio k'o ja kroz to mjesto nije ni vlak prolazio (mo'š mislit čega se on hvata -.-) i, čak, počne i otvoreno vrijeđati. I onda smo mi naravno krivi za sve.

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pa meni jednostavno nije jasno kako je moguce imati takvog profesora? Pa snimite ga nekom dobro kamerom par puta, on mora letjeti?

15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Zar ne mozete prijaviti tog profesora?

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
16 godina
Ah ta škola...

trebam pomoć iz fizike, nas učitelj pozove na ploču i kaže nam nacrtajte v/t i s/t graf za npr. 5km/h i kako da ja sad to nacrtam?

15 godina
protjeran
mar123 kaže...

trebam pomoć iz fizike, nas učitelj pozove na ploču i kaže nam nacrtajte v/t i s/t graf za npr. 5km/h i kako da ja sad to nacrtam?

nacrtaš x os i y os 

kod s/t dijagrama

y os=s

x os=t

kod v/t dijagrama

y os=v

x os=t

ako je brzina jednoliko gibanje onda će ti u s/t dijagramu biti pravac 

a u v/t dijagramu vodoravna crta

EDIT: Krivo sam napisao. Nije jednoliko ubrzano nego jednoliko gibanje :P

ako piše samo 5km/h onda je valjda jednoliko gibanje 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 10:22 (tonihrvat).
16 godina
Ah ta škola...

pa on ne kaze jel jednoliko il ne samo kaze neki broj km/h

16 godina
Ah ta škola...

Uh, popravio sam kemiju, matematika ostala na razini-4, to moram popraviti nekim cudom na 5, fiziku moram isto jos zapeti da mi da 5 na kraju, onda biologiju danas pisemo krvotok, to ucim, i moram 5 jednostavno dobiti.

Nadam se da cu u EMSU upasti u Osijeku. Tehnicar za racunalstvo.

http://g.bfbcs.com/4290/pc_Omega_HR.png
17 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...
mar123 kaže...

nacrtaš x os i y os 

kod s/t dijagrama

y os=s

x os=t

kod v/t dijagrama

y os=v

x os=t

ako je brzina jednoliko gibanje onda će ti u s/t dijagramu biti pravac 

a u v/t dijagramu vodoravna crta

EDIT: Krivo sam napisao. Nije jednoliko ubrzano nego jednoliko gibanje :P

ako piše samo 5km/h onda je valjda jednoliko gibanje 

grafički prikaz ;) grafički prikaz ;)
16 godina
Ah ta škola...

e hvala ti jel mi mozes samo jos rec koje brojeve da napisem na graf( 1,2,3,4,5 itd. ili neke druge)

16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Pa meni jednostavno nije jasno kako je moguce imati takvog profesora? Pa snimite ga nekom dobro kamerom par puta, on mora letjeti?

Aliser kaže...
Hambrle kaže...

Zar ne mozete prijaviti tog profesora?

Ma možeš ga prijavit, al kakve koristi kad je pred penziju/mirovinu (kako oćete). Tako da nam ništa ne preostaje nego ga trpiti do kraja godine. Samo mi možemo imati više problema ako ga prijavimo :/

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice