Meni se pokazala najbolja AVIRA PREMIUM SECURITY SUITE trial verzija na 3 mjeseca ali ju mozete svaki puta besplatno produziti.Trebate samo KEY kojeg mozete dobiti free!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala !
koji avast je bolji profesional ili home
javite mi
koji avast je bolji profesional ili home
javite mi
ja se nisam mogao odlučit koji je najbolji pa sam ih stavio svih deset jer je svaki dobar u nečemu
Osobno koristim AVG već par godina (free verziju) i nisam nikada imao problema s virusima...ali ni jedan AV ti neće pomoć kod "nesavjesnog" surfanja :)....
ja se nisam mogao odlučit koji je najbolji pa sam ih stavio svih deset jer je svaki dobar u nečemu
Nod32 vec preko 4 godine, nema nikakvih problema.
Trenutno koristim v3, samo upises update server i to je to..
Nod 32 nema nikakav HIPS ili Host Protection to je sigurno, pa ako nesto propusti jao si ga domacinu a tako je i s drugim antivirusima koji nemaju Host Protection koji je nuzan da bi covjek bio zasticen kako spada kad antivirus zakaze ili antispyware alat koji nema Host Protection to je ista stvar, evo primjera antivirus ili antyspyware alat svejedno propuste gamad kaj se događa vrlo cesto kod losih antivirusa ali kroz HIPS sa Behavioral Analysis to ne prolazi!!!
Moze li mi neko reci gdje nabaviti orginalni Kaspersky ?
Hvala !
mislim da ću preći sa AVGa na Aviru, pa me zanima jeli dovoljno samo uninstalat AVG, i onda nakon toga intalat Aviru?
mislim da ću preći sa AVGa na Aviru, pa me zanima jeli dovoljno samo uninstalat AVG, i onda nakon toga intalat Aviru?
Linux:)
Probaj sa Kaspersky internet security 7 poprilicno mocno i dovoljn(ne uvijek ali ni jedan antivirus program to nije).
Meni se pokazala najbolja AVIRA PREMIUM SECURITY SUITE trial verzija na 3 mjeseca ali ju mozete svaki puta besplatno produziti.Trebate samo KEY kojeg mozete dobiti free!!!
NOD32!
Sophos
Sophos

nod32! vec pola sata bez virusa!
Kao sto vec neko rece, ne postoji najbolji. A zasto? Pa zato sto imam jednog frenda koji radi u laboratoriji
kod Kasperskog, i ona kaze, kada nemaju posla oni sami pisu viruse i pustaju ih na net. Znaci sami sebi prave poso.
Eto toliko, ne verujem da i ostali proizvodjaci ne rade slicno. Odaberite jedan i to je to, prica je ista.
Ja licno koristim Nod32 i zadovoljan sam, ne kazem da je najbolji. To je sve relativno.
Ako imas 20 antivirusa komp ce ti se samo usporit bolje jedan ali vrijedan NP- Nod 32 i antivirus i antispayver
NOD32 je jako dobar, jer je brz i ne usporava jako komopjuter kao recimo avira - barem je meni na laptopu - sve radi 50%sporije, šteka, jedva izlazim iz aplikacija itd., dok je na bržem procu (točnije, Intel Q6600 već sve radi ok, ali ipak je NOD32 puno puno brži).
NOD32 je jako dobar, jer je brz i ne usporava jako komopjuter kao recimo avira - barem je meni na laptopu - sve radi 50%sporije, šteka, jedva izlazim iz aplikacija itd., dok je na bržem procu (točnije, Intel Q6600 već sve radi ok, ali ipak je NOD32 puno puno brži).