Nije bitno kao da bi je i koristili,nisam ispucao ni onu prošlu licencu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koje? Daj navedi da im pošaljem zahtjev......
@Lazar: Da. Predlažem da napraviš novi topic, iskopiraš svoj post tamo, a ovdje isti obrišeš i staviš link.
Ne sjećam se točno, ali znam da je bilo primjera.
Javim poslije ako ako naiđem na takve slučajeve.
P.S. Nekoliko svakidašnjih programa sam danas instalirao na svježe updateanom CFW-u, točnije njegovoj whitlisti se vidi napredak-nije se javljao
Kakva su iskustva s ovim programom? Je li ga netko možda do sada isprobao?
Kakva su iskustva s ovim programom? Je li ga netko možda do sada isprobao?
prvi put čujem,do sad sam sve uspio deinstalirati u revo uninstalleru
ajd isprobaj giga pa javi,makni taj svoj paid
Prepoznao je Aviru i to je to.
Prepoznao je Aviru i to je to.
ne kužim,šta.. ne može ju deinstalirati?
Nisam ni probala, ali npr. Spyshelter i BitDefender na drugom računalu nije ni registrirao.
Držimo se mi ipak probanog recepta.
Zna li netko mozda gdje se nalazi Comodo-v log file?
Nisam ni probala, ali npr. Spyshelter i BitDefender na drugom računalu nije ni registrirao.
ništa onda,zaboravi na to
velim ti, nekoliko securityja,kaspersky,par firewalla i hrpa avg-a,sve sam micao s revom,nije bilo potrebe za nikakvim dodatnim specijaliziranim removerima,eventualno čišćenje registra ,nešto ostane..
https://forums.comodo.com/wishlist-cis/delete-cis-log-file-t53235.15.html
Evo za antivirusnu ekipu nove verzije:
Kaspersky Rescue Disk 10.0.23.29 data 2011/01/11
Homepage - http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk
Size: 197 MB
Download Kaspersky Rescue Disk
Download Utility to record Kaspersky Rescue Disk 10 to USB devices
avast! Antivirus 5.1.889 - Final
Homepage - http://www.avast.com
Size: 46.5 MB
Download avast! Pro Antivirus 5
Download avast! Free Antivirus 5
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Evo sa one stranice od GigaGirl ima jedan link Filterbit.com
Radi na principu Virustotal-a i Jotti-a, pa sam ga malo testiro da vidim razlike u pronalazenju malwera.Rezultati slike dole:
... što je novoga u avastu 5.1.889:
Compared to the previous version, the most notable improvements are:
- solved a compatibility problem with CorelDraw X5
- solved a compatibility problem with Acer control software
- solved a problem inserting a license file via the installation wizard
- solved a compatibility problem with some Dell wireless network adapter drivers
- solved a compatibility problem with Game Guard (used by a number of games)
- solved a compatibility problem with Sibelius
- solved various 0xC0000005 and 0xC000007B errors (e.g. with some .NET applications)
- issues related to upgrades from v5.0 (inactive shields, missing right-click associations, missing 64-bit boot-time scanner etc)
- solved some possible deadlock conditions (relatively rare but possible)
- performance related improvements
- various UI related improvements
Izvor: avastov forum
Čovječe, prva verzija 5.1 final je bila bugovitaaaaa......
Čovječe, prva verzija 5.1 final je bila bugovitaaaaa......
A naprave fenomenalan posao s v5, valjda ce buduće nadogradnje biti bolje.
C: \ Documents and Settings\All Users\Application Data\Comodo\Firewall Pro
nije nova vijest,ali eto ako kome treba free Prevx Safe Online, ona promocija izgleda traje u beskonacnost.
treba samo posjetiti facebook.
znamo sve da imamo wot i sve ostalo sto ide, necu ga ni ja stavit na laptop ako imam webguard,ali izgleda da je decko nenametljiv i radi upareno sa bilo cime.
meni je jedino konfuzno sto sam mislio da ovdje za free radi samo njegovo online skeniranje...a izgleda da mu radi i skeniranje pc-a na malware i heuristica.
nigdje ne pisu nikakva ogranicenja.
Korisni password savjeti:
http://lifehacker.com/5732187/beef-up-your-password-by-memorizing-a-few-ascii-key-combos
i novootkriveni freeware

Ja sam ispunio ono i poslo, budemo vidjeli jel opet neka prevara il nest slicno.
Znate ono: "Dzabe ni u stare babe!" :)

Ja sam dobio ;)
Ja sam dobio ;)
Dobio si licencu za kaspersky?
Greska
Evo nova beta SUPERAntiSpyware 4.48.1000 Beta
Homepage - http://www.superantispyware.com
Size: 9.70 MB
Download SUPERAntiSpyware Free Edition Beta
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Test novog CIS-a
Aco se zeznuo...kaže da će staviti najsigurnije postavke, a zaboravi promijeniti Partially Limited u Untrusted.
Zato mu se rogue instalirao.....nakon restarta je trebao pokušati pokrenuti ga pa da vidimo da li bi bio aktivan ili je riječ samo o dropanim fajlovima.....
Za SAS se čeka verzija 5.0...ovo su samo male promjene (beta) i "priprema" enginea za skok u hyperspace.....
Stara vijest...u zatvorenoj beti su već skoro godinu dana......
http://krebsonsecurity.com/2010/02/blade-hacking-away-at-drive-by-downloads/
nije nova vijest,ali eto ako kome treba free Prevx Safe Online, ona promocija izgleda traje u beskonacnost.
treba samo posjetiti facebook.
znamo sve da imamo wot i sve ostalo sto ide, necu ga ni ja stavit na laptop ako imam webguard,ali izgleda da je decko nenametljiv i radi upareno sa bilo cime.
meni je jedino konfuzno sto sam mislio da ovdje za free radi samo njegovo online skeniranje...a izgleda da mu radi i skeniranje pc-a na malware i heuristica.
nigdje ne pisu nikakva ogranicenja.
Prevx Free ce ti samo pokazat da imaš gamad tj detekcija, ali ju nece ocistit nit maknut uopce osim Adware bezveznog kaj je glupost ali tak je. Ovaj Safe Online isto nije nist posebno, pogotovo ne da bi ga platil WOT je tu da obavi kaj on radi uz neki Antivirus ko ga koristi i to je to.
Imao sam legalnu 2010 verziju i akcija prije ove sto je torrente cini mi se dao za kinesku licencu kod mene je proradila na engleskoj i sad imam 2011 legalnu.
recite mu da je komercijalna licenca za kaspersky ograničena samo vremenom i vrstom proizvoda, ne i njegovim buildom, dakle ukoliko licenca ne istekne vrijedit će i za KIS verzije 2012...