Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.079.955
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O
BlaBlaLaLa kaže...
kingmedo kaže...

Mene zanima zašto su se svi uhvatili CIS-a. Analizirate ga i sve bugove (koje imaju sva sigurnosna riješenja) javno iznosite i hvatate se toga što ga nema na av comparativesu.

Zašto ne bi malo krenuli u drugom smjeru, Online Armor npr.? Ili NIS, KIS, Bitdefender i ostali? Dosta je bilo, nekima se ne može dokazati na koji način to funkcionira CIS, iako mi opet nije jasno zašto onda nitko ne napada Online Armor koji je podjednako dobar.

zato jer se ljudi iz ove teme koji su u "melih fan klubu" prave ako imaju comodo da im nitko nista nemoze a uostalom seru po drugim antivirusima i firewallima.

melih kaki protiv av kompanija da je to najveca prijevara, a i sam je napravi antivirus -.- jos o tome napisao u blogu.....

Ajde pročitaj još jednom s razumijevanjem Melihov tekst i razmisli o tome što si napisao. Nisi vidio da se negdje spominje DACS? Ili si ti samo još jedan od onih sh4t throwera bez ikakvih argumenata?

Osim toga, ne vidim da netko sere po drugim proizvodima, već da nekolicina vas blati Comodo.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 23:33 (deadman).
15 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Evo ovo je najrealniji test i tu se vidi šta AV-Comparatives misli da je najbolje što se tiće "paid" programa! (slikica)

Iako sam zagovornik CIS-a (jer je u free varijanti ponudio izvrstan IS proizvod ),nisam zatucan u bulju (kak neki ovdje pričaju o nama koji hvalimo CIS a hvalimo ga sa razlogom) pa na sva vrata i prozore sada vičem da je BILO KOJI OD OVIH NA SLICI PROIZVODA,JAKO DOBAR PROGRAM KOJI PREPORUČUJEM BILO KOME ( ako želi paid program )!!!

Eto,začepite sad svi vi koji pljujete po CIS korisnicima i mislite da smo toliko blesavi da mislimo da niti jedan proizvod niš ne valja a da je samo CIS jedini koji nešto vrijedi.

Koristio sam i Aviru i KIS i NIS i Pandu i Online Armor i MSE i Bit.Def... a sada ću isprobat i F-Secure.

Nakon svega ću se najvjerojatnije ponovno vratiti na CIS jer je odličan program jer je free i jer mi se dopada kako Comodo ekipa razmišlja i stalo joj je do sigurnosti korisnika više nego do profita!!! Ja ih doživljavam kao "Revolucionare u tržištu sigurnosnih rješenja" i zato zavrijeđuju ništa manje nego {#}{#}{#} 

Jel tako-tako je !!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 23:39 (andi.cro).
16 godina
odjavljen
BlaBlaLaLa kaže...

zato jer se ljudi iz ove teme koji su u "melih fan klubu" prave ako imaju comodo da im nitko nista nemoze a uostalom seru po drugim antivirusima i firewallima.

melih kaki protiv av kompanija da je to najveca prijevara, a i sam je napravi antivirus -.- jos o tome napisao u blogu.....

A ti trolaš i spamaš. Baš me zanima tko blati po ostalim firewallima kad se svi skupa slažemo da je Online Armor podjednako dobar kao i Comodov FW, slažemo se (većina) da su KIS i NIS odlični Internet Security programi, da su Avira i Avast dobri antivirusi, Bitdefender također, da je WOT nezaobilazan add-on za zaštitu računala, isto tako da je spyshelter odličan anti keylogger, a uz to i odličan light HIPS etc. etc. I gdje je sad tu CIS? Gdje mi to "seremo" po ostalim antivirusima.

Ovdje se spominje puno programa za zaštitu, samo što su ovakve svađe uglavnom CIS vs neki av, što ne znači da na topicu nema kvalitetne rasprave i analiziranja ostalih proizvoda.

...
15 godina

Ernesto Che Guevara aka.Melih

Jel tako-tako je !!!
16 godina

Avast me razočarao. Ništa nije pronašao, a firewall ne blokira.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.
16 godina
neaktivan
BlaBlaLaLa kaže...
zato jer se ljudi iz ove teme koji su u "melih fan klubu" prave ako imaju comodo da im nitko nista nemoze

Ajde, blebetalo, napravi ti lijepo test CIS-a u kojem ćeš zaraziti računalo, pokaži ga i otvori nam oči.

Možda tako i dokažeš svoje tvrdnje i stekneš neki respect.....

Tvoje istomišljenike smo nebrojeno puta zvali na test, ali nikad ništa konkretno nisu pokazali.

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 0:15 (siketa).
15 godina
siketa kaže...
BlaBlaLaLa kaže...
zato jer se ljudi iz ove teme koji su u "melih fan klubu" prave ako imaju comodo da im nitko nista nemoze

Ajde, blebetalo, napravi ti lijepo test CIS-a u kojem ćeš zaraziti računalo, pokaži ga i otvori nam oči.

Tvoje istomišljenike smo nebrojeno puta zvali na test, ali nikad ništa konkretno nisu pokazali.

A jes mu dao zadatak {#}!!!

Treba samo na sve klikati "Allow" i "Don't Isolate it again" i imat če pun komp virusa pa če ti reć eto ti ga "In you face"!!!

Jel tako-tako je !!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 0:21 (andi.cro).
14 godina
protjeran
deadman kaže...
BlaBlaLaLa kaže...
kingmedo kaže...

Mene zanima zašto su se svi uhvatili CIS-a. Analizirate ga i sve bugove (koje imaju sva sigurnosna riješenja) javno iznosite i hvatate se toga što ga nema na av comparativesu.

Zašto ne bi malo krenuli u drugom smjeru, Online Armor npr.? Ili NIS, KIS, Bitdefender i ostali? Dosta je bilo, nekima se ne može dokazati na koji način to funkcionira CIS, iako mi opet nije jasno zašto onda nitko ne napada Online Armor koji je podjednako dobar.

Ajde pročitaj još jednom s razumijevanjem Melihov tekst i razmisli o tome što si napisao. Nisi vidio da se negdje spominje DACS? Ili si ti samo još jedan od onih sh4t throwera bez ikakvih argumenata?

Osim toga, ne vidim da netko sere po drugim proizvodima, već da nekolicina vas blati Comodo.

Melihov tekst? Hmmmm pitam se koji......

Jeli onaj tekst koji odgovori covjeku nepristojno koji nije zadovoljan comodo firewallom?

Jeli onaj tekst (a uopce ga nema) koji bana ljude sa foruma kada pokusavaju usporediti cis sa nekim drugim proizvodom i tvrditi da je drugi proizvod bolji?

Jeli onaj tekst (a svaki drugi mu je takav) gdje sere svasta protiv ostalih antivirusnih kompanija? Gdje otvara temu poput "Running antivirus thinking you will be safe" (potkopava sam sebe? ili se oslanja na svoj veliki firewall?)

Kao sto sam rekao lik sere protiv antivirusnih kompanija a sada se oslanja na DACS......

Da vam nesto recem.....DACS je isti qurac kao virustotal.com samo sto za virustotal.com TI moras uplodati sumnjiv fajl a DACS to radi automatski.......znaci DACS ima 2 KLIKA prednosti nad virustotalom woooooow koja prednost amo svi skinuti comodo bas je super^^

dacs dacs dacs jeli vi "fanovi ovog smedeg zelenog" imate ista drugo reci?  comodo av ste iskoristili,sada je dacs,sutra ce biti tko zna sto ^^

15 godina
protjeran
andi.cro kaže...
siketa kaže...
BlaBlaLaLa kaže...

A jes mu dao zadatak {#}!!!

Treba samo na sve klikati "Allow" i "Don't Isolate it again" i imat če pun komp virusa pa če ti reć eto ti ga "In you face"!!!

pa nije baš tako jednostavno. ako želi zaraziti računalo, mora kliknuti allow i potvrditi da je uvijek allow, a kad ga sandbox uhvati, tada kliknuti na don't isolte it again i onda ponovno pokrenuti :D

puno znanja i truda treba uložiti za zaraziti računalo s CIS-om ;)

15 godina

@BlaBlaLaLa

Bla,bla,bla...{#}

Jel tako-tako je !!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 0:31 (andi.cro).
14 godina
protjeran

Vidim da nema s vama rasprave.....vi drzite svoju i gotovo a jbga eto me nazad kad vam stigne famozni DACS.......

15 godina
protjeran
BlaBlaLaLa kaže...

Vidim da nema s vama rasprave.....vi drzite svoju i gotovo a jbga eto me nazad kad vam stigne famozni DACS.......

im rasprave, ali ne blebetanja. ako ćeš doći s raspravom, dobrodošao si.

17 godina
ima li gdje natjecanje u bijeloj listi? meni je uvijek odgovarano 'to je pitanje vremena,i radi se na tome'.tako glase argumenti.neznam koja to silna vojska oa-u i mamutu-u radi onakvu listu. to je bitan iritantni faktor koji je mene nervirao...odite neki bloat video editor instalat na comodo,ala ulead ili cyberdvd,nema kraja alowanju,a neznas sto alowas od smeca,a nece radit ako je u izolaciji pola stvari..ovoj dvojici sve vec u bazi.whitelist ljudi je bitna stvar i to jako bitna...ona dvojica cak pola steam igara pokrivaju.no to me vise ne uzbudjuje.i ovo napisano je sve neargumentirano,stoga nebitno.
Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
17 godina
neaktivan
BlaBlaLaLa kaže...

Jeli onaj tekst (a uopce ga nema) koji bana ljude sa foruma kada pokusavaju usporediti cis sa nekim drugim proizvodom i tvrditi da je drugi proizvod bolji?

1. ... to naprosto nije istina, sa njihovog foruma lete seratori, trolovi...

BlaBlaLaLa kaže...

Jeli onaj tekst (a svaki drugi mu je takav) gdje sere svasta protiv ostalih antivirusnih kompanija? Gdje otvara temu poput "Running antivirus thinking you will be safe" (potkopava sam sebe? ili se oslanja na svoj veliki firewall?)

2. nije FW u pitanju već difolt deny

BlaBlaLaLa kaže...
Kao sto sam rekao lik sere protiv antivirusnih kompanija a sada se oslanja na DACS......

Da vam nesto recem.....DACS je isti qurac kao virustotal.com samo sto za virustotal.com TI moras uplodati sumnjiv fajl a DACS to radi automatski.......znaci DACS ima 2 KLIKA prednosti nad virustotalom woooooow koja prednost amo svi skinuti comodo bas je super^^

3. hoćeš reći da je svaki cloud isti qu... kao i VT sa jednim engineom... možda si u pravu, nevidim ništa loše... sere sa razlogom protiv AV kompanija jer ne dijele maliciozne samplove i time dokazuju da im nije sigurnost njihovih klijenata bitna već samo njihov novac...

BlaBlaLaLa kaže...
dacs dacs dacs jeli vi "fanovi ovog smedeg zelenog" imate ista drugo reci?  comodo av ste iskoristili,sada je dacs,sutra ce biti tko zna sto ^^

4. drugim riječima to se zove progres

torrente kaže...
ima li gdje natjecanje u bijeloj listi...

sa ovim se u potpunosti slažem, ukoliko žele efektivni def deny whitelist baza mora biti ogromna.... ja nevidim razloga zašto svaki *.exe i *.msi iznad 20mb nebi po difoltu bio allow, nema viria koji je veći od 20mb pa čak i 10mb... ajde padaju mi napamet instalacije komercijalnih keyloggera i pokoji adware (s kojim i sada imaju problema ali ima ih i norton primjerice i to u puno većoj mjeri) što se komercijalnih keyloggera tiče stvar bi se lako mogla riješiti blacklistom jer su ti programi poznati i javno dostupni cijelo vrijeme i sa uvjek istih domena, inače se klasificiraju pod riskware

tom automatizacijom bi se dalo puno toga riješiti .... thinking... {#}

...ko kupi papak
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 9:48 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
torrente kaže...
ima li gdje natjecanje u bijeloj listi? meni je uvijek odgovarano 'to je pitanje vremena,i radi se na tome'.tako glase argumenti.neznam koja to silna vojska oa-u i mamutu-u radi onakvu listu. to je bitan iritantni faktor koji je mene nervirao...odite neki bloat video editor instalat na comodo,ala ulead ili cyberdvd,nema kraja alowanju,a neznas sto alowas od smeca,a nece radit ako je u izolaciji pola stvari..ovoj dvojici sve vec u bazi.whitelist ljudi je bitna stvar i to jako bitna...ona dvojica cak pola steam igara pokrivaju.no to me vise ne uzbudjuje.i ovo napisano je sve neargumentirano,stoga nebitno.

Whitelista neprestano raste, na radost CIS-ovaca i žalost protivnika.

Ovi tvoji nabrojani proizvodi su odavno na njoj.....sada se rješavaju manje poznati softveri....tipa oni mali na Bug DVD-u......

Ono što 95% ljudi instalira je pokriveno.....

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
17 godina
na moju zalost sigurno nije.posto se stalno traze argumenti,ne vidim ih u tom broju 95.nimalo bahato nisam postavio pitanje,kao sto sam dobio odgovor.moje iskustvo sa v5 verzijom je 5posto,dakle sad je 95?
Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
17 godina
neaktivan
siketa kaže...

Whitelista neprestano raste, na radost CIS-ovaca i žalost protivnika.

Ovi tvoji nabrojani proizvodi su odavno na njoj.....sada se rješavaju manje poznati softveri....tipa oni mali na Bug DVD-u......

Ono što 95% ljudi instalira je pokriveno.....

hmmm... a što je sa novim verzijama već whitelistanog softwarea? to bi trebalo ići automatski na whitelistu na žalost ne ide već ti i ostali koji prijavljujete to činite iznova umjesto onih koji bi trebali... kad tad će ti dojadit, morali bi u Comodou uložit više resursa na to jer kompletna difolt deny politika ovisi o velikoj whitelist bazi

...ko kupi papak
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 11:33 ((s)izgoreo).
17 godina
valjda to srede i valjda ima neka shema koju drugi koriste.jucer sam ms office stavljo i milina je gledati 60balona kako izlaze i sami nestaju,sa porukom,osasis ok,oasis ok...naravno tamo to nije islo glatko ni sa officom 2003.sva moja negodovanja idu na ocajnu listu,sjecamo se printera i sl.suludo da korisnici prijavljuju vlc i dok neko to tamo zaprimi,ovdje opet novi vlc.
15 godina

okej drustvo zanimame kakav je program ili skener i s kojim se antivirusnim programom najbolje slaze malwarebytes, tj kakav je kao

program i da li ima bolji inace koristim aviru+malwarebytes,pa me zanima kakva je kobinacija{#}

16 godina
neaktivan
fight kaže...

okej drustvo zanimame kakav je program ili skener i s kojim se antivirusnim programom najbolje slaze malwarebytes, tj kakav je kao

program i da li ima bolji inace koristim aviru+malwarebytes,pa me zanima kakva je kobinacija{#}

odlična,pokrečeš ga ručno,tako da bije ni bitno koji je antivirus

16 godina

Pitanje : ako pokrenem trojanca u comodo sandboxu (nemojte mi sr.at da je CIS svemoćan) i koristim programove funkcionalne stvari, cu dobit virus?

konkretno se radi o Cheat-Enableru za HMB 1.2 patch.

Inace imam Avira 10 free + Comodo Firewall & Sandbox + Hitman Pro.

Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
hmmm... a što je sa novim verzijama već whitelistanog softwarea? to bi trebalo ići automatski na whitelistu na žalost ne ide već ti i ostali koji prijavljujete to činite iznova umjesto onih koji bi trebali... kad tad će ti dojadit, morali bi u Comodou uložit više resursa na to jer kompletna difolt deny politika ovisi o velikoj whitelist bazi

Već sam pitao za ovo, ali odgovora nisam dobio.....

17 godina
neaktivan

Ako ti je utjeha niti Norton ne vjeruje nepotpisanim aplikacijama i, kao sto oni kazu, overall score je nizi zbog njih kada se gleda u Applications Rattings na glavnom prozoru.

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
17 godina
neaktivan
siketa kaže...

Nek se Lazar i moderi dogovore.....{#}

Oko cega? (nisam u toku)

Mislite na tutorijal o Acronisu?

Kako ja to mogu prijavit youtube policiji? - Znatiželjac
17 godina
to bi svi trebali uvest da je na principu wot-a.juzeri sto ocijene,tako je,ne sad na malom uzorku,nego na vecem. mamutu radi na tom principu zajednice,po difultu pusta sve aplikacije koje od juzera imaju povratnu ocjenu preko 90posto 'alowanja'.klizac mozes sam dignut do 100 ili smanjit ispod 90.to je dobro rjesenje i jos kad dodas onu opciju,ne tlaci preko 20mb,smanjio si izbor na 'egzoticne'aplikacije.
16 godina
odjavljen
torrente kaže...

Napokon se slažem s tobom i priznajem, whitelist-a je jako bitna, pogotovo kad je tako slabašna kao Comodova. Još uvijek primjećujem neke banalne aplikacije da nisu whitelistane, ali da se razumijemo, ima i puno gorih od Comodoa u tom segmentu.

...
17 godina
naravno.inace sam opcenito mislio na to rjesenje,nije samo comodo tu.sramotno je da je u paucini zapusten jedan threatfire,od perfomansi sa gutanjem resursa do ultra zapitkivanja.spyshelter se iznimno popravlja,ali sporo,takodjer slabasan listom,ne koristim ga vise,ali definitivno po meni najbolje free 'skakutalo'.te bogatije liste privukle bi nove ljude,ovako ti alatici ostaju za 'nas'.nema tu rjesenja za mase,ili opcija da buddy jednom mjesecno sve razvrsta.
15 godina
seneka kaže...
fight kaže...

odlična,pokrečeš ga ručno,tako da bije ni bitno koji je antivirus

okej znaci ide i slaze se uz svaki antivirusni program i nema problema,pitam zato sto sam kolegi stavljao nowe windowse 7 ultimate i on si stavio avast a ja sam mu jos dodao taj malwarebytes, a nakon toga  je jos stavio neko sranje od gugla sto sadrzi par programa u sebi kao recimo google crome pa je u njemu bio dr spajwer i od jednom mu se windowsi zablesavilio nista nije mogao od datoteka otvoriti nije se mogao cak ni vratit sistem pa me zanima dali je uzrok bio avast ili nesto od tih programa.

16 godina
neaktivan
torrente kaže...
to bi svi trebali uvest da je na principu wot-a.juzeri sto ocijene,tako je,ne sad na malom uzorku,nego na vecem. mamutu radi na tom principu zajednice,po difultu pusta sve aplikacije koje od juzera imaju povratnu ocjenu preko 90posto 'alowanja'.klizac mozes sam dignut do 100 ili smanjit ispod 90.to je dobro rjesenje i jos kad dodas onu opciju,ne tlaci preko 20mb,smanjio si izbor na 'egzoticne'aplikacije.

Imao je CIS do verzije 4.1 pokušaj s Threatcastom (vidi sliku), ali su ga sada maknuli.

Osobno meni baš i nije radio kak spada.

EDIT: Viš kak možeš lijepo komunicirati....bez onih živčanih ispada......{#}

kingmedo kaže...
torrente kaže...

Napokon se slažem s tobom i priznajem, whitelist-a je jako bitna, pogotovo kad je tako slabašna kao Comodova. Još uvijek primjećujem neke banalne aplikacije da nisu whitelistane, ali da se razumijemo, ima i puno gorih od Comodoa u tom segmentu.

Koje? Daj navedi da im pošaljem zahtjev......

@Lazar: Da. Predlažem da napraviš novi topic, iskopiraš svoj post tamo, a ovdje isti obrišeš i staviš link.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 17:32 (siketa).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice