Mene zanima zašto su se svi uhvatili CIS-a. Analizirate ga i sve bugove (koje imaju sva sigurnosna riješenja) javno iznosite i hvatate se toga što ga nema na av comparativesu.
Zašto ne bi malo krenuli u drugom smjeru, Online Armor npr.? Ili NIS, KIS, Bitdefender i ostali? Dosta je bilo, nekima se ne može dokazati na koji način to funkcionira CIS, iako mi opet nije jasno zašto onda nitko ne napada Online Armor koji je podjednako dobar.
zato jer se ljudi iz ove teme koji su u "melih fan klubu" prave ako imaju comodo da im nitko nista nemoze a uostalom seru po drugim antivirusima i firewallima.
melih kaki protiv av kompanija da je to najveca prijevara, a i sam je napravi antivirus -.- jos o tome napisao u blogu.....
Ajde pročitaj još jednom s razumijevanjem Melihov tekst i razmisli o tome što si napisao. Nisi vidio da se negdje spominje DACS? Ili si ti samo još jedan od onih sh4t throwera bez ikakvih argumenata?
Osim toga, ne vidim da netko sere po drugim proizvodima, već da nekolicina vas blati Comodo.