Scan u winrar i otpakovano virus

poruka: 6
|
čitano: 4.501
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

E zasto nece da pokaze kad neki fajl ima virus kad je zapakovan u .rar ili .zip a kad otpakujem pokaze oce neke viruse neke nece moram otpakovat pa skenirat posebno posto ja nemam antivirus sve skeniram na virustotal.com

14 godina
neaktivan

Cek. Zasto ti nemas antivirus?

clock2much
13 godina
protjeran
Re: Scan u winrar i otpakovano virus

Imam malo ram memorije pa da mi nekoci komp imam 896mb

14 godina
neaktivan
fraps kaže...

Imam malo ram memorije pa da mi nekoci komp imam 896mb

Ma daj covjece instaliraj AVG free, u trayu trosi manje od 5mb. I neces se morati brinuti oko tih gluposti.

clock2much
15 godina

Avast i manje troši, i meni je bolji od AVG-a. Ako imaš XP, i više nego dovoljno je to RAM-a.

Winter is coming...
15 godina

Pa ako rar ili zip uploadaš na virustotal nije ni čudo šta ga ono ne može prepoznati, to bi tražilo dodatnog procesorske snage i vremena, neki imaju šifru na sebi i to bi trebalo onda prepoznati da to šta je pokušalo otpakirati da nije ništa smisleno za njega itd.

A i nemožeš se samo tako pouzdati na to da ćeš ti ručno skinuti sa neta nešto i onda uploadat svaki put tamo, mnogi maliciozni programi se ušuljaju neprimjetno, drive-by downloadevi, razni propusti u browserima itd.

Treba ti pravi antivirus, stavi si Panda Cloud Antivirus , besplatan, jednostavan a vrlo dobra zaštita. Uz njega ćeš dobiti ja mislim i URL filter i neki toolbar, makneš toolbar a ostaviš taj URL filter koji te štiti na netu od opasnih linkova.

Uz to naravno AdblockPlus i WOT u browseru i namjesti si recimo NortonDNS da te štite od opasnih linkova i reklama, a jednom tjedno skeniraj sa Malwarebytes Antimalware (odbij trial pro verzije ako pita tijekom instalacije) i HitmanPro

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice