Najbolji antivirus zaključana tema

poruka: 773
|
čitano: 222.595
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Najbolji antivirus

Nije niti tehnički baš dobro izveden, ima i svojih mana... Po startup se ne podigne program sa OS već ga moraš ručno otvarati. Svaki put nakon novog install radi pa opet nakon restarta se ne podigne. Provjereno par puta u zadnje vrijeme. Inače je pouzdan AV!

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
16 godina
neaktivan

nema prituzbi na AVG i Spyboot, u kombinaciji ubitacni :p

16 godina
protjeran

Da... Ja sad Avira i Spybot!Osmijeh

16 godina
neaktivan

Avira je freeware ili....?

16 godina
neaktivan

Za mene je najbolji nakon neznam koliko drugih kojih sam isprobao je bitdefender total security 2008,ima sve i nekon korištenja 3 i vise mjeseci stvarno sam zadovoljan samo to koristim i komp mi je kao vurica  sve radi podmazano nikad virusa ,spywera i ostalih gamadi ako imate prilike kupiti ga ili ga nabaviti na drugi naci  za mene je on najbolji izbor .

16 godina
protjeran
robson kaže...

Avira je freeware ili....?

Avira postoji freeware i paid verzija koja uvijek nudi mnogo više. Ja osobno koristim free verzije svih programa tako i sad Aviru, Spybot i Spyware doctor starter edition sa Google packa!Namigiva
16 godina
Najbolji antivirus

Čitao sam review o BitDefenderu 2009 i hvale ga. Ima tko kakva iskustva?

...something diabolic
16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

Symantec Antivirus (nije Norton) ili Symantec Endpoint ProtectionCool

Ne učimo za školu nego za ocjenu
16 godina
neaktivan

Evo upravo se igram sa bitdefenderom 2009 total security mogu ti reci da je dobar .Sucelje je drukcije od bitdefendera 2008 ,poradili su malo na mrezi odnosno kad se otvori bitdefender vidis na kojem si ip i mozes si narihtati  .Sad je bolje i doraden antivirus i ostalo sto ima od zastite.Malo sam citao da ljudima usporava racunalo ,sad meni radi sve normalno bez beda .Ako si oces instalirati slobodno jer za mene je ostao top 1 u zastiti virusa,spywera i ostalih gamadi .

16 godina
neaktivan
ali mislimda je ipak najbolji: Norton internet security jer dok sam imao Kaspersky nije mi našao toliko gmadi kao Norton, doduše nisu opasni bili ali opet.
Potuku se Jacques Houdek i Walker, teksaški rendžer. Walker udari Jacquesa kružnim, a ovaj se zavrti oko svoje osi i usiše sve oko sebe.
16 godina
neaktivan

Bas sad gledam da bitdefender drzi prvo mjesto u kvaliteti proizvoda ,drugi je zone alarm internet security ,trece kaspersky internet security da ne duljim evo linka

http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/

16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

Zašto mi ikona od kasperskya u notification arei često nestane bude u njoj i nakon nekog vremena se sakrije,vidim je kad pritisnem onu strelicu od notification area pa pritisnem na ikonu i pa bude neko vrijeme vidljiva,a zatim opet nestane.

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
Najbolji antivirus

Onda moram isprobati daj Bitdefender. Btw Norton mi ne valja

...something diabolic
16 godina
protjeran
Najbolji antivirus

kao i uvijek Nod32 i to 3ica u kombinaciji sa Ad-awareom i Comodom = neuništivo

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

koji mi antivirusni i anti spywer program preporucate?

da ima oba dvije funkcije u sebi ?

16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

Nakon što sam zbrojio cijenu i količinu resursa koju svaki od navedenih alata ima, odlučio sam ne koristiti niti jedan već sam uložio svoje vrijeme u informatičko usavršavanja kako bi se znao tipkovnicom i mišem boriti protiv tih napasti.

Ja radim slijedeće:

1.redovito krpam windowse

2.isključio sam autorun sa svih driveova

3.kad se i neka napast pojavi (1-2 puta godišnje), maknem ju iz startupa i napravim hard reset (oduzmem računalu napajanje).

4.ako nije dovoljno (jer neke od tih napasti imaju manevre protiv moje metode), koristim Process Explorer da zamrznem procese te napasti i onda ponovim korak broj 3.

Moj antivirusni program je besplatan, ne treba mu redoviti update i ne treoši sistemske resurse uopće. Do sada me je služio jako dobro. Njegov rad traje kraće od "quick scana" bilo kojeg drugog antivirusnog alata.

90% mladih si piše gluposti u potpis. Ako si ti među onih 10%... zašto ovo uopće čitaš?
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2008 16:23 (Kuv).
16 godina
neaktivan

Samo sto je najveci problem  Kuv u tome da za to treba  imati  vremena i zaje... oko toga  ,a onaj koji ima  malo vremena  i ima  posao  itd  neznam  bas  dali bi mu se dalo doci doma  i zezati se sa time  ,uglavnom za mene  da ne ponavljam  je najbolji bitdefender total security 2009 tamo imas  antivirus,anitspywer ,firewall i ostalo  koristim ga duze vrijeme i nije  me iznevjerio nadam se da i nece .

16 godina
Najbolji antivirus

Moja preporuka je svakako Avira antivirus i Spayware Terminator ja ih koristim vec duze vrijeme  te naravno Comodo Firewall ili novu verziju PCtools Firewall Plus koji se pokazao vrlo brz i efikasan te siguran firewall a vise o kvaliteti firewalla se moze saznati na MATOUSEC.COM   odlicno rade zajedno trose vrlo malo resursa i kod mene nisu propustili nikad nista! Kao druga bitna stvar je koristite  SiteAdvisor bilo preko Firefoxa ili Explorera i ne skidajte nista s stranica s crvenom oznakom a ako skidate kakav program sa torenta obavezno skenirajte prije nego kaj otvorite fajl i to je to!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan
cro_denis kaže...

Samo sto je najveci problem  Kuv u tome da za to treba  imati  vremena i zaje... oko toga  ,a onaj koji ima  malo vremena  i ima  posao  itd  neznam  bas  dali bi mu se dalo doci doma  i zezati se sa time  ,uglavnom za mene  da ne ponavljam  je najbolji bitdefender total security 2009 tamo imas  antivirus,anitspywer ,firewall i ostalo  koristim ga duze vrijeme i nije  me iznevjerio nadam se da i nece .

pročitaj moj post još jednom.
15 minuta kod instalacija (uključiti auto update i disable autoruna).
15 minuta za max 2 reboota 2 puta godišnje.

treba imati vremena?!?!?! dulje traje instalacija tog antivirusnog čuda.
90% mladih si piše gluposti u potpis. Ako si ti među onih 10%... zašto ovo uopće čitaš?
16 godina
neaktivan

Ma kaj ti je ne traje toliko dugo,ja osobno nisam skoro cijeli dan  doma evo osim danas imam dosta  obaveza  i znam si  namjestiti  da  mi napravi full scan svakog dana  dodem  navecer  doma  ak nesto nade delete i dovidenja.Mislim to je za moj princip jer sam od jutra  pa do vecer zauzet  tak da je meni to najbolje .

Pozdrav

16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

Da to je relativno pitanje jer svatko ima neki koji mu je naj a sad koji je zaista naj to je pitanje. Osobno probao sam ih jako puno a sada trenutno NOD mi je nekako naj jer zauzima najmanje resursa i ima sve što trebam pa tako mislim od svih isprobanih da je moj kandidat

bigSteve BIT - Bendin Internet Technology http://www.webpromohosting.com
16 godina
protjeran
Najbolji antivirus

!avast antivirus 4.8 home edition + spybot 1.6

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DS5, Chieftec 700W
16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

KIS 2009 mi je od svih antivirusa najviše pomogao.

imao sam prije avg,avast,avira,bitdefender i nod32.

KIS je najbolji od svih(a i bitdefender je odličan al mi je dosta usporio komp).

xp pro sp3
16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

Skoro sve i jednu "jaču" verziju Antivirusa sam probao, na nekima sam se opržio, a samo me je jedan iznenadio i najbolje čuvao, BitDefender! Od 7me verzije ga koristim, a svaka nova verzija je sve bolja i bolja, od grafičkog interface-a do mogućnosti, jednostavno perfektan! Trenutno koristim BitDefender Internet Security 2009, njegov firewall je u rangu komercijalnih verzija čistih firewalla, spyware, adware i ostale protekcije su skoro pa savršene, čak posjeduje Instant Messaging enkripciju... Za razliku od starijih verzija, ova nova stvarno i nije previse "zahtjevna", a ako mislite da je po tome bliska NOD-u, nije, jer NOD kad radi u pozadini i ne osjeti se, ali vjerujte mi ne radi ni 50% što ovaj radi... Testirao sam namjerno Eset smart security, pa i obični NOD, nikad me nije upozorio za spyware ili pokušavanje ubacivanja skriptnih adware-a preko reklamnih linkova, a firewall mu je užas obični... Zar se ne osjećate sigurnim kad pokrenete instalaciju neke Igre, i Firewall (u ovom slučaju BitDefender) Vam javlja da se install shield pokušava konektovati na tu i tu adresu tj. da šalje info podatke o instalaciji?! Perverzija!

Kasnije poslije brisanja NOD verzija, redovno mi je nailazio na barem 2-3 "ne teška" virusa, i 5-6 spyware gamadi, što mi se u eri BitDefendera nikad nije desilo, a ako ste Game freak, BitDefender posjeduje tzv. "Game mode" koji pri pokretanju Igre automatski smanjuje zauzeće procesora i nivo detekcije, i kad završite svoje, automatski se vraća na staro...

Moja preporuka br. 1 stvarno, od 10 njemu bih dao sve jer me nikad nije iznevjerio i "posla" našao, BitDefender 100% ! (Internet Security 2009).

I'm a low brow but I rock a little know how!
16 godina
GeForce kaže...

cudno kako nitko nije spomenuo aviru-po av-comparatives.com najbolji antivirus...

Posljednji report...

16 godina
protjeran

Po AV-comparatives su Sophos i Antivir (Avira) najbolji u detekciji, ali padaju na testu false positives. Ja se ipak nekako nadam i držim Bitdefendera jer su mi produžili licencu za dvije (2!) godine unaprijed i još imam do sredine 2009. pravo koristiti (besplatno) jer sam kupio download pred par godina (mislim da je bio Bitdefender 10), a sad imam besplatne upgrade na 2008 i 2009 verzije! Inače bih prešao sigurno na Aviru jer je dobar (najbolji?) ili AVG za kojeg tvrdim da se malo "usporio", ali mislim da je ipak jedan od boljih programa!

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

Kaspersky Internet Security 2009. - meni se pokazao odlican

16 godina
Najbolji antivirus

Ja sam svakako za Aviru osobno je koristim i odlicna je, ako se neki put javi koji false positive to nije nikakav problem ak niste od jucer lako prepoznate kaj je false positive bitno da se detektira ono kaj treba a tu je Avira odlicna a jos je i besplatna kaj ces vise definitivno najbolji antivirus i tak stvari stoje!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
moderator
Najbolji antivirus

Evo sta kaze  Virus Total  (www.virustotal.com)...i totalno su u pravu:

Currently, there is not any solution that offers a 100% effectiveness rate for detecting viruses and malware

Ali ipak,NIS 2009 me je ugodno iznenadio.Nakon instalacije i dva-tri dana ucenja boot time skracen je za cca. 10-15 sec.

Pri radu zauzima negde oko 7Mb RAM-a.

Ne bi sada da pisem recenziju ali ovaj put ovi iz Symanteca su nadmasili sami sebe.Pobolsanja su na sve strane,svakako veseli da antivir. engine zna da ide u,kako ovi nazivaju,silent mode,nakon pokretanja full screen aplikacija..filmovi,Power Point prexentacija,igre

Definicije stizu na svakih 5 minuta.

Koristim ga vec 2 meseca,ako ste vlasnik NIS 2008 serial i preostalo vreme do isteka updatea transferira se,ako niste onda mozete downloadati OEM verziju od 90 dana. ("maknite" sadasnju instalaciju pomocu Acronisa ili Ghosta pa isporobavajte)

Ovde:

http://www.symantec.com/home_homeoffice/support/partner_download.jsp?id=lenovo

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

ja koristim AVG Internet Security 8 i COMODO FirewallPro 3.0

nekako baš ne vjerujem avg-u i zato si želim kupiti nod32 sa licencom.

na esetovim stranicama sam vidio usporedbu av softvera i kao oni su najbolji u svakom testu. dobro možda malo i seru, al ipak

samo da pitam što preporučate NOD32 il Smart Security?

Hello World!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice