Koji Antivirusni program kupiti uz navedene? zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 6.478
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Koji Antivirusni program kupiti uz navedene?

sam naslov govori sve, ili neko trecee rjesenje?

BTW par pitanja....npr pise kod licence da 1 korisnik moze koristit 1 god, sta je nakon tih godinu dana? i razlika između retail i obične verzije?

0 Bitdefender Antivirus Pro
13 Bitdefender Internet Security
2 Bitdefender Total Security
2 AVG Internet Security
17 godina
neaktivan
Re: Koji Antivirusni program kupiti uz navedene?
ibari91 kaže...

sam naslov govori sve, ili neko trecee rjesenje?

BTW par pitanja....npr pise kod licence da 1 korisnik moze koristit 1 god, sta je nakon tih godinu dana? i razlika između retail i obične verzije?

koristim već 5 godina bitdefender.

kad istekne godina dana možeš prek maila kontaktirati zastupnika u hrvatskoj, oni ti slože ponudu i pošalju podatke koje trebaš upisati na uplatnicu, platiš i pošalješ im sken uplatnice da si platio i oni ti pošalju serial za produženje. kod zadnjeg produženja početkom godine me licenca za 3 kompa došla 385kn

koristim bitdefender internet security 2012. možeš kupiti u trgovini na cd-u a možeš downloadati sa bitdefender stranica probnu verziju koja traje mjesec dana i onda kontaktiraš zastupnika i prema postupku gore kupiš serial i aktiviraš licencu.

14 godina

mislim da je najjeftinije bitdefender kupiti na www.bitdefender.ro

daju 50% popust mislim.

15 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice