Dev c++ i avast

poruka: 7
|
čitano: 996
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Dev c++ i avast

Pozdrav ljudi :)

Nadam se da ce mi neko moci pomoci. Znaci avast mi ne dopusta instalaciju dev c++. Trazila sam po netu i vidim da se i drugima desava ali jos nisam nasla rješenje. Isključila sam avast na nekoliko minuta i normalno instalirala dev c++, opet vratila avast u nadi da cu moci normalno koristiti dev, medjutim ne mogu ga upaliti nikako. Da li je neko imao slican problem? Hvala.

16 godina
odjavljen
Re: Dev c++ i avast

Avast je drlog.

Staviš nešto normalno ili se malo potrudiš i staviš cijeli folder dev-a u exception (ako se to može u tom smeću od AVa).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
Dev c++ i avast

Jesi li probala staviti cijeli folder od dev c++ pod exclusions kod Avasta?

Dali ti je možda upaljen Hardened mode u Avastu?

edit: zašto smeće? nisam još imao problema s njime, a ima dobru detekciju.

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 17:44 (njonji).
16 godina
odjavljen

Pa eto ti gore dokaza da ljudi imaju problema sa njime.

BTW, probaj nešto napisano u vb6 a da zove interopove pokrenuti dok je on aktivan... No way.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
10 godina
neaktivan
Dev c++ i avast

Ne znam kako da stavim folder, kad imam jedino ovaj exe file u "downloads" a to ne mogu staviti u izuzetke?

Je li ima neki drugi besplatni antivirusni koji je poprilicno lako instalirati a da je dobar? 

16 godina
odjavljen
Ugasi avast, instaliraj devcpp, dodaj cijeli folder od njega u exception (ili glavni exe, koji vec je, ne ovaj iz downloadsa, sta ce ti on) i onda upali taj priglupi av.

Inace, MSE je sasvim dovoljan.
15 godina
Dev c++ i avast

Odeš pod settings u avastu (ona ikona zupčanika u glavnom prozoru) i onda dolje imaš Exclusions i tamo odabereš folder gdje ti je instaliran dev c++

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 22:54 (njonji).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice