el se vama dešava kad ugasite WiFi, posli ga upalite i onda se sam od sebe ugasi... i tako par puta dok ne dođe sebi. možda treba jedno 3-4 puta upalit da se upali
sve stock i up to date na VIPu
el se vama dešava kad ugasite WiFi, posli ga upalite i onda se sam od sebe ugasi... i tako par puta dok ne dođe sebi. možda treba jedno 3-4 puta upalit da se upali
Osobno nemam sličnih problema na svom uređaju.
Meni se to isto dogada, mislio sam da je do root-a ali ocito nije. Cini mi se kao da poludi na trenutko, osobito kada upalim tethering.
Evo meni stigla neispravna SD kartica 128GB od Samsunga.
Naime kada se ubaci u mobitel, ponudi fomatiranje, te kad se to odradi ona radi normalno, cim se mobitel restartira ili izgasi i ponovo upali, prijavljuje da je ostecena te je ne prepoznaje.
Kada je ubacim preko adaptera u laptop, radi normalno, pri odspajanju i spajanju.
Stara Sandisk 32GB radi normalno u mobitelu
ne koristim ni tethering ni energy saver, pa mi opet to bude... nije neki problem kad upali nakon 3-4 pokusaja, ali me strah da ne upali uopce
ne koristim ni tethering ni energy saver, pa mi opet to bude... nije neki problem kad upali nakon 3-4 pokusaja, ali me strah da ne upali uopce
Vjerojatno se nesto zblesiralo u softveru nakon par azuiraranja.
1) Normalno napraviti reset moba u slucaju da nisi. :D
2) Ugasi mob, drzi kombinaciju tipki home + power + volume up, uci ce ti u recovery, i tamo stisni wipe cache.
3) Ako nije nistas pomoglo opcija je stavit softver na novo preko smartswitcha.
nije da mi se bas radi factory reset dok mi relativno sve radi... a je li moguće napravit recover app + app data ako mob nije rootan?
pa kad radim i reset, di mogu provjeriti hoce li mi napravit restore svega, znaci wallpaper, wifi lozinke, melodije zvona i te gluposti.
cak bi mi bilo drago da napravi restore poruka i poziva, nemam ih naviku brisat i mobitel uglavnom koristim za posao, pa mi je to sve relativno vazno, odnosno bilo bi mi drago da ostane
nisam se igrao sa mobitelima od htc tytn II i htc desirea (prvog), pa sam ispao iz dira sta se tice roota, firmware, romova.
nije da mi se bas radi factory reset dok mi relativno sve radi... a je li moguće napravit recover app + app data ako mob nije rootan?
pa kad radim i reset, di mogu provjeriti hoce li mi napravit restore svega, znaci wallpaper, wifi lozinke, melodije zvona i te gluposti.
cak bi mi bilo drago da napravi restore poruka i poziva, nemam ih naviku brisat i mobitel uglavnom koristim za posao, pa mi je to sve relativno vazno, odnosno bilo bi mi drago da ostane
nisam se igrao sa mobitelima od htc tytn II i htc desirea (prvog), pa sam ispao iz dira sta se tice roota, firmware, romova.
Ako već nemaš napravi Samsung account i backupaj preko samsung clouda. sprema od poruka, poziva, poredak aplikacija, sprema i aplikacije (bez data, samo apk),glazbu,slike,bilješke, postavke.
Za data od raznih aplikacija, skini neki backup preko Trgovine i to je to.
Si probao resetirati mrežne postavke?
Moze npr. helium backup, ja sam nedavno s njim prebacivao app data sa s5 na s7, oba nerootani. ne radi za neke aplikacije (ima popis za koje ne radi), ali vecinu stvari je dobro odradio
wipe cache i factory reset, i eto radi sad bez problema
http://www.sammobile.com/firmwares/download/114972/G930FXXU1BPL2_G930FXEU1BPK3_XEU/
http://www.mp-elektronika.hr/samsung-galaxy-s7-g930f
Da li je netko uzimao ovdje, na nabavi.net su najjeftiniji?da li je to pouzdana trgovina?
Lp
Toni
Nevjeruješ nama na Bug.hr pa si otišao pitat na forum.hr za link firmware..hahaha
Lijepo sam ti stavio link i sve šta trebaš napraviti a ti odeš pitat na forum.hr...hahaa
Uopce ne mogu skinuti firmware... Nije mi ni ono "Regular Download" oznaceno da mogu kliknuti...
Ako skidas sa sammobile procitaj sta pise u vrhu te stranice....
Ako skidas sa sammobile procitaj sta pise u vrhu te stranice....
Ako mislis na logiranje, ulogirao sam se. Ako postoji nesto sto sam propustio ako mozes napisi. Prvi puta skidam sa te stranice...
Malo ispod toga ;)Redovno odrzavanje servera juce i danas i regular download ne radi ;)
Malo ispod toga ;)Redovno odrzavanje servera juce i danas i regular download ne radi ;)
Aaaaaaa, koja sam ja budala... Hvala kolega :)
Od sutra ces moci skinuti firmware redovno;-)
instagram i messenger mi se sami nekako azuiraju, gdje da to iskljucim? u google playu je iskljuceno i u onoj samsungovoj trgovini.. nijedne druge app se ne azuiraju same
Ako isntaliram 7.0 Nougat preko odina i nakon back -up istog na novi OS hocu li moci koristiti VR funkcije
tj oculus app-...
p.s oce li mi funkcionirat app od zabe i e-gradjani tj. one m-token jer mi se neda opet ic u banku
Ako isntaliram 7.0 Nougat preko odina i nakon back -up istog na novi OS hocu li moci koristiti VR funkcije
tj oculus app-...
p.s oce li mi funkcionirat app od zabe i e-gradjani tj. one m-token jer mi se neda opet ic u banku
Nemaš token? Ako imaš token, ne trebaš ići ponovno u banku nego sam aktiviraš uređaj.
instagram i messenger mi se sami nekako azuiraju, gdje da to iskljucim? u google playu je iskljuceno i u onoj samsungovoj trgovini.. nijedne druge app se ne azuiraju same
Instagram, Facebook i Messenger u postavkama imaju automatsko azuriranje, tako da udi u spomenute aplikacije i iskljuci.