Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.342.148
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

el se vama dešava kad ugasite WiFi, posli ga upalite i onda se sam od sebe ugasi... i tako par puta dok ne dođe sebi. možda treba jedno 3-4 puta upalit da se upali

sve stock i up to date na VIPu

Dobra vila mi je ispunila dvi zelje, treci put nisan moga

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
overdice kaže...

el se vama dešava kad ugasite WiFi, posli ga upalite i onda se sam od sebe ugasi... i tako par puta dok ne dođe sebi. možda treba jedno 3-4 puta upalit da se upali

Osobno nemam sličnih problema na svom uređaju.

15 godina
neaktivan
overdice kaže...

Meni se to isto dogada, mislio sam da je do root-a ali ocito nije. Cini mi se kao da poludi na trenutko, osobito kada upalim tethering.

cogito ergo sum
12 godina
Ja sam skužio da je meni to bilo do one opcije štednja baterije kad sam imao upaljeno
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo meni stigla neispravna SD kartica 128GB od Samsunga.
Naime kada se ubaci u mobitel, ponudi fomatiranje, te kad se to odradi ona radi normalno, cim se mobitel restartira ili izgasi i ponovo upali, prijavljuje da je ostecena te je ne prepoznaje.
Kada je ubacim preko adaptera u laptop, radi normalno, pri odspajanju i spajanju.
Stara Sandisk 32GB radi normalno u mobitelu

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne koristim ni tethering ni energy saver, pa mi opet to bude... nije neki problem kad upali nakon 3-4 pokusaja, ali me strah da ne upali uopce

17 godina
odjavljen
overdice kaže...

ne koristim ni tethering ni energy saver, pa mi opet to bude... nije neki problem kad upali nakon 3-4 pokusaja, ali me strah da ne upali uopce

Vjerojatno se nesto zblesiralo u softveru nakon par azuiraranja. 

1) Normalno napraviti reset moba u slucaju da nisi. :D

2) Ugasi mob, drzi kombinaciju tipki home + power + volume up, uci ce ti u recovery, i tamo stisni wipe cache.

3) Ako nije nistas pomoglo opcija je stavit softver na novo preko smartswitcha.

14 godina
neaktivan

nije da mi se bas radi factory reset dok mi relativno sve radi... a je li moguće napravit recover app + app data ako mob nije rootan?

pa kad radim i reset, di mogu provjeriti hoce li mi napravit restore svega, znaci wallpaper, wifi lozinke, melodije zvona i te gluposti.

cak bi mi bilo drago da napravi restore poruka i poziva, nemam ih naviku brisat i mobitel uglavnom koristim za posao, pa mi je to sve relativno vazno, odnosno bilo bi mi drago da ostane

nisam se igrao sa mobitelima od htc tytn II i htc desirea (prvog), pa sam ispao iz dira sta se tice roota, firmware, romova.

12 godina
overdice kaže...

nije da mi se bas radi factory reset dok mi relativno sve radi... a je li moguće napravit recover app + app data ako mob nije rootan?

pa kad radim i reset, di mogu provjeriti hoce li mi napravit restore svega, znaci wallpaper, wifi lozinke, melodije zvona i te gluposti.

cak bi mi bilo drago da napravi restore poruka i poziva, nemam ih naviku brisat i mobitel uglavnom koristim za posao, pa mi je to sve relativno vazno, odnosno bilo bi mi drago da ostane

nisam se igrao sa mobitelima od htc tytn II i htc desirea (prvog), pa sam ispao iz dira sta se tice roota, firmware, romova.

Ako već nemaš napravi Samsung account i backupaj preko samsung clouda. sprema od poruka, poziva, poredak aplikacija, sprema i aplikacije (bez data, samo apk),glazbu,slike,bilješke, postavke.

Za data od raznih aplikacija, skini neki backup preko Trgovine i to je to.

Si probao resetirati mrežne postavke?

14 godina
overdice kaže...

Moze npr. helium backup, ja sam nedavno s njim prebacivao app data sa s5 na s7, oba nerootani. ne radi za neke aplikacije (ima popis za koje ne radi), ali vecinu stvari je dobro odradio

14 godina
neaktivan

wipe cache i factory reset, i eto radi sad bez problema

0 0 hvala 0
10 godina
Moze li mi netko poslati link downloada firmwarea kojeg je najbolje skinuti da mi dolaze nadogradnje jednako brzo kao i slobodan uredaj? Moj je SM-G930F. Unaprijed hvala.

1 0 hvala 1
15 godina
iDelete kaže...
Moze li mi netko poslati link downloada firmwarea kojeg je najbolje skinuti da mi dolaze nadogradnje jednako brzo kao i slobodan uredaj? Moj je SM-G930F. Unaprijed hvala.

http://www.sammobile.com/firmwares/download/114972/G930FXXU1BPL2_G930FXEU1BPK3_XEU/

• Extract (unzip) the firmware file
  • Download Odin v3.11.1
  • Extract Odin ZIP file
  • Open Odin v3.11.1
  • Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
  • Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
  • Add the firmware file to AP / PDA
  • Make sure re-partition is NOT ticked
  • Click the start button, sit back and wait few minutes

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2016 20:25 (galinjo24).
10 godina
Hvala...
15 godina
neaktivan

http://www.mp-elektronika.hr/samsung-galaxy-s7-g930f

Da li je netko uzimao ovdje, na nabavi.net su najjeftiniji?da li je to pouzdana trgovina?

Lp

Toni

0 0 hvala 0
15 godina
iDelete kaže...
Hvala...

Nevjeruješ nama na Bug.hr pa si otišao pitat na forum.hr za link firmware..hahaha

Lijepo sam ti stavio link i sve šta trebaš napraviti a ti odeš pitat na forum.hr...hahaa

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 11:39 (galinjo24).
15 godina
10 godina
Tek sad vidjeh da je prosao post tamo. Ne radi se o ne povjerenju vec mi post nije jednostavno prolazio... Dosta puta mi se ovdje dogodilo da mi se dupla post...
10 godina

Uopce ne mogu skinuti firmware... Nije mi ni ono "Regular Download" oznaceno da mogu kliknuti...

9 godina
odjavljen

Ako skidas sa sammobile procitaj sta pise u vrhu te stranice....

10 godina
Torent kaže...

Ako skidas sa sammobile procitaj sta pise u vrhu te stranice....

Ako mislis na logiranje, ulogirao sam se. Ako postoji nesto sto sam propustio ako mozes napisi. Prvi puta skidam sa te stranice...

9 godina
odjavljen

Malo ispod toga ;)Redovno odrzavanje servera juce i danas i regular download ne radi ;)

10 godina
Torent kaže...

Malo ispod toga ;)Redovno odrzavanje servera juce i danas i regular download ne radi ;)

Aaaaaaa, koja sam ja budala... Hvala kolega :)

15 godina

Od sutra ces moci skinuti firmware redovno;-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 20:24 (galinjo24).
12 godina
Možeš ga skinuti besplatno i duplo brže sa stranice
updato.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

instagram i messenger mi se sami nekako azuiraju, gdje da to iskljucim? u google playu je iskljuceno i u onoj samsungovoj trgovini.. nijedne druge app se ne azuiraju same

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako isntaliram 7.0 Nougat preko odina i nakon back -up istog na novi OS hocu li moci koristiti VR funkcije 

tj oculus app-... 

p.s oce li mi funkcionirat app od zabe i e-gradjani tj. one m-token jer mi se neda opet ic u banku 

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 22:56 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Egrađanin možeš premostit jer možeš koristiti opciju prelaska na dr. uređaj. Imaš upute na egrađanin. Za internet bankarstvo nisam baš uvjeren...
15 godina
4mal kaže...

Ako isntaliram 7.0 Nougat preko odina i nakon back -up istog na novi OS hocu li moci koristiti VR funkcije 

tj oculus app-... 

p.s oce li mi funkcionirat app od zabe i e-gradjani tj. one m-token jer mi se neda opet ic u banku 

Nemaš token? Ako imaš token, ne trebaš ići ponovno u banku nego sam aktiviraš uređaj.

PSN - darklydexter
12 godina
maxy0 kaže...

instagram i messenger mi se sami nekako azuiraju, gdje da to iskljucim? u google playu je iskljuceno i u onoj samsungovoj trgovini.. nijedne druge app se ne azuiraju same

Instagram, Facebook i Messenger u postavkama imaju automatsko azuriranje, tako da udi u spomenute aplikacije i iskljuci.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice