Uradi reset i primijetices promjenu. Tako je i meni bilo: Recimo nije radio HR senzor. Po forumima kao regionalno ogranicenje jer sam stavio francuza. Medjutim nakom reseta drugi mob HR radi i sve je bolje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mene zanima sljedece, posto vidim netko je radio factory reset iz recoverya a netko samo vratio na tvornicke postavke direktno iz postavki mobitela.... koja je razlika i dali ima razlike? naime i jedno i drugo ti pobrise sve na mobitelu...
Prema mojem iskustvu, razlika je ta sto preko recoverya se obavezno radi i wipe cache partition, koji doslovno radi kompletno brisanje nazovimo smeća + resetiranje na tvornicke postavke...Dok preko settingsa u telefonu on napravi factory reset na ajmo reći "brzi" način,poslije kojega zna ostati fajlova i logova (za 99% korisnika nevidljivih)...a koji mogu smetati telefonu da radi punim plucima...
Ovo je cool. O kojem mobitelu se radi? Definitivno nije S6.
Nevjerojatno. Izvući ćeš gotovo 6 sati SOT-a što prvi put čujem da netko ima. Dobro, ovisi dosta i način korištenja. Meni izvuče malo preko 4 sata i zadovoljan sam. Uglavnom, trebaš biti i više nego zadovoljan :)
Ja sam sad sa ovim s6 edge + zadovoljan spram obicnog s6 kojeg sam imao,tice se baterije.. Sa obicnom sam nekad jeddva mogao dogurati 3 stata SOT,a sa ovim 4,5 do 5 bez problema,a bas sam heavy usuage korisnik...
Nego, može mi neko reći da li postoji mogućnost da sa starog s3 minija prebacim jednu app na galaxy s6 putem kakvog softvera/aplikacije? Tačnije, trebam prebaciti app UniCredit banke. Malo je komplikovano jer nemam lapotopa niti PC da bih mogao prebaciti fajlove na mob i tako pokušati. Ako ima neko ko se bavio takvim stvarima, neka se javi. Bio bih mu veoma zahvalan. Btw, izvini za citiranje.
Nego, može mi neko reći da li postoji mogućnost da sa starog s3 minija prebacim jednu app na galaxy s6 putem kakvog softvera/aplikacije? Tačnije, trebam prebaciti app UniCredit banke. Malo je komplikovano jer nemam lapotopa niti PC da bih mogao prebaciti fajlove na mob i tako pokušati. Ako ima neko ko se bavio takvim stvarima, neka se javi. Bio bih mu veoma zahvalan. Btw, izvini za citiranje.
Teško ćeš to napraviti a da ta app funkcionira na MM. Ako te brinu aktivacijski kodovi za mobilno bankarstvo, Zaba ima mogućnost redistribucije preko eBankarstva. Dobiješ ponovo kodove i ne moraš ići u banku. Postoji u meniju opcija za ponovnu distribuciju kodova. Ako i uspiješ prebaciti app, neće ti raditi bez novih aktivacijskih kodova.
Meni se sot pokvario jedva navucem 3 i pol sata na LL mi je dogurao do 4 i pol

Ja bi to slao u servis, bez previse razmisljanja

Meni to izgledao kao da ti umire onaj kabel koji povezuje maticnu plocu i ekran. Nebih se bas kladio da je softverska greska. Poklopilo se sad da ti telefon radi dobro ali mislim da ce se problem vratit natrag .
Do sofvera je. Desavalo se i na mom S6 na MM i otkako sam flesa zadnji francuz nije se vise ponovilo.
Pozdrav,
postao sam vlasnik S6 Edge uređaja ,kupljen u T-Mobileu .
Na njemu je trenutno verzija G925FXXU3DPB6 , službena nadogradnja.
Nisam baš zadovoljan trajanjem baterije , a i RAM je dosta popunjen .
Koju verziju bi mi preporučili flashat ?
Hvala na odgovoru .
Pa ram i trebs biti popunjen. Sta ce ti prazan? Ram tome i sluzi... Nemoj samo stavljati one aplikacije za gasenje procesa i praznjenje rama jer ce ti baterija trajati sat vremena...
Pa ram i trebs biti popunjen. Sta ce ti prazan? Ram tome i sluzi... Nemoj samo stavljati one aplikacije za gasenje procesa i praznjenje rama jer ce ti baterija trajati sat vremena...
Ma znam za to, ne koristim te aplikacije .
Flashaj bilo koju nebrandiranu. Recimo engleza ali ne ocekuj neka cuda od baterije jer je to i dalje ista baterija i isti hardware.... A ta mjerenja sot i sl su budalastine jer niko ne koristi mobitel na isti nacin svaki dan da moze porediti...
Flashaj bilo koju nebrandiranu. Recimo engleza ali ne ocekuj neka cuda od baterije jer je to i dalje ista baterija i isti hardware.... A ta mjerenja sot i sl su budalastine jer niko ne koristi mobitel na isti nacin svaki dan da moze porediti...
Jasno mi je to sve , hvala .
Nije mi jasno na njuskalu tempered glass za s6 edge plus prodaju po 250 kuna,a na ebayu 5,5 dolara??
Nije mi jasno na njuskalu tempered glass za s6 edge plus prodaju po 250 kuna,a na ebayu 5,5 dolara??
http://www.ebay.com/itm/301850293749?var=600662535243&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&fromMakeTrack=true
Prodaju i cigle budalama... tako da, sve je to ok :D
Standardna marza balkanskih trgovaca ;) Meni su trazili 10 eur za mini usb kabel ;) Kaze ne isplati se prodavati jeftinije ;)