Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.114.184
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

Uradi reset i primijetices promjenu. Tako je i meni bilo: Recimo nije radio HR senzor. Po forumima kao regionalno ogranicenje jer sam stavio francuza. Medjutim nakom reseta drugi mob HR radi i sve je bolje...

12 godina
neaktivan

mene zanima sljedece, posto vidim netko je radio factory reset iz recoverya a netko samo vratio na tvornicke postavke direktno iz postavki mobitela.... koja je razlika i dali ima razlike? naime i jedno i drugo ti pobrise sve na mobitelu...

1 0 hvala 0
14 godina

Prema mojem iskustvu, razlika je ta sto preko recoverya se obavezno radi i wipe cache partition, koji doslovno radi kompletno brisanje nazovimo smeća + resetiranje na tvornicke postavke...Dok preko settingsa u telefonu on napravi factory reset na ajmo reći "brzi" način,poslije kojega zna ostati fajlova i logova (za 99% korisnika nevidljivih)...a koji mogu smetati telefonu da radi punim plucima...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 11:57 (Purger155).
Moj PC  
0 2 hvala 1
13 godina
Ja sam napravio samo reset na tvorničke postavke i nema problema. All good.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Drugi ciklus punjenja na MM-u bez ikakvog reseta.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dYn kaže...
Drugi ciklus punjenja na MM-u bez ikakvog reseta.

Ovo je cool. O kojem mobitelu se radi? Definitivno nije S6.

12 godina
neaktivan
S6 je. Kupljen prije par sedmica u Saturnu, Njemačka.
10 godina
neaktivan

Nevjerojatno. Izvući ćeš gotovo 6 sati SOT-a što prvi put čujem da netko ima. Dobro, ovisi dosta i način korištenja. Meni izvuče malo preko 4 sata i zadovoljan sam. Uglavnom, trebaš biti i više nego zadovoljan :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Ja sam sad sa ovim s6 edge + zadovoljan spram obicnog s6 kojeg sam imao,tice se baterije.. Sa obicnom sam nekad jeddva mogao dogurati 3 stata SOT,a sa ovim 4,5 do 5 bez problema,a bas sam heavy usuage korisnik...

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
A teško da može preko 5h i 30min, već je na 23% baterije i izdržala je 4h i 40 minuta SOT-a. U suštini sam jako zadovoljan za svoje potrebe. Čitav dan spojen na wi fi. Surfam na fb app koja je teški battery drainer, koristim dosta vremena i ovaj njegov internet browser, a pored toga nađe se vremena i za fotkanje/pozive/poruke.

Nego, može mi neko reći da li postoji mogućnost da sa starog s3 minija prebacim jednu app na galaxy s6 putem kakvog softvera/aplikacije? Tačnije, trebam prebaciti app UniCredit banke. Malo je komplikovano jer nemam lapotopa niti PC da bih mogao prebaciti fajlove na mob i tako pokušati. Ako ima neko ko se bavio takvim stvarima, neka se javi. Bio bih mu veoma zahvalan. Btw, izvini za citiranje.
10 godina
neaktivan
dYn kaže...
A teško da može preko 5h i 30min, već je na 23% baterije i izdržala je 4h i 40 minuta SOT-a. U suštini sam jako zadovoljan za svoje potrebe. Čitav dan spojen na wi fi. Surfam na fb app koja je teški battery drainer, koristim dosta vremena i ovaj njegov internet browser, a pored toga nađe se vremena i za fotkanje/pozive/poruke.

Nego, može mi neko reći da li postoji mogućnost da sa starog s3 minija prebacim jednu app na galaxy s6 putem kakvog softvera/aplikacije? Tačnije, trebam prebaciti app UniCredit banke. Malo je komplikovano jer nemam lapotopa niti PC da bih mogao prebaciti fajlove na mob i tako pokušati. Ako ima neko ko se bavio takvim stvarima, neka se javi. Bio bih mu veoma zahvalan. Btw, izvini za citiranje.

Teško ćeš to napraviti a da ta app funkcionira na MM. Ako te brinu aktivacijski kodovi za mobilno bankarstvo, Zaba ima mogućnost redistribucije preko eBankarstva. Dobiješ ponovo kodove i ne moraš ići u banku. Postoji u meniju opcija za ponovnu distribuciju kodova. Ako i uspiješ prebaciti app, neće ti raditi bez novih aktivacijskih kodova. 

9 godina
odjavljen
MYphone explorer ti moze raditi backup aplikacija i smjesta ih u poseban folder. Samo iskopiras apk na mob i ponovo instaliras ali trebace ti kodovi i komp
12 godina

Meni se sot pokvario jedva navucem 3 i pol sata na LL mi je dogurao do 4 i pol

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Moze se uhvatiti solidan SOT na S6 ovisno o jacini brightnessa i nacinu koristenja. Evo jedan ciklus gdje je mob cijelo vrijeme bio prikljucen na Wi-Fi.

0 0 hvala 0
14 godina
pozz ljudi. Mob je s6 920f. Ima tko ideju šta se događa na ovoj slici? Ovo mi se dogodilo sada 2. put, prilikom otključavanja uređaja dobijem ovu sliku. Nakon toga mobitel zaključam na tipku i ponovno otključam i sve 5. Oba puta dogodilo se na mm 6 iako ne povezujem to sa firmware-om...kasnije dodam i video..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Evo i video
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja bi to slao u servis, bez previse razmisljanja

Galaxy S6 Black Sapphire

1 0 hvala 0
14 godina
A kako cu dokazati da se to dogadja? Jer mobitel evo radi ko beba..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tihy86 kaže...
A kako cu dokazati da se to dogadja? Jer mobitel evo radi ko beba..

Meni to izgledao kao da ti umire onaj kabel koji povezuje maticnu plocu i ekran. Nebih se bas kladio da je softverska greska. Poklopilo se sad da ti telefon radi dobro ali mislim da ce se problem vratit natrag .

13 godina
neaktivan

Do sofvera je. Desavalo se i na mom S6 na MM i otkako sam flesa zadnji francuz nije se vise ponovilo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

postao sam vlasnik S6 Edge uređaja ,kupljen u T-Mobileu .

Na njemu je trenutno verzija G925FXXU3DPB6 , službena nadogradnja. 
Nisam baš zadovoljan trajanjem baterije , a i RAM je dosta popunjen .

Koju verziju bi mi preporučili flashat ? 

Hvala na odgovoru .

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Pa ram i trebs biti popunjen. Sta ce ti prazan? Ram tome i sluzi... Nemoj samo stavljati one aplikacije za gasenje procesa i praznjenje rama jer ce ti baterija trajati sat vremena...

15 godina
neaktivan
Torent kaže...

Pa ram i trebs biti popunjen. Sta ce ti prazan? Ram tome i sluzi... Nemoj samo stavljati one aplikacije za gasenje procesa i praznjenje rama jer ce ti baterija trajati sat vremena...

Ma znam za to, ne koristim te aplikacije .

9 godina
odjavljen

Flashaj bilo koju nebrandiranu. Recimo engleza ali ne ocekuj neka cuda od baterije jer je to i dalje ista baterija i isti hardware.... A ta mjerenja sot i sl su budalastine jer niko ne koristi mobitel na isti nacin svaki dan da moze porediti...

15 godina
neaktivan
Torent kaže...

Flashaj bilo koju nebrandiranu. Recimo engleza ali ne ocekuj neka cuda od baterije jer je to i dalje ista baterija i isti hardware.... A ta mjerenja sot i sl su budalastine jer niko ne koristi mobitel na isti nacin svaki dan da moze porediti...

Jasno mi je to sve , hvala . 

14 godina

:)

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Nije mi jasno na njuskalu tempered glass za s6 edge plus prodaju po 250 kuna,a na ebayu 5,5 dolara??

http://www.ebay.com/itm/301850293749?var=600662535243&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&fromMakeTrack=true

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
manipulator kaže...

Nije mi jasno na njuskalu tempered glass za s6 edge plus prodaju po 250 kuna,a na ebayu 5,5 dolara??

http://www.ebay.com/itm/301850293749?var=600662535243&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&fromMakeTrack=true

Prodaju i cigle budalama... tako da, sve je to ok :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
9 godina
odjavljen

Standardna marza balkanskih trgovaca ;) Meni su trazili 10 eur za mini usb kabel ;) Kaze ne isplati se prodavati jeftinije ;)

12 godina
neaktivan
Vidim da je francuz jučer izbacio novi fm... Jel ga netko dobio kao nadogradnju, koji koristite Francuza, ja imam Francuza PBG al ni preko switcha niti ota ga nemam još

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice