Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]
- poruka: 123
- |
- čitano: 16.752
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Meni djevojka također ima S23U i ne planira preć a ja hoću....
Koji je k došao Appleu i Samsungu da krenu radit 6.9 incne mobitele...Ionak je Ultra prevelika bila.
Hebote, za godinu dvije će uć u kategoriju mini tableta.
Pozdrav! Samsung S21- Da li netko zna kako se otključava mobitel ako se zaboravi pin? Molim pomoć!
To je točno.
Uvijek npr. T com prije Božića da nekih pet-šest dana dobre popuste i onda to silom prekine.
Tko ulovi, ulovi.
Imam S24 ultru 12/512 i rado bih ga zamijenio, ne za s25 ultru, nego za lakši mobitel.
Je on brz i kvalitetan, no nije za stalno vađenje iz torbice ili džepa van.
Niti sam slab, niti imam slabe ruke, no što je previše, previše je.
Pozdrav! Samsung S21- Da li netko zna kako se otključava mobitel ako se zaboravi pin? Molim pomoć!
Pitaj u Galaxy S21 temi
ovaj soc elite je brutala...jači od prošle generacije 30%...s tim da kod nas i nije bilo izbora s24 je bio exinos...jedino s24 ultr je bila snapdragon...s ovim soc-om si miran do 2030...samo je sammy govno s ovim škrtarenjem oko camera set-upom...tako da...ćekamo s26 ultru
ovaj soc elite je brutala...jači od prošle generacije 30%...s tim da kod nas i nije bilo izbora s24 je bio exinos...jedino s24 ultr je bila snapdragon...s ovim soc-om si miran do 2030...samo je sammy govno s ovim škrtarenjem oko camera set-upom...tako da...ćekamo s26 ultru
S26 Ultra "navodno" s 500MP kamerom
link
eto još malo i sutra "nova" s serija...ako tih 500mpx bude na razini ovih 200mpx...isto sranjre drugo pakiranje...xiaomi 14 u ima 1" senzor i full rezolucija od 50mpx izgledan usrano bez spajanja...ovi novi senzori koji koriste spajanje pixela svoj maximum daju jedino kod spajanja...sve ostalo je sranje...tako da mi sad svjedočima nazadovanju mobilne fotografije
Vidim da je najveća vijest guranje AI u sve moguće isto ka i jabukica...
Poslao ženu da mi uzme Ultru i pošto je bila u prvih 10 kupaca, dobila je S24 FE gratis..To frknem za 400-500 eura i na kraju ispadne odličan deal..
Prednaručio sam novu Ultru, čekamo sad 4.02.
Evo kod za 50 eur popusta tko želi:
F91-PYXG-EHHZ-9662
Zvao 08009000 nemaju ih na stanju a čekam red na "online".
Bez ljutnje al nisam vidio ni jedan razlog zasto bi trebao itko prednaruciti. Nisu bas nis pokazali...50mpx Ultrawide camera,woooow. Vise manje sve AI gluposti bu dali i na S24u.
i jos uz to downgrade S pen-a ,nema vise BT
Sad tražit masku i staklo
Ja naručio Titanium Black (512GB) Galaxy S25 Ultra.
Sad tražit masku i staklo
Ja naručio Titanium Black (512GB) Galaxy S25 Ultra.
ako si narucio preko samsung store,oni do ponoci poklanjaju maskicu...(mora biti u istoj narudzbi)
ako si narucio preko samsung store,oni do ponoci poklanjaju maskicu...(mora biti u istoj narudzbi)
Nisam, Hrvatski Telekom.
Koji je S25 serija gigantski fail, razlike u odnosu na S23 seriju su toliko ništavne da Apple ispada odvažan međugeneracijskim razlikama kod iPhonea.
Fali mi Samsung koji je imao barem nekakve blage pokušaje da bude prepoznatljiv. Sjećam se kad sam prvi put uzeo S6 u ruku, pa S8, stvarno je bio wow osjećaj. Sad imam S23, uzmem nečiji Redmi u ruku i dođe mi na isto. Jedino što S23 ima kao i prednost i zašto sam ga kupio je što je kompaktniji od većine modela na tržištu.
Svidja mi se sto s25u ima blago zaobljene rubove no realno s24u je odlicna kupnja pogotovo sto cijena pada. Trenutno se moze kupiti vec za 700€ novi.
Ima li tko ekskluzivni kod -50€ na Samsung hrvatska, a da mu ne treba za kupnju s25?
Ima li tko ekskluzivni kod -50€ na Samsung hrvatska, a da mu ne treba za kupnju s25?
F91-PYXG-EHHZ-9662
Nažalost, kaže da je neispravan. Svejedno hvala na trudu