Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]
- poruka: 75
- |
- čitano: 12.929
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Meni djevojka također ima S23U i ne planira preć a ja hoću....
Koji je k došao Appleu i Samsungu da krenu radit 6.9 incne mobitele...Ionak je Ultra prevelika bila.
Hebote, za godinu dvije će uć u kategoriju mini tableta.
Pozdrav! Samsung S21- Da li netko zna kako se otključava mobitel ako se zaboravi pin? Molim pomoć!
To je točno.
Uvijek npr. T com prije Božića da nekih pet-šest dana dobre popuste i onda to silom prekine.
Tko ulovi, ulovi.
Imam S24 ultru 12/512 i rado bih ga zamijenio, ne za s25 ultru, nego za lakši mobitel.
Je on brz i kvalitetan, no nije za stalno vađenje iz torbice ili džepa van.
Niti sam slab, niti imam slabe ruke, no što je previše, previše je.
Pozdrav! Samsung S21- Da li netko zna kako se otključava mobitel ako se zaboravi pin? Molim pomoć!
Pitaj u Galaxy S21 temi
ovaj soc elite je brutala...jači od prošle generacije 30%...s tim da kod nas i nije bilo izbora s24 je bio exinos...jedino s24 ultr je bila snapdragon...s ovim soc-om si miran do 2030...samo je sammy govno s ovim škrtarenjem oko camera set-upom...tako da...ćekamo s26 ultru
ovaj soc elite je brutala...jači od prošle generacije 30%...s tim da kod nas i nije bilo izbora s24 je bio exinos...jedino s24 ultr je bila snapdragon...s ovim soc-om si miran do 2030...samo je sammy govno s ovim škrtarenjem oko camera set-upom...tako da...ćekamo s26 ultru
S26 Ultra "navodno" s 500MP kamerom
link
eto još malo i sutra "nova" s serija...ako tih 500mpx bude na razini ovih 200mpx...isto sranjre drugo pakiranje...xiaomi 14 u ima 1" senzor i full rezolucija od 50mpx izgledan usrano bez spajanja...ovi novi senzori koji koriste spajanje pixela svoj maximum daju jedino kod spajanja...sve ostalo je sranje...tako da mi sad svjedočima nazadovanju mobilne fotografije