Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 1.081
|
čitano: 540.430
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava]

Pozzz,

Predstavljanje je bilo 9.2. ja sam naručio 10.02. u ranim satima (oko 08:00), S22 obični bijeli, SANCTA DOMENICA

Mogu zaključit da sam među prvima, što bi značilo da je sve iza 10.02. na čekanju ili da nitko nije dobio mobitel :D (mozes mislit)

Naravno ako bi se poštivao slijed, ali vidim da to nije slučaj.

Nestrpljivi smo svi, brod je zapeo u suezu :DDD

Zna li tko kakvo je stanje s isporukom u susjedstvu, Slovenija, Srbija?

0 0 hvala 0
9 godina

Hm, za dodatni punjač, u uvjetima promocije je pisalo 

Kupci Uređaja koji čekaju isporuku Uređaja dulje od 30 kalendarskih dana počevši od kupnje Uređaja ili predbilježbe za kupnju Uređaja kod jednog od Samsung prodajnih partnera navedenih u ovim Pravilima, mogu ostvariti pravo i na dodatni poklon, i to bežični Duo Charger preporučene maloprodajne cijene od 479,00 kn. Za ostvarenje prava na navedeni dodatni poklon potrebno je da, nakon preuzimanja odnosno isporuke kupljenog Uređaja koji je predmet ove promocije, prilikom prijave za sudjelovanje u predmetnoj promociji putem Samsung Members aplikacije na tom Uređaju, a koja prijava mora biti izvršena u skladu s prethodnim stavkom ove točke, krajnji korisnik Uređaja, osim ostalih podataka potrebnih za prijavu za sudjelovanje u promociji, prijavi priloži i dokaz o dostavi odnosno primitku kupljenog Uređaja (otpremnica ili dostavnica) iz kojega mora jasno biti vidljiv datum dostave odnosno primitka kupljenog Uređaja. 

Dok u Samsung Members aplikaciji stoji ovako, slika u prilogu, dokaz da je uređaj plaćen u periodu do 10.03.2022. a isporučen nakon 30 dana od uplate kako bi vam dostavili dodatni poklon -Duo bezicni punjač. Ja sam prednaručio 14.02. a dobio mob 18.03. ali nisam platio odmah nego sam odabrao plačanje pouzećem. Sad ispada po tome u Samsung Members da neću dobiti punjač jer nisam platio u onom periodu?? Dok u uvjetima promocije stoji drugačije. Pitati ću i Samsung podršku, ali mi ne miriše da će ići u moju korist.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava]
Nije stvar čekanja; nije stvar trebanja / ne trebanja.
Stvar je principa, i stvar je poslovne politike.
Ako ja u svojoj firmi planiram nešto isporučiti nudit ću količinu za koju sam svjestan da mogu i isporučiti .
Ako je opet SD naručila dovoljan broj uređaja onda je to užasno neprofesionalno od strane Samsunga.

A mob, ko mob, istina. Prebacujem se sa s10 na s22+ pa ono, ocekujem isporuku 😄
17 godina
Doocks kaže...
Ako ja u svojoj firmi planiram nešto isporučiti nudit ću količinu za koju sam svjestan da mogu i isporučiti .
Ako je opet SD naručila dovoljan broj uređaja onda je to užasno neprofesionalno od strane Samsunga.

A znam da je stvar principa.

Al ono, koja ti je alternativa?

Ja sam iPad Pro čekao mjesec i pol u SDu iako je rok isporuke bio 2 tjedna. I to zato što sam naručio crni, a silver je bio na stanju. Na kraju sam stornirao crni i naručio silver koji su imali na stanju (ionako je svejedno jer mi je u coveru), imao probleme s bankom jer su mi na obračunu kartice naplatili oboje i sl. No, nisam niti imao alternative.

Tak je i s ovim, ostavi narudžbu, dobit ćeš prije ili kasnije, a alternative isto baš i nemaš jer su to top mobiteli.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
3 godine
neaktivan

jesi uspio sredit punjač?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2022 13:36 (ivo995).
9 godina

Jesam, Samsung podrška je rekla da je bitno kad se naručio (a ne platio), bez obzira što piše blesavo u aplikaciji, tako da bih trebao dobiti oboje. Iako neću 100% vjerovati dok ne dobijem kući haha

15 godina
Dali netko zna možda ovu novu promociju za kupnju S21 FE uređaja? Što se dobije watch 4 44mm gratis.
U promociji piše da sat se dobije, aktivacijom isključivo preko novog uređaja.
Kupio bi preko njuškalu taj mob za curu, i sat bi bio win win opcija. Vidim da većina oglasa po njuškalu i prodaje taj mobitel + za dodatnih 800injak kuna i sat.
Dali je moguće uopće naručiti sat, bez da ste otvorili novi mob? Preko s/n s drugog Samsung uređaja? Ima netko iskustva, da je dobio/naručio već sat?
Čudno mi je da piše u promociji da se sat dobiva isključivo preko aktivacije novog uređaja, a neki već prodaju s satom?
8 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Doocks kaže...

A znam da je stvar principa.

Al ono, koja ti je alternativa?

Ja sam iPad Pro čekao mjesec i pol u SDu iako je rok isporuke bio 2 tjedna. I to zato što sam naručio crni, a silver je bio na stanju. Na kraju sam stornirao crni i naručio silver koji su imali na stanju (ionako je svejedno jer mi je u coveru), imao probleme s bankom jer su mi na obračunu kartice naplatili oboje i sl. No, nisam niti imao alternative.

Tak je i s ovim, ostavi narudžbu, dobit ćeš prije ili kasnije, a alternative isto baš i nemaš jer su to top mobiteli.

Zove me bratić jučer. Jesu ti stigle sluške uz mob.. 
Reko stari moj, ne da nisu sluške došle, nego ja još mobitel nisam dobil ahahaa :D

12 godina
I ja to pratim.
Svi objavljuju oglase kao da su vec dobili sat a zapravo zele naplatiti dodatno i sat za koji se treba registrirati pa onda cekati da dođe,a ne da ga odmah imaju na stanju.
Moj Youtube kanal - DAKI92 (Subscribe me for more videos)
13 godina
neaktivan
mp3david kaže...
I ja to pratim.
Svi objavljuju oglase kao da su vec dobili sat a zapravo zele naplatiti dodatno i sat za koji se treba registrirati pa onda cekati da dođe,a ne da ga odmah imaju na stanju.

Nabijem ih na onu stvar.

Debilizam na najjaće. Žele naplatit gratis sat. Pa to nema nigdje.

13 godina
neaktivan
Ekipa,
Imam s22 ultra otprilike tjedan dana, i svaki dan bar 2 puta dnevno se zamrzne na pocetnom ekranu ili tokom poziva.
Jel ima ko slična iskustva, neznam šta da napravim?
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan

Djeluje kao nešto što bi uglavnom ispravili kroz jedan-dva mala updatea. Mislim da sam sličnu situaciju imala s Note9 kad je kupljen. Ali da, frustrira, mogu misliti ... Malo (khm, "malo") su sfusali i isporuke i softver, ali fingers crossed da će kroz mjesec dana 22-ice zasjat. Ili da ih barem dobijemo svi koji smo naručili u prvoj polovici veljače 😅 

17 godina
Na žalost, previše bugova kod S22 Ultra. Uređaj nije ispunio očekivanja. Vjerojatno će s vremenom ispeglati software ali treba imati strpljenja i nade. Recimo, bug za kašnjenje zvuka u videu su priznali i u Samsungu ali umjesto da izdaju patch, čeka se slijedeći update.

0 0 hvala 0
15 godina
Sil kaže...
Na žalost, previše bugova kod S22 Ultra. Uređaj nije ispunio očekivanja. Vjerojatno će s vremenom ispeglati software ali treba imati strpljenja i nade. Recimo, bug za kašnjenje zvuka u videu su priznali i u Samsungu ali umjesto da izdaju patch, čeka se slijedeći update.

Koliko sam shvatio, opet Exynos verzija problematičnija od SD verzije.

Izgleda da ovaj novi exynos opet ne oduševljava u usporedbi sa SD verzijom.

17 godina

”Previše bugova”. Koji su to bugovi?
Ja do sad nisam primjetio nijedan, a i bilo je već nekoliko updejtova.

Sve radi potpuno zadovoljavajuće.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja u tih 5 dana korištenja nisam naišao na neke bugove, ali imao sam update odmah kad sam ga upalio koji rješava neke stvari. Zanimljivo kako njihov "domaći" chip ne radi kako spada, a snapdragon radi. Al ajd riješit će se sudeći po tome da S21u radi super na exy

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa meni se telefon zamrzne bar 4 puta dnevno i triba mu jedno minut ipo da se sam resetira..
Poprilican bug 🤷‍♂️
17 godina
cokic kaže...
Pa meni se telefon zamrzne bar 4 puta dnevno i triba mu jedno minut ipo da se sam resetira..
Poprilican bug 🤷‍♂️

Ja bih ga na tvom mjestu reklamirao jer je moguće da ima hardverski problem. Možeš probati prvo factory reset (znam, nije zabavno to raditi) i napraviti clean setup bez transfera podataka sa starog moba.

Ako to ne upali vrati ga prije nego ti prođe rok od 14 dana.

Nije normalno da se telefon zamrzava/resetira 4 puta dnevno.

11 godina
Otkazao narudžbu, ohladilo me čekanje i komentari o bateriji na s22.

A šta sad kupit? Agonija se nastavlja :-(
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2022 18:43 (jaZey).

1 0 hvala 0
17 godina

Pošto sam ga danas toliko nahvalio kako radi ko bebica, evo i kod mene jednog bizarnog buga:

Uparen S22 Ultra sa autom preko BT-a, nakon paljenja auta svira mjuza te nakon minutu prestane svirati i pojavi se zelena ikonica tel. poziva prema broju 10000000 kojeg normalno na telefonu nema.

Poziv je nemoguće prekinuti, tek se prekida gašenjem BT-a na mobu.

Restart moba je riješio problem. No fino me iznervirao u vožnji jer nisam mogao nikako vratiti na mjuzu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2022 21:22 (Bitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Prije kojih pola sata dobio mail da su slušalice u pripremi za slanje i da će me kontaktirati dostavljačka služba oko isporuke.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

tcom jos nema s22+ u ponudi, nudi mi se pro max i ultra a oba mi se cinu prevelika

0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
lars82 kaže...

Prije kojih pola sata dobio mail da su slušalice u pripremi za slanje i da će me kontaktirati dostavljačka služba oko isporuke.

Kad je bila prijava u Samsung Members, da znam kad ja mogu očekivat?

16 godina
14.02 sam ja napravio prijavu
17 godina
Bitanga kaže...

Pošto sam ga danas toliko nahvalio kako radi ko bebica, evo i kod mene jednog bizarnog buga:

Uparen S22 Ultra sa autom preko BT-a, nakon paljenja auta svira mjuza te nakon minutu prestane svirati i pojavi se zelena ikonica tel. poziva prema broju 10000000 kojeg normalno na telefonu nema.

Restart moba je riješio problem. No fino me iznervirao u vožnji jer nisam mogao nikako vratiti na mjuzu.

Meni taj "broj" stoji kada sam na teams sastanku ili whatsapp pozivu dok je mob spojen na BT u autu.

17 godina
lars82 kaže...
14.02 sam ja napravio prijavu

Kak si napravio prijavu 14.02. kad su isporuke krenule onaj tjedan oko 24.02 cca.

17 godina
steve90 kaže...
Bitanga kaže...

Meni taj "broj" stoji kada sam na teams sastanku ili whatsapp pozivu dok je mob spojen na BT u autu.

Zanimljivo. Vjerojatno je nešt zaostalo u mobu pa ga je reset riješio. Imao sam propušten viber poziv par sati prije, ali svakako čudna situacija. E sad, dal je do Vibera ili moba, ili oboje, teško je reći.

16 godina
Ja sam naručio 10.02 preko Telemacha, i isporučili su mi već u ponedjeljak 14.02. i odmah sam napravio prijavu
13 godina

Mene jučer u 19:43 zvao lik da je donio slušalice. Bez prethodne najave

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...

Imam slican problem. Muzika na BT, u autu i na 2 razlicita bluetooth zvucnika. Nakon minute staje muzika. Kad upalis ekran muzika se opet upali. Iritantno.

Kill or be killed!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice