Što se tiče žica ja imam bolje riješenje ako nisi več obojo sve u neku boju bolje da ih gurneš ispod matične ploče ili ih skloniš u prostor za hard diskove sry neam sliku moga kompa ali pokazat ču ti moje rezultate
Kak vi to bušite?
Kao prvo to se ne buši nego se to reže.i to sa Dremelom.mislim da kosta oko 200kn ali nisam siguran,ugl tu negdje.
Kak vi to bušite?
Koga, plexiglass? Rezati možeš i ubodnom pilom, samo uzmeš pilicu za plastiku (probano i napravljeno bez štete). A bušiti možeš i običnom bušilicom i svrdlom za željezo (probano i napravljeno bez štete). E da, na pleyiglassu od 5 mm. Mada mislim da bi i ostali izdržali tu torturu, samo treba paziti
Hvala,vi ste carevi!!
Ja sam imao tanji pleksiglas i bas se nije pokazao otporan na busenje... pojavile su se crtice napuknuca, ali se izdaleka ne vidi.
Trebam onda deblji plexi uzet,jer namjeravam to isto napravit za tjedan-dva.
Pa ok ništ posebno za početak ak je tebi dobro i nama kaj ne?
Ja bih bolje složio kablove, ne bih stavio ful prozirnu stranicu da se ne vide hdd kavezi,
a možeš i sada smisliti nekakav crni komad pleksija ili ofarbati i sakriti neke dijelove...
Izreži komad lima u željenom obliku i zakelji negdje na stranicu iznutra da nije baš prazno i osvijetli iznutra.
Još ak UV bojom malo pošaraš, razne su variajcije za nastavak tvojih radova....
A kako se izreže stranica?Jer mislin i ja to napraviti za koji dan pa me zanima.
EDIT: A jel se može staviti stranica od bilokojeg kućišta iste veličine pa ako nešto zaj.......
Ja sam imao tanji pleksiglas i bas se nije pokazao otporan na busenje... pojavile su se crtice napuknuca, ali se izdaleka ne vidi.
moraš sporije bušit
znam ja za svoj pleksiglas kad ga bušiš polako ljepa čista rupa, al kad stisneš onda kad dođeš pred kraj ili se stvore pukotinice ili ako je manji komad cijela ploča na pola pukne
samo polako, nikud ti se ne žuri
Itko za gornje pitanje?!?
najbolje dremelom ili ubodnom pilom
inače se dremelom započne a ubodnom se nastavi
ako imaš samo ubodnu, bušilicom rupu, pa onda reži
i dosta stranica kućišta su slilčni - najbolje da probaš stavit na svoj komp od nekog drugog kućišta,a ak je dobro onda na njemu radi