Nisam imo kaj radit i slozio sam komp i montiro sve na dasku sa ledicom taj komp ce mi sluzit za reprodukciju mjuze sam tream nabavit neku solidnu zvucnu evo slike dole prikvacim pa vidite !pozz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Super kit!
Samo pazi kad zasvira Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje i slični....
Moglo bi biti belaja!!!
mislim nije neka makina ono ali je rucni rad brijem da cu ga za koj tjean umrezit sa svojim kompom i natrpat nutra mjuze do grla i deri sve osim cajki,metalaca i ostalog sranja samo rap i domace rock n roll..zaserafit cu ga na zid ko uricu
tebi je stvarno bilo dosadno onda. :-)
Pusti od prljavaca "Mojoj majci".Tko ostane, OK!
Ostale slobodno isprati!
haha...hebeno si to izveo..
Kad ti netko prolije pivu po kompu falit ce ti koja daska u glavi
Kad ti netko prolije pivu po kompu falit ce ti koja daska u glavi

Odlicna ideja,jos malo neonki i ledica i spremno je za disco
Vec kad imas sve otvoreno i mislis objesit na zid, odi na ebay, kupi malu svjetlecu disko kuglu, imas cak i sa USB-om :) Ali ako nadjes i bez usb-a spojis ju na napajanje od kompa, i eto ti disko đokej :)
Poz!
Jel frca piljevina kad je pod opterečenjem?
Vec kad imas sve otvoreno i mislis objesit na zid, odi na ebay, kupi malu svjetlecu disko kuglu, imas cak i sa USB-om :) Ali ako nadjes i bez usb-a spojis ju na napajanje od kompa, i eto ti disko đokej :)
Poz!

Probaj ovdje vidjeti:
Probaj ovdje vidjeti:
Nisam imo kaj radit i slozio sam komp i montiro sve na dasku sa ledicom taj komp ce mi sluzit za reprodukciju mjuze sam tream nabavit neku solidnu zvucnu evo slike dole prikvacim pa vidite !pozz
finalni proizvod je 'traljav',
na kraju dajem ti solidnu trojku.
no hard feelings!
Meni je FTP server dugo radio u ladici radnog stola :) Diskovi su bili super pristupacni, kad treba reinstallirat OS, samo pristekas cd drive i oshini :)
ja sam to uvijek htio napraviti jer tako testiram matičnu itd. i onda baš na zid,ali moji svi misle da sam skrenuo,jer po sobi visi toliko žica.... njima je ružno a meni je baš onako,odlično.jedino možeš malo ljepše to napraviti. kupiti ono malo napajanje za desktop slim kučišta,a dvd rom ti ne treba,ako treba lako ga priključiš. tako da će led-ice doći do izražaja.
ja sam to uvijek htio napraviti jer tako testiram matičnu itd. i onda baš na zid,ali moji svi misle da sam skrenuo,jer po sobi visi toliko žica.... njima je ružno a meni je baš onako,odlično.jedino možeš malo ljepše to napraviti. kupiti ono malo napajanje za desktop slim kučišta,a dvd rom ti ne treba,ako treba lako ga priključiš. tako da će led-ice doći do izražaja.

Probaj ovdje vidjeti: