Kako izravnari aluminij

poruka: 14
|
čitano: 6.211
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako izravnari aluminij
Bog svima e sad sam u sranju do grla...nekidan me udario auto dok sam vozio svoju trkacicu i kako sam sa upao na bok iskrvio sam volan.Doljnja kjeva rucka je izvrnuta prema van.e sad kako to ispraviti.stric kaze da je bolje ista nego nista kaze da bi puklo ako probam cekicem.ako itko ima kakvu ideju neka posta pjno mu hvala.(izvinjavam se zbog naslova)
why drink and drive when you can smoke and fly
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 21:35 (ivo0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kako izravnari aluminij

Malo si konfuzan u svom pitanju. Premalo preciznih podataka. Trebao si barem nabaciti koju fotku i reći o kojem se modelu radi.

Vjerujem da se radi o nekoj aluminijskoj leguri. Moje iskustvo je takvo da se to ne ispravlja lako, prije će puknuti ili oslabiti tako da bilo kada može puknuti. Najbolji način je odrezati, obraditi i ponovno zavariti da bude kako treba.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan

nešto takvo nije ni pametno ispravljat bolje ti se isplati kupiti novi jer ovaj bi i ako ga ispraviš mogao saviti na istom mjestu opet.

Ako već radiš, odi nekom ko ima stroj za krivljenje cijevi,  minuta posla, a ako misliš sam, napuni je pijeskom koji neće pusitit da se cijev zalomi pa onda ispravljaj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 21:58 (exe).
14 godina
neaktivan
Nemam takav stroj.bicikl je marke motobecane a model nemam pojma koji ni bicikla ni volana.a koliko bi me doslo kupnja toga.
15 godina
ivo0 kaže...
Nemam takav stroj.bicikl je marke motobecane a model nemam pojma koji ni bicikla ni volana.a koliko bi me doslo kupnja toga.

Daj uslikaj što se iskrivilo.

14 godina
neaktivan
Zao mi je nemog sada nemam svjetlo u supi.
17 godina
neaktivan
15 godina

Nisam ni mislio sada već uslikaj kad budeš mogao i ovdje stavi slike.

14 godina
neaktivan
Hvala exe na linku.sam ovaj moj ima i prema gore da su uhvate ruke i gore i dole .
14 godina
neaktivan
Ionak nemislim kupovati nemam vise para prije 1 mjesec dao 700kn boja svi zupcanici traka za volan sajle sic kocnice.jbg
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 22:43 (exe).
14 godina
neaktivan
Ma nije ni to znas di idu gore rucice kocnica tamo ima izbocenje i to je zavareno zajedno tak da je to u kompketu.ankoliko bi me kostalo da mi srexe to u servisu.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 22:51 (ivo0).
17 godina
neaktivan

Da neduljim, neispravljaj to nego si kupi novo, nije vrjedno da ti pukne u vožnji, velike sile se vrše na volan. To će ti svako ko vozi bicikl reći.

Btw, to je ovo, a ne?

14 godina
neaktivan
Ma slicno samo moj je stariji ima mijenjace na rami dolje.ma nista onda skupitncu ja para jos do ljeta netreba mi jos jedna saobracajka :).Hvala svima stavit cu jos slike samo da vidite ako hocete.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 6:53 (ivo0).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice