CPU Cooler na bateriji

poruka: 7
|
čitano: 1.761
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
CPU Cooler na bateriji

Danas sam zamijenio cooler za cpu pa mi je ostao ovaj stari Intel CPU cooler (onaj sa s775).Želio bih ga spojit na bateriju pa me zanima kako da to učinim?Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: CPU Cooler na bateriji
lzgr kaže...

Danas sam zamijenio cooler za cpu pa mi je ostao ovaj stari Intel CPU cooler (onaj sa s775).Želio bih ga spojit na bateriju pa me zanima kako da to učinim?Smijeh

na bateriju 9 ili 12V spojiš crvenu na plus, crnu na minus...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
CPU Cooler na bateriji

Imam PLAVU,crnu,ŽUTU,ZELENU žice.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 22:30 (lzgr).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
lzgr kaže...

Imam PLAVU,crnu,ŽUTU,ZELENU žice.

ups...daj slikaj da vidim konektor...ili uzmi bateriju 9V i isprobavaj, nemože se niš desit...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
CPU Cooler na bateriji

Cooler se veselo vrti na 9V (radi na 12V). Crna na - ,Žuta na +.Još samo da znam regulirati brzinu vrtnje...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CPU Cooler na bateriji

ja sam si jednog od starog napajanja spojio na komp i stavio da hladi ruter, a mnogi te velike ventilatore s napajanja koriste za kiler na motoru, da ga hladi

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lzgr kaže...

Cooler se veselo vrti na 9V (radi na 12V). Crna na - ,Žuta na +.Još samo da znam regulirati brzinu vrtnje...

Promjenom otpora...tj promjenom voltaže...tj promjenom sa 9v na 12 bateriju...ili najjednostavnije-potenciometrom

edit: sve je to jedno te ista stvar u biti

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 15:33 (miki1981).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice