Pozdrav svim bugovcima, ovako znam da ce mnogi od vas koji budu citali ovu temu rec ko koga tu....Ali istina je, moguce je dobiti 25 led dioda po vasim zeljama i dobiti ih na kucnu adresu.Prije par dana pokusavao sam da se malo igram sa ledicama, ali buduci da zivim u Bosni kod nas specijalizirane prodavnice za takve stvari nisu ni opremljene a i nema ih mnogo pa sam malo setajuci netom odkud narucit itd.Naisao na ovu adresu
Pronasao sam da je moguce dobiti 25 led dioda besplatno na ''testiranje'' spektar ledica je ogroman, od vrste, boje, do nacina osvijetljenja kuta osvijetljenja...
Registovo sam se, narucio i u roku od 10 dana stigle su, inace firma se nalazi u Njemackoj.Na prvi pogled nisam vjerovao da ce doci do jutrasnjeg dana, posebno po ovom ogromnom snijegu.Samo da napunim bateriju kod moba i slikam vam paket :)
Jos jednom se izvinjavam radi losih slika fotic je na posudbi.
Znaci prva narudzba je besplatna i moze iznosit 25 primjeraka, potrebno se registrirat naruciti potvrditi narudzbu na mail i nadati se dostavi :) Eto pa ako nekome nesto nije jasno oko narudzbe neka pita :)