Zvučnik se čuje oko 10% slabije, upalio sam bas glazbu i isprobao.
A zagrijavanje baterije se primjeti, jedno 5-7 celzijeva stupnja je veca jer nema disipacije topline sa nje (ocitano sa BatteryLife widgetom)
Zvučnik se čuje oko 10% slabije, upalio sam bas glazbu i isprobao.
A zagrijavanje baterije se primjeti, jedno 5-7 celzijeva stupnja je veca jer nema disipacije topline sa nje (ocitano sa BatteryLife widgetom)
Ako vam malo mogu pozornost skrenut na ovu temu.
Radi se o malom zahebu tomatove Zestoke tarife pa, di bolje pisat o tome nego tamo di se koriste mobiteli i, ta tarifa :D?!
Pa odvojite tren i nabacite svoje misljenje :)!
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/prijevara-tomatove-zestoke-tarife/177931.aspx
Da, ali widget isto baca u meni u kojem se to mijenja, pa moraš još ući u podmeni i selektirati način rada. :(
nema jednostavno 2g/3g uključivanja s home screena.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5jdXJ2ZWZpc2gud2lkZ2V0cy5uZXR3b3JrMmczZ29ub2ZmIl0.
isto baca samo u meni.
Stavi si ViperX rom i imaš direktni switch.
Dva pitanja, ako moze pomoc.
Prvo, jeli vam ako je telefonu screen off, a dodje Viber poruka se ekran upali? Nekako me to iritira, a ne vidim kako to ugasit.
Drugo, na docku mi se ekran ugasi, a nebi trebao, već bi ga ja htio samo dimmat...
Eto :)
Dva pitanja, ako moze pomoc.
Prvo, jeli vam ako je telefonu screen off, a dodje Viber poruka se ekran upali? Nekako me to iritira, a ne vidim kako to ugasit.
Drugo, na docku mi se ekran ugasi, a nebi trebao, već bi ga ja htio samo dimmat...
Eto :)
Ovaj prvi dio o Viberu. To možeš uključit i isključit u postavkama
Pozdrav,
Jeli iko koristio PlayStation Store na One X-u? Kako to sve radi i koje su mogućnosti?
Momci imam pitanje. Jel moguće flashati službeni software nekog drugog providera? Npr moj bratić me pitao baš u vezi Jelly Beana, jer on ima AT&T koji još nije izdao JB, a ne znam jel može npr. flashati Verizonov, Sprintov... Znam da mi na Samsungu možemo (čak bez podizadnja countera i bez gubitka garancije) flešati T-Mobileov fw ili VIP-ov i slično. Nadam se da sam bio jasan po tom pitanju i hvala unaprijed.
ljudi imam jedan problem.Kad napisem u poruci vise od 160 znakova ne stavi je u 2 poruke nego se samo spremi kao skicu..
kako mogu staviti da salje u 2 poruke?
pozdrav, moze hitno pomoc, imam android HD revolution 17.1 i kad sam ponistio telefon na pocetne postavke telefon mi starta do htc on x i stane(bijeli display) (vidim da je izbrisao i sve backupove)
kako da sad prebacim na njega rom, tj kako da prebacim zip od roma na njega pa da ponovo flasham??
edit- rijeseno
dali trebam wipe cache /dalvik nakon stavljanja roma?
Ovisno o izmjenama u samom romu kojeg si flashnuo al preporučljivo je da izbrišeš cache/dalvik tako da telefon napravi "friški" dalvik cache i ukloni sve moguće ostatke prethodne verzije rom-a.
Kako da ga vratim na tvorničke postvake? Nikako ne mogu da nađem u postvkama tu opciju
Settings -> Backup & Reset -> Reset Phone
pozdrav...evo ja sam kupio prije par dana htc one x i sve radi sve super ali imam jednu tockicu prasine ispod ekrana....zanima me dali jos netko ima takav problem, neznam stvarno kako je prasina dosla ispod ekrana -.-
Vrlo jednostavno, u tvornici kod sklapanja, traži novi telefon odmah! :)
Koji mi je tocno potreban kabel za povezivanje s lcd ili plazmom . Mini hdmi ili micro.
trazit cu al sumnjam da cu dobit drugi :)
Evo HTC je najavio sense 5 za HTC one x. Što mislite o tome?
Samo se nadam da nećemo trebat dugo čekat..
Potrebna mi je pomoć....ne mogu ući u galeriju slika, niti mogu ući u alarm, tj. čim kliknem na slike odmah se vrati na meni. Ako neko zna šta bi to moglo biti, bio bih zahvalan da mi pomogne.
Idi na aplikacije u postavkama, nadji galeriju, napravi clear cache.
Probaj takodjer uci u fotoaparat i iz njega u galeriju.
Uradio sam reset, sad sve funcioniše normalno... A pokušavao sam i preko aparata da uđem, ali nisam uspio, ista stvar se dešavala, da se odmah vrati na slikanje. Hvala u svakom slučaju. Imaću ovo u vidu ako se ponovi.
Upravo mi na VIP-u išla neka nadogradnja sustava ...
Ažuriranje softvera 3.18.401.1 (34.88mb)
OTA_ENDEAVOR_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.18.401.1-3.14.401.31_R_release_308291aozis6kzu71s9js6.zip
Kaže ovako:
Ovo ažuriranje sadrži važna poboljšanja i popravke skrivenih pogrešaka, uključivo:
-Poboljšanje stabilnosti sustava
-Povećanje razine sigurnosti pošte
-Popravke drugih sitnih pogrešaka
Ne znam šta je jer mi se nije uspjelo instalirati, baci me u ClockworkMod recovery i moram ručno pokrenuti instalaciju, no nakon toga mi stne jer "failed to verify whole file signature, signature verification failed".
Stavio sam "toggle signature verification" i nanovo probao instalirati s diseblanom provjerom potpisa.
No opet ništa, ovaj puta assert failed...
Opet, toggle script asserts, pa ispočetka. Ali dalje ništa, neće i neće....
:) ti imas i clockworksmode i primas updatove od vipa ?
A nista, obrisi rucno fajl, pusti neka ga skine opet ili potrazi na netu taj filename, skini i flashaj.
Pozdrav!!
Molio bi neku dobru dušu da mi olakša kupovinu.
Dvojba je između xperia s il one x.
Dali one x ima još kakvih problema koji su ga mučili u početku prodaje?
Na šta bi trebao obratit pozornost?
Dali je baterija uistinu veliki minus ili je to samo rekla/kazala?
Dali surfanje internetom funkcionira fluidno (mislim i na pinch to zoom), jer to mi je najbitnija stavka kod mobitela?
Nije mi toliko bitna razlika u veličini ekrana, pa eto, čisto pitam
Unaprijed hvala na odgovorima.
LP
Pozdrav!!
Molio bi neku dobru dušu da mi olakša kupovinu.
Dvojba je između xperia s ilI ONE X!!!!
Dali one x ima još kakvih problema koji su ga mučili u početku prodaje?
Na šta bi trebao obratit pozornost?
Dali je baterija uistinu veliki minus ili je to samo rekla/kazala?
Dali surfanje internetom funkcionira fluidno (mislim i na pinch to zoom), jer to mi je najbitnija stavka kod mobitela?
Nije mi toliko bitna razlika u veličini ekrana, pa eto, čisto pitam
Unaprijed hvala na odgovorima.
LP
Bez obzira što tko god da kaže, HTC ONE X ima xyz prednosti, kao HTC-ov sanse sučelje, dizajn uopće, kvaliteta kućišta, ne znam je li ljepši bijel ili tamni sivi, a još tek HOX+ crni, ma dere ga i pere u masu detalja!
Što mene osobno kod od SONX te Xperia linije odbija, ona linija koja je kao trebala biti WOW efekt, pa nije, loše riješenje poklopca za samo SIM karticu, definitivno HOX!
jeste ostali dobili novi update za one x?
meni isto dosao update a mob nije brandiran
Bez obzira što tko god da kaže, HTC ONE X ima xyz prednosti, kao HTC-ov sanse sučelje, dizajn uopće, kvaliteta kućišta, ne znam je li ljepši bijel ili tamni sivi, a još tek HOX+ crni, ma dere ga i pere u masu detalja!
Što mene osobno kod od SONX te Xperia linije odbija, ona linija koja je kao trebala biti WOW efekt, pa nije, loše riješenje poklopca za samo SIM karticu, definitivno HOX!
Dobro, dizajn me pretjerano ne interesira.
Znači, zanimaju me navodni problemi (wifi, surfanje netom, baterija, prašina)?
Dali je to stvar prošlosti ili su problemi stvarni?