HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.717
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
13 godina
neaktivan
Re: HTC One X
zelenbic kaže...

evo baterije bez onoga sto je ficho napisao to ci probat sad

jesi li probao?

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
14 godina
Ficho28 kaže...
zelenbic kaže...

jesi li probao?

neda mi se :) neg jel zna netko kako spremit savegame iz igrica?da ne izgubim sve :P jer sam igrao pes pa sam presao 4 lige pa ono :D

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
neaktivan
HTC One X

ajde vi koji imate original 4.1.1 na mobu spojite slušalice i probajte slušati glazbu ili gledati film preko slušalica, meni ne rade, a pozivi preko sluški rade normalno.

Darth Vader
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...

ajde vi koji imate original 4.1.1 na mobu spojite slušalice i probajte slušati glazbu ili gledati film preko slušalica, meni ne rade, a pozivi preko sluški rade normalno.

kod mene uredno radi, glazbu na njemu slušam svaki dan :)

CARPE DIEM
13 godina

Kod mene isto sve radi...

16 godina
neaktivan
HTC One X

onda moj ide pod čekić

Darth Vader
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

ekipa moze par info o mobu.. koliko dobijete screen on na official romovima(ICS ili JB)?kad se vracate home tipkom na pocetni ekran, da li se desi kad da  ucitava pocetni ekran(pise ucitavanje) tipa 2-3 sec?lg 4x ili one x?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
THomson kaže...

ekipa moze par info o mobu.. koliko dobijete screen on na official romovima(ICS ili JB)?kad se vracate home tipkom na pocetni ekran, da li se desi kad da  ucitava pocetni ekran(pise ucitavanje) tipa 2-3 sec?lg 4x ili one x?

Screen On imam do 5 sati i više, e sad, to je screen on kad je mobitel u mirovanju, dakle radi samo ekran, to sam testirao i dobijem više od 5 sati. no kad ga koristim intenzivnije , onda je oko 3 sata minimum. ne mogu točno reći.

Nema učitavanja, to je bilo na ranijim verzijama sensa 4

hobi:moj-android.net
15 godina
zelenbic kaže...
Ficho28 kaže...
zelenbic kaže...

jesi li probao?

neda mi se :) neg jel zna netko kako spremit savegame iz igrica?da ne izgubim sve :P jer sam igrao pes pa sam presao 4 lige pa ono :D

Titanium backup

13 godina
neaktivan

Ni ja nemogu gledati film preko slušalica,jer slušalice nemaju ekran. :( Back on topic:meni sve uredno radi što se tiče zvuka,prije dva dana sam stavio CM10 i prezadovoljan sam.

16 godina
neaktivan
PaRkUs kaže...

Ni ja nemogu gledati film preko slušalica,jer slušalice nemaju ekran. :( Back on topic:meni sve uredno radi što se tiče zvuka,prije dva dana sam stavio CM10 i prezadovoljan sam.

Nisi me morao bukvalno shvatiti, uglavnom imam problem sa slušalicama i neznam ga kako rijesiti, moral budem zaviriti na google.

Stigla mi je eksterna baterija za mob, narucio sam 2200mAh, a stigla je 3200mAh, nije da se bunim.

Kada se mob usteka na tu bateriju, pocinje se puniti.

Trenutno je na punjacu, pa prvi veci dojmovi budu tek kad se mob isprazni, a baterija napuni.

Slike idu u post ispod, jer iz nepoznatih razloga nemogu staviti ih sa svog kompa.

Darth Vader
13 godina
neaktivan
PaRkUs kaže...

Nisi me morao bukvalno shvatiti, uglavnom imam problem sa slušalicama i neznam ga kako rijesiti, moral budem zaviriti na google.

Stigla mi je eksterna baterija za mob, narucio sam 2200mAh, a stigla je 3200mAh, nije da se bunim.

Kada se mob usteka na tu bateriju, pocinje se puniti.

Trenutno je na punjacu, pa prvi veci dojmovi budu tek kad se mob isprazni, a baterija napuni.

Slike idu u post ispod, jer iz nepoznatih razloga nemogu staviti ih sa svog kompa.

cant wait, ja to isto imam u planu narucit ;)

15 godina
neaktivan
HTC One X

hehe eto slika :D

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
HTC One X

Dal je mob puno deblji kad je u toj maskici?

kolko te sve skupa doslo? 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
thabigjc kaže...

hehe eto slika :D

Uuuu jbt, pa sad trebas oruzani list za to.

daniel
16 godina
neaktivan
HTC One X

Istina, sam uređaj postaje glomazniji i teži, ali kad baterija zaškripi, ubodeš ga i puniš u hodu, samo kaj nije više baš za držati ga u džepu traperica ili sl.

Darth Vader
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Dečki jel našao netko widget za paljenje-gašenje 3g?

Mrzim one koji bacaju u meni, želim da ga jednostavno uključi ili isključi, kao na ajfonu. Kao wireless npr.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Damok kaže...

Dečki jel našao netko widget za paljenje-gašenje 3g?

Mrzim one koji bacaju u meni, želim da ga jednostavno uključi ili isključi, kao na ajfonu. Kao wireless npr.

Haha ček ti se šališ ili? ali ajd , šalu na stranu, uz ove koje ti je kolega već napisao, imaš i widgetsoid  koji metne traku u padajući izbornik pa da uvijek imaš pri ruci.

14 godina
HTC One X

Krivo smo se shvatili 

ja želim podatke STALNO, ali želim prebacivati sa EDGE na 3G. 

Ne volim 3g stalno uključen  jer ždere bateriju i signal mi je dosta slab ovdje gdje sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

U postavkama prebaci na GSM Only, inace ti je na GSM/WDMCA namjesteno ako se ne varam, pod mrezne postavke negdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BMK kaže...

U postavkama prebaci na GSM Only, inace ti je na GSM/WDMCA namjesteno ako se ne varam, pod mrezne postavke negdje.

:)

ZNAM TO.

meni treba WIDGET koji će prebacivati EDGE podatke ->3G podatke  i obrnuto :)

16 godina
neaktivan
Damok kaže...

Krivo smo se shvatili 

Ne volim 3g stalno uključen  jer ždere bateriju i signal mi je dosta slab ovdje gdje sam.

Pa to ti govorim. Widgetsoid ima switch 3g/2g

14 godina
nsoul kaže...
Damok kaže...

Krivo smo se shvatili 

Hvala, evo baš isprobavam :)

16 godina
neaktivan
Damok kaže...
nsoul kaže...
Damok kaže...

Krivo smo se shvatili 

možeš smjestiti u izbornik, ili na homescreen

14 godina
nsoul kaže...
Damok kaže...
nsoul kaže...
Damok kaže...

Krivo smo se shvatili 

Da, ali widget isto baca u meni u kojem se to mijenja, pa moraš još ući u podmeni i selektirati način rada. :(

nema jednostavno 2g/3g uključivanja s home screena.

16 godina
neaktivan
Damok kaže...
nsoul kaže...
Damok kaže...
nsoul kaže...
Damok kaže...

Krivo smo se shvatili 

Da, ali widget isto baca u meni u kojem se to mijenja, pa moraš još ući u podmeni i selektirati način rada. :(

a jbg, da, tek sad vidim. znam da na cyanogenmodu postoji takav switch da radi bez ulaska u settings. možda neide bez roota

14 godina
neaktivan
Damok kaže...
nsoul kaže...
Damok kaže...
nsoul kaže...
Damok kaže...

Krivo smo se shvatili 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5jdXJ2ZWZpc2gud2lkZ2V0cy5uZXR3b3JrMmczZ29ub2ZmIl0.

No android-No party
14 godina
Moby-Split kaže...
Damok kaže...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5jdXJ2ZWZpc2gud2lkZ2V0cy5uZXR3b3JrMmczZ29ub2ZmIl0.

isto baca samo u meni.

16 godina
neaktivan

Istina, sam uređaj postaje glomazniji i teži, ali kad baterija zaškripi, ubodeš ga i puniš u hodu, samo kaj nije više baš za držati ga u džepu traperica ili sl.

Možete li reći kako funkcionira zvucnik kada je dodatna baterija upaljena i spojena sa mobitelom. Zanima me fali čujete kada vas mobitel zvoni u tom trenutku i kako je sa temperaturom baterije?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice