evo baterije bez onoga sto je ficho napisao to ci probat sad
jesi li probao?
jesi li probao?
jesi li probao?
neda mi se :) neg jel zna netko kako spremit savegame iz igrica?da ne izgubim sve :P jer sam igrao pes pa sam presao 4 lige pa ono :D
ajde vi koji imate original 4.1.1 na mobu spojite slušalice i probajte slušati glazbu ili gledati film preko slušalica, meni ne rade, a pozivi preko sluški rade normalno.
ajde vi koji imate original 4.1.1 na mobu spojite slušalice i probajte slušati glazbu ili gledati film preko slušalica, meni ne rade, a pozivi preko sluški rade normalno.
kod mene uredno radi, glazbu na njemu slušam svaki dan :)
Kod mene isto sve radi...
onda moj ide pod čekić
ekipa moze par info o mobu.. koliko dobijete screen on na official romovima(ICS ili JB)?kad se vracate home tipkom na pocetni ekran, da li se desi kad da ucitava pocetni ekran(pise ucitavanje) tipa 2-3 sec?lg 4x ili one x?
ekipa moze par info o mobu.. koliko dobijete screen on na official romovima(ICS ili JB)?kad se vracate home tipkom na pocetni ekran, da li se desi kad da ucitava pocetni ekran(pise ucitavanje) tipa 2-3 sec?lg 4x ili one x?
Screen On imam do 5 sati i više, e sad, to je screen on kad je mobitel u mirovanju, dakle radi samo ekran, to sam testirao i dobijem više od 5 sati. no kad ga koristim intenzivnije , onda je oko 3 sata minimum. ne mogu točno reći.
Nema učitavanja, to je bilo na ranijim verzijama sensa 4
jesi li probao?
neda mi se :) neg jel zna netko kako spremit savegame iz igrica?da ne izgubim sve :P jer sam igrao pes pa sam presao 4 lige pa ono :D
Titanium backup
Ni ja nemogu gledati film preko slušalica,jer slušalice nemaju ekran. :( Back on topic:meni sve uredno radi što se tiče zvuka,prije dva dana sam stavio CM10 i prezadovoljan sam.
Ni ja nemogu gledati film preko slušalica,jer slušalice nemaju ekran. :( Back on topic:meni sve uredno radi što se tiče zvuka,prije dva dana sam stavio CM10 i prezadovoljan sam.
Nisi me morao bukvalno shvatiti, uglavnom imam problem sa slušalicama i neznam ga kako rijesiti, moral budem zaviriti na google.
Stigla mi je eksterna baterija za mob, narucio sam 2200mAh, a stigla je 3200mAh, nije da se bunim.
Kada se mob usteka na tu bateriju, pocinje se puniti.
Trenutno je na punjacu, pa prvi veci dojmovi budu tek kad se mob isprazni, a baterija napuni.
Slike idu u post ispod, jer iz nepoznatih razloga nemogu staviti ih sa svog kompa.
Nisi me morao bukvalno shvatiti, uglavnom imam problem sa slušalicama i neznam ga kako rijesiti, moral budem zaviriti na google.
Stigla mi je eksterna baterija za mob, narucio sam 2200mAh, a stigla je 3200mAh, nije da se bunim.
Kada se mob usteka na tu bateriju, pocinje se puniti.
Trenutno je na punjacu, pa prvi veci dojmovi budu tek kad se mob isprazni, a baterija napuni.
Slike idu u post ispod, jer iz nepoznatih razloga nemogu staviti ih sa svog kompa.
cant wait, ja to isto imam u planu narucit ;)
Dal je mob puno deblji kad je u toj maskici?
kolko te sve skupa doslo?
hehe eto slika :D
Uuuu jbt, pa sad trebas oruzani list za to.
Istina, sam uređaj postaje glomazniji i teži, ali kad baterija zaškripi, ubodeš ga i puniš u hodu, samo kaj nije više baš za držati ga u džepu traperica ili sl.
Dečki jel našao netko widget za paljenje-gašenje 3g?
Mrzim one koji bacaju u meni, želim da ga jednostavno uključi ili isključi, kao na ajfonu. Kao wireless npr.
Mrzim one koji bacaju u meni, želim da ga jednostavno uključi ili isključi, kao na ajfonu. Kao wireless npr.
Možda ovo;
Haha ček ti se šališ ili? ali ajd , šalu na stranu, uz ove koje ti je kolega već napisao, imaš i widgetsoid koji metne traku u padajući izbornik pa da uvijek imaš pri ruci.
Krivo smo se shvatili
ja želim podatke STALNO, ali želim prebacivati sa EDGE na 3G.
Ne volim 3g stalno uključen jer ždere bateriju i signal mi je dosta slab ovdje gdje sam.
U postavkama prebaci na GSM Only, inace ti je na GSM/WDMCA namjesteno ako se ne varam, pod mrezne postavke negdje.
U postavkama prebaci na GSM Only, inace ti je na GSM/WDMCA namjesteno ako se ne varam, pod mrezne postavke negdje.
:)
ZNAM TO.
meni treba WIDGET koji će prebacivati EDGE podatke ->3G podatke i obrnuto :)
Krivo smo se shvatili
Ne volim 3g stalno uključen jer ždere bateriju i signal mi je dosta slab ovdje gdje sam.
Pa to ti govorim. Widgetsoid ima switch 3g/2g
Krivo smo se shvatili
Hvala, evo baš isprobavam :)
Krivo smo se shvatili
možeš smjestiti u izbornik, ili na homescreen
Krivo smo se shvatili
Da, ali widget isto baca u meni u kojem se to mijenja, pa moraš još ući u podmeni i selektirati način rada. :(
nema jednostavno 2g/3g uključivanja s home screena.
Krivo smo se shvatili
Da, ali widget isto baca u meni u kojem se to mijenja, pa moraš još ući u podmeni i selektirati način rada. :(
a jbg, da, tek sad vidim. znam da na cyanogenmodu postoji takav switch da radi bez ulaska u settings. možda neide bez roota
Krivo smo se shvatili
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5jdXJ2ZWZpc2gud2lkZ2V0cy5uZXR3b3JrMmczZ29ub2ZmIl0.
isto baca samo u meni.
Istina, sam uređaj postaje glomazniji i teži, ali kad baterija zaškripi, ubodeš ga i puniš u hodu, samo kaj nije više baš za držati ga u džepu traperica ili sl.
Možete li reći kako funkcionira zvucnik kada je dodatna baterija upaljena i spojena sa mobitelom. Zanima me fali čujete kada vas mobitel zvoni u tom trenutku i kako je sa temperaturom baterije?