HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.611
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
14 godina
Re: HTC One X
Pranja kaže...
zelenbic kaže...

pa više ni nečeš :D

Kao ni moje ako mi se pokvari to je zbog ovoga a i zbog tvoje teme o kučištu gdje si mi digao živce svojim odgovorima...

Ja sam biram kome ću popravljati uređaje. A tvoje ni ne bih sve da me moliš.

eto opet taj tvoj bahati stav...

Da sam ti prije 1 h pp da mi popraviš mob vjerovatno bi prihvatio...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
odjavljen
HTC One X

Samo sanjaj,samo sanjaj....

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Pranja kaže...

sanjat ću kao nsoul

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
HTC One X

Lajk kome je već puna kapa ove prepirke... jako ste zastranili i mislim da bi moderatori mogli intervenirati. Prosječni user koji želi nešto pročitati o HOX-u će trebati povećalo da pronađe iole koristan post.

11 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Pranja, stvarno stvaras negativnu sliku o sebi .. A mislim da ni tebi nije u interesu gubiti potencijalne klijente zbog bahatog stava koji se da iscitati iz postova ..

NHF, mozda cu te i ja nekad zatrebati, no fkt sad kad sam procitao bih trazio i drugo rjesenje osim tebe .....

Tako da bezveze stvaras negativnu reputaciju kao sto ti je vec dosta ljudi reklo ...

P.S.

Lijepo se dogovori s doticnom da ti uredaj opet lijepo upakiran posalje, uz neku naknadnu svoticu ( manju od prvotne ) opet popravi i gotovo ! Nes ti zajebancije od par minuta na to kad znas posao .....

Sve se da dogovoriti, posto posta nece ziher uzet odgovornost na sebe bez nekog duzeg postupka jer se uredaj ni nista nije zagubilo ni nepovratno ostetilo .... 

A i da se malo stavis u poziciju doticne nebi naskodilo .. Mogu zamisliti kako je uredaj od 2,8k kn nakon popravka, od strane nekog lokalnog servisera, nac u prikazanom stanju .... 

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

E sad više ni sam ne znam kakva je kutija bila :) moram ju iskopat negdje. 

hobi:moj-android.net

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

Ako nekog zanima zamjena za Evo 3D+moja nadoplata-nek se javi preko privatne poruke.

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Čitam zadnje dvije stranice kako su neki forumaši u gadnoj svađi, bezpotrebnoj, ali ipak grdnoj svađi, a kojoj sam i ja jednim djelom participirao sugerirajući našoj nesretnoj forumašici kome da se obrati za pomoć!

Naime, i ja sam sam imao isto tako problem sa jednim mobom, i na preporuku nekog forumaša sam poslao forumašu Pranji upit o mogućnosti popravka moba te poslao čak na more svoj mob, ALI, PONAVLJAM ALI, prije samog slanja, ja sam upitao forumaša Pranju, "kako ću ti poslati mob, kako mi preporučaš da ga zapakiram", na što mi je on odgovorio da bi bilo najbolje staviti ga u nekakvu čvršću kartonsku kutiju koja će biti ispunjena "slamom ili sijenom"!!

Povratak od forumaša Pranje je bio u identičnom pakungu kakav sam ja poslao, s tim detaljem dodatnim i tom razlikom, on je unutar tog paketa dodao još i onaj najlon sa balončićima pride, popravljen upravo onako kako sam u svom upitu i potraživao, čak i bolje jer mi je stavio novi brži i bolji čitaj noviji OS, tada GingerBread!!!

Da imam sada i ganc glanc novi recimo Samsung Galaxy Note II i da mi se mojom zaslugom/krivnjom nešto mehanički smrda, prvo bih Pranju pitao, "možeš li to i to popraviti mi", a ako bi odgovor bio potvrdan, u što ne sumnjam, 1200% sam siguran da bih mu ga POVJERIO na popravak!!!!

MOJ zaključak, ako smatrate da sam u krivu, neka, priznajem, svakog boli njegova nevolja najviše, u ovom slučaju makar uvijek zdušno svim srcem, tijelom i dušom branim ženski rod, stajem 80/20 generalno na stranu forumaša Pranje, obzirom naša nesretna forumašica nije dvanaest godišnje dijete koje ne kuži neke stvari tipa, mob je krhka i lomljiva stvar, pa ju mogu slati u bilo kakvom pakiranju, a da ne spominjemo kvadratnu površinu stakla displaya, koja je a barem brat bratu, barem 80% ukupne površine, i još je donekle malo kao i ispupčeno, a niti cijena nije da ju možeš svaki mjesec pumpati nanovo! Krivica forumaša Pranje je po mojem skromnom objektivnom mišljenju utoliko, što ipak nije unaprijed uzeo u mogućnost nekakvog unfala, za zlo je potrebito najmanje, pa investirao u nešto sigurnije i toliko povećao cijenu popravka, sasvim mali trošak a šteta i mogućnost nastanka štete umanjena, minorizirana do neprepoznatljivosti! No čovjek uči dok je živ, pa na kraju ipak umre glup, nažalost, a ja ću poučen prošlim vrlo odličnim iskustvom, nastaviti slati forumašu Pranji svoje gadgete na servis, sve ako je on u stanju ih popraviti, pa kvrapcu, ako sam i kupio mob na tarifi za nekih 3000 +- kuna, pa ako ga već i nisam dostatno pazio i sačuvao od mehaničkih kvarova i oštećivanja, pa onda MORAM biti spreman popravit i mob, po cijenu koliko košta, ali i svoj odnos spram moba, koliko god ja kupio njega a ne on mene, on ipak meni je vrlo bitan i samo mi ispravan može uvijek u pomoć i od koristi!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zelenbic kaže...
Pranja kaže...
zelenbic kaže...

pa više ni nečeš :D

Kao ni moje ako mi se pokvari to je zbog ovoga a i zbog tvoje teme o kučištu gdje si mi digao živce svojim odgovorima...

Ja sam biram kome ću popravljati uređaje. A tvoje ni ne bih sve da me moliš.

eto opet taj tvoj bahati stav...

Da sam ti prije 1 h pp da mi popraviš mob vjerovatno bi prihvatio...

Pranja kaže...

http://gifsforum.com/images/gif/dis%20gon%20be%20good/grand/this_gon_b_gud_gif.gif

16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Ja koristim ovo. Ali svjedno što god uzmeš a da ne ide preko gornjeg ruba, tj. oko ekrana, i skroz oko uređaja u slučaju pada će se izgrebati.
Ja sam imao toliko sreće, da kada je pao na pod, ispao je iz zaštite i naravno ogrebao se {#}. Što se same zaštite tiče, dobio sam neku foliju, ali nije čak išla preko cijelog ekrana pa mi je to bilo debilno. Jel kupovao možda netko samo zaštitnu foliju? Može neki link (ali neka da u potpunosti odgovara za HOX)?

e hvala samo ovo nije dostupno vise :S

kako mislis da ne ide, zasto? smeta ili?
sta mislite o ovome 

nekako mi ne odgovara ako je "tkanina" i slicno preko ekrana, stavim screen protector da se ne grebe, u ovom slucaju je bitno kameru zastititi

CARPE DIEM
13 godina
neaktivan

Mislim da je taj Nilkn predebel. Ja sam danas stavio Spigen Ultrathin Air i prezadovoljan sam, košta oko 20$ ali dobije se i screenprotector u paketu ultra oleophobic. Case se skoro ni ne vidi da je na telefonu i ne podebljava ga. Toplo preporučam!

15 godina
protjeran
HTC One X

Kakva sila mora biti da ti na mobitelu 'iskoči' vanjsko staklo prilikom transporta ?

Nešto tu smrdi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bpodnar kaže...

Mislim da je taj Nilkn predebel. Ja sam danas stavio Spigen Ultrathin Air i prezadovoljan sam, košta oko 20$ ali dobije se i screenprotector u paketu ultra oleophobic. Case se skoro ni ne vidi da je na telefonu i ne podebljava ga. Toplo preporučam!

predebel?

mislio sam ovako nesto uzeti

mislim 20$+2$ shipping za spigen, hm malo mi se cini nekako previse, nisam siguran da toliko vise vrijedi od nillkina

CARPE DIEM
15 godina
HTC One X

mogli ste od mene uzeti spigen za 80kn pa je vecini bilo previse...narucite novu pa cete vidjet koliko dode,isprobao sam dosta maski i ta spigen mi je najbolja,nazalost nemam vise one x ali sam si narucio spigen za s3,ocekujem istu kvalitetu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gin.tonic kaže...

Kakva sila mora biti da ti na mobitelu 'iskoči' vanjsko staklo prilikom transporta ?

Nešto tu smrdi {#}

Recimo to tako, onakva kada djelatnik Hrvatske Pošte baci, ne jednom, "taj" paket/ić, pa on nakon xy puta bacanja, jedom padne tako da pada recimo prenjom stranom, usput zakači neku prepreku na putu parabole kojom je nazivno bačen, i u trenutku se dogodi KRCK, koji narafno taj djelatnik nije u stanju čuti, vidjeti, bilo kako osjetiti {#} !!!!

BTW; zar ti stvarno misliš da "TRANSPORT" stvarno podrazumijeva držanje u ruci kao kap vode na dlanu, ma nemoj mi biti {#} i shvaćati {#}, nažalost !!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
HTC One X

evo ja završavam ovu raspravu i više se neću javljati u vezi ovoga..

ja nikad nisan ni zatražila novi popravak, iako mi je ponuđeno da pošaljem mobitel nazad i 1500 kn pa da ću dobiti uslugu kao u službenom servisu i to me najviše naljutilo.. kao u službenom, po tome ispada da on ne zna napraviti posa tako, ali to je on reka a ne ja  (evo i citat da ne bi bilo: Ukoliko Vam ne odgovara,poašljite mi uređaj nazad,dodajte još 1500 kn pa ćete dobiti uslugu kao u službenom servisu,koliko tamo i košta taj popravak.)

ja ću samo reći da mu ja ne bi više poslala taj mobitel ni da je zadnji majstor na svitu, pa taman platila popravak iljadu kuna...

fala svima koji su se stavili u moju kožu i razumili me, a ostale toplo pozdravljam! živili {#}

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

mogli ste od mene uzeti spigen za 80kn pa je vecini bilo previse..

I jesam pa zato i kažem!

13 godina
odjavljen
ennia kaže...

evo ja završavam ovu raspravu i više se neću javljati u vezi ovoga..

ja nikad nisan ni zatražila novi popravak, iako mi je ponuđeno da pošaljem mobitel nazad i 1500 kn pa da ću dobiti uslugu kao u službenom servisu i to me najviše naljutilo.. kao u službenom, po tome ispada da on ne zna napraviti posa tako, ali to je on reka a ne ja  (evo i citat da ne bi bilo: Ukoliko Vam ne odgovara,poašljite mi uređaj nazad,dodajte još 1500 kn pa ćete dobiti uslugu kao u službenom servisu,koliko tamo i košta taj popravak.)

ja ću samo reći da mu ja ne bi više poslala taj mobitel ni da je zadnji majstor na svitu, pa taman platila popravak iljadu kuna...

fala svima koji su se stavili u moju kožu i razumili me, a ostale toplo pozdravljam! živili {#}

Da sam znao kakva si,taj posao ne bi uzeo.

SLUŽBENI SERVIS DAJE GARANCIJU, I TOLIKO KOŠTA. jA NE DAJEM, I KOŠTA KOLIKO KOŠTAM.

A ja i ti još nismo gotovi,pogotovo nakon ovoga što si napisala.

JA TI NISAM POTRGAO MOBITEL,VEĆ POŠTA,ALI SI TI PLAVUŠA PA TO NE MOŽEŠ SHVATITI.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
16 godina
HTC One X

A ti si sad ispao toliki jadan da trebas odleprsat s foruma pa svoj mozak prodaj negdje dalje!!

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel može jedno pitanje offtopic? Imam nekakav problem sa pridruživanjem imena uz broj kontakta. Radi se o tome da mi se isključivo jedan kontakt  u listi poziva ne prikazuje uvijek imenom već piše nepoznat i ispod broj, a imam ga memoriranog u guglu i to oduvijek. Kako da to riješim?

16 godina
neaktivan
bpodnar kaže...

Jel može jedno pitanje offtopic? Imam nekakav problem sa pridruživanjem imena uz broj kontakta. Radi se o tome da mi se isključivo jedan kontakt  u listi poziva ne prikazuje uvijek imenom već piše nepoznat i ispod broj, a imam ga memoriranog u guglu i to oduvijek. Kako da to riješim?

Možda imaš spojen kontakt. 

Otvori ga i idi na Uredi, i na vrhu gdje piše broj imaš s desne strane malu strelicu ( lijevo od slike) klikni na to i možeš odabrati kak da ti ga prikazuje u imeniku. ili možda nemaš upisano ime

16 godina
simeparanoja kaže...
steve90 kaže...

Ja koristim ovo. Ali svjedno što god uzmeš a da ne ide preko gornjeg ruba, tj. oko ekrana, i skroz oko uređaja u slučaju pada će se izgrebati.
Ja sam imao toliko sreće, da kada je pao na pod, ispao je iz zaštite i naravno ogrebao se {#}. Što se same zaštite tiče, dobio sam neku foliju, ali nije čak išla preko cijelog ekrana pa mi je to bilo debilno. Jel kupovao možda netko samo zaštitnu foliju? Može neki link (ali neka da u potpunosti odgovara za HOX)?

e hvala samo ovo nije dostupno vise :S

kako mislis da ne ide, zasto? smeta ili?
sta mislite o ovome 

nekako mi ne odgovara ako je "tkanina" i slicno preko ekrana, stavim screen protector da se ne grebe, u ovom slucaju je bitno kameru zastititi

Mislim tako da zaštita bude uvijek ispod razine ekrana, pošto je on nekako malo ispupčen, recimo kada ga staviš na stol, on će ležati na ekranu, a ne na zaštitnom kućištu. I još mi smeta što većina tih zaštita ide samo po bočnoj strani uređaja i ne ide preko rubova (u potpunosti), na koje mob u većini slučajeva pada (po mom mišljenju).

14 godina
Pranja kaže...

JA TI NISAM POTRGAO MOBITEL,VEĆ POŠTA,ALI SI TI PLAVUŠA PA TO NE MOŽEŠ SHVATITI.

16 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Da sam znao kakva si,taj posao ne bi uzeo.

SLUŽBENI SERVIS DAJE GARANCIJU, I TOLIKO KOŠTA. jA NE DAJEM, I KOŠTA KOLIKO KOŠTAM.

A ja i ti još nismo gotovi,pogotovo nakon ovoga što si napisala.

Šta da nećeš je ići tražiti i za kike vući...

Neću ulaziti u to jesi li ili nisi pokvario telefon, to me ne interesuje ali odrasti čovječe i reakcije nek ti budu takve...pi.diš na svakog ko ti uputi negativan komentar, ne samo u ovoj već i u drugim temama.

16 godina
neaktivan
HTC One X

nego da li vam se grije HOX? jutros u tramvaju nekih sat vremena surfanja (kao i jucer) i primjetio sam da se grije, sad to bi mogao biti problem u ljetnim danima

vidjet cu kad maska dodje da li ce se manje osjetiti

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

nego da li vam se grije HOX? jutros u tramvaju nekih sat vremena surfanja (kao i jucer) i primjetio sam da se grije, sad to bi mogao biti problem u ljetnim danima

koji software je gore?

14 godina
bpodnar kaže...

U ovoj temu si pitanja vezana uz one x postala off topic  {#}

16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
simeparanoja kaže...

koji software je gore?

stock rom, 4.0.4, sense 4.1.1 software 2.17.401.2

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
nsoul kaže...
simeparanoja kaže...

koji software je gore?

stock rom, 4.0.4, sense 4.1.1 software 2.17.401.2

onda čudno, znam da je s 4.1  i 2.17 bazom riješeno pregrijavanje. možda neka aplikacija troši procesor previše. imaš možda viber instaliran?

16 godina
neaktivan
HTC One X

da ali je bio iskljucen

grije se samo dok radim nesto na njemu 

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: