HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.991
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
13 godina
neaktivan
Re: HTC One X
Damok kaže...
bpodnar kaže...

Evo kome treba otključavanje HOX-a, najjeftinije što sam našao na netu, nekih 30-ak kn  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320953785146

Pa kaže, istim fontom i kolorom na istoj stranici samo malo niže:

Codes does not work on phones locked to Croatia Networks

Lik je to stavio nakon što sam mu ja javio da kod ne radi na mome telefonu. Kad sam ja kupovao te obavijesti nije bilo.

17 godina
neaktivan
HTC One X

Imam One X lockan na Vip,ak se netko hoće mjenjat na pm nek se javi.

Imal sam gs2 ali srećom slučaja bratić mi uzel na preplati mob na vipu(koji naravno ovi zaključavaju,mada par ljudi koji imaju vip mobitel ne zaključavaju)pa za 3ookn vipe uzeo one x.

Strava mob.

Budem napisal mini recenziju u dogledno vrijeme.Samo kaj mi sad smeta da je lockan pa ga nemogu koristit na t-mobileu.

Ili ima neki servis koji otključava 100%,dosta mi je ovih s ebaya koji uopće ne rade,te da li je netko otključao?

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 9:09 (jpelko2).

0 0 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...
Zasto ne koristite Whatsapp?

Ja koristim i Whatsapp. U biti jedino njega koristim, a Viber ponekad ako razgovaram s nekim izvan HR.

15 godina
neaktivan
HTC One X

Dakle, danas (jučer) predstavljena poboljšana verzija oneX+, sa jačom baterijom i vjerovatno ispeglanim greškama i manama.

Predstavljaju ga zasebno kao novi model, mada se svi slažu da je to samo nadogradnja.

Ali baš ona koja mu je trebala, po meni trenutno sami vrh.

Najave da dolazi u europu ovaj mjesec, čim dođe kod nas, peglam karticu {#}

http://www.gsmarena.com/htc_one_x_with_android_41_jelly_bean_is_now_official__-news-4884.php

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bumo vidli uskoro da li će imati iste mane (ekran i krckanje plastike) kao i prethodnik. Vjerujem da neće. Ove specifikacije su vrlo obećavajuće. Veseli me činjenica da ekran nije povećan jer u stvarnosti niti nema potrebe za tim. Bit će to najs upgrade.

14 godina
nev75 kaže...

Dakle, danas (jučer) predstavljena poboljšana verzija oneX+, sa jačom baterijom i vjerovatno ispeglanim greškama i manama.

Predstavljaju ga zasebno kao novi model, mada se svi slažu da je to samo nadogradnja.

Ali baš ona koja mu je trebala, po meni trenutno sami vrh.

Najave da dolazi u europu ovaj mjesec, čim dođe kod nas, peglam karticu {#}

http://www.gsmarena.com/htc_one_x_with_android_41_jelly_bean_is_now_official__-news-4884.php

steta sad one x vise nece biti top model :( kad ce staviti za nas JB jedino mi je i dalje glupo sto nema utor za SD karticu ja sam vec potrosio skoro sve 32 gb sto imam iskreno neznam na sta ali ajde.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
Oce netko mjenjat one x za iP4s? Ako da info na pm
13 godina
neaktivan

Mislim da u krivoj crkvi se moliš, kolega. Mislim da 99,99% korisnika HOX-a ne želi prelaziti na iFon pogotovo ako im je iFon dopi*dio sa svojim nebuloznim OS-om pa su prešli na Android. Naravno, to nije tvrdnja nego samo moje skromno mišljenje. Možda ti se netko i javi(ako se poželi bacanja telefona u zid), nikad se ne zna!

16 godina
neaktivan
bpodnar kaže...

Mislim da u krivoj crkvi se moliš, kolega. Mislim da 99,99% korisnika HOX-a ne želi prelaziti na iFon pogotovo ako im je iFon dopi*dio sa svojim nebuloznim OS-om pa su prešli na Android. Naravno, to nije tvrdnja nego samo moje skromno mišljenje. Možda ti se netko i javi(ako se poželi bacanja telefona u zid), nikad se ne zna!

mislim da si krivo shvatio, on mijenja HOX za iphone 4s {#}

CARPE DIEM
14 godina
Ne čovjek je dobro shvatio :D
16 godina
neaktivan
HTC One X

gledam sad nesto na tele2 stranicama i vidim NFC kao da nema a na gsmarena kao ima

da li HOX kojeg imate ima ili nema nfc? zar postoje 2 verzije (sa i bez)?

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One X

svi imaju nfc...

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
HTC One X

Za sta se moze koristit NFC na hoxu?ima li neku svakodnevnu uprorabu u lijepoj nasoj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Od početka 2013. će bit moguće plaćat u dućanima, imaš razne stickere koje naljepiš doma, u autu, na poslu, kraj kreveta... pa kad prođeš mobitelom kraj jednoga onda ti postavi postavke onako kako si ti odlučio za taj sticker, etc. etc. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Od početka 2013. će bit moguće plaćat u dućanima, imaš razne stickere koje naljepiš doma, u autu, na poslu, kraj kreveta... pa kad prođeš mobitelom kraj jednoga onda ti postavi postavke onako kako si ti odlučio za taj sticker, etc. etc. 

nemoj biti siguran da ce biti od pocetka 2013 {#}

CARPE DIEM
16 godina
Jeli itko od vas s HOX na VIPu imao problem oko MMSova, odnosno slanja/primanja. Ja ne mogu niti jedno i uvik dobivam poruku "Generic network failure! Message not downloaded.". Ako je netko imao i rijesio, volio bih znati kako. Thnx.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
I da, napise mi "Invalid response received."
16 godina
HTC One X

Ja sam na Vipu ali mi nitko ne šalje MMS-ove :(
Daj mi ti pošalji, samo nemoj neku perverznu, haha {#}

Iskreno ne znam, ja za slike koristim WhatsApp, puno je jeftinije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
A nemogu slat :) Ma nije mi nuznu, ali tu i tamo dobijem neki MMS, ali ga ne mogu otvoriti, a cim nesto ne radi, nervira me :)
16 godina
HTC One X

E da, sjetio sam se. Ja dobijem račun kao MMS na mobitel, i mogu otvoriti bez problema, tako da kod mene radi. Jesi probao zvati službu za korisnike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Moras internet uplati i to mobilni da skines mms.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Mitsuoka kaže...

Di mozes kupiti te stickere,jesu skupi i jel jednostavno postavit te postavke?

16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

Na određenim mjestima je već sada moguće platiti piće i sl. NFC-om, doduše samo HT podržava tu funkciju trenutno (plaćeno se pridodaje iznosu računa od telekoma)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mitsuoka kaže...
simeparanoja kaže...

Na određenim mjestima je već sada moguće platiti piće i sl. NFC-om, doduše samo HT podržava tu funkciju trenutno (plaćeno se pridodaje iznosu računa od telekoma)

na kojim to prodajnim mjestina ja sam na HT-u pa da i tu funkciju iskoristim akd me vec ovak deru {#}

13 godina
Mitsuoka kaže...
simeparanoja kaže...

nemoj biti siguran da ce biti od pocetka 2013  {#}

Jel ima kakva HT-ova naknada za tu cijenu koju platiš NFC-om? Mislim kao kod SMS parkinga gdje na cijenu lupaju svojih 86lipa, ili tu negdje.

16 godina
neaktivan
HTC One X

ne bi trebalo biti, mislim t-ht-ov je sustav.

mitsuoka, mislio sam na pravi NFC, placanje svugdje sa svojom karticom a ne preko svog prepaid/postpaid računa na mobitelu

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

One X sa JB jednostavno leti :)

I najveća slabost ICSa i Sensa 4 trzavo zumiranje internet stranica nestalo je. Zumira instantno bez trzanja, i fluidno se skrola.

hobi:moj-android.net

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Jb izašao službeno ili...?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nsoul kaže...

I najveća slabost ICSa i Sensa 4 trzavo zumiranje internet stranica nestalo je. Zumira instantno bez trzanja, i fluidno se skrola.

Jel neki custom rom ili sluzbeni update

16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Jb izašao službeno ili...?

zelenbic kaže...
nsoul kaže...

Jel neki custom rom ili sluzbeni update

Službeni bi trebao do kraja mjeseca. ovo je custom rom. 

dolazi s kernelom 3.1

hobi:moj-android.net
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice