HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.720
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
15 godina
Re: HTC One X
ATJLučko kaže...

O čemu ja pričam kolega Mitch {#} ????

Pa recimo o tome da čisti 4.1.1 za sada i za uvijek imaju, ili će imati samo Google Nexus mobovi, zar ne ??

Recimo i o tome da svi proizvođači, čačakaju po OS-u i prilagođavaju Sense, TW ili nešto treće, četvrto, e sada da žašto HTC ne bi prilagodio JB na svoju sliku i priliku i to nazvao ili JB4.1.2 ili JB4.2, reci mi iz kojeg razloga, ako će već HTC DHD dobiti ICS 3.6 ili 3.7 {#} {#} ?!?!  

:D

14 godina
HTC One X

Jesam ga {#}, ali pošteno,  a namjere su mi bile samo tako poštene, kunem se {#} !!

Malo sam previše se poželio update-a na moj DHD, tako da sam žbrljao Sense i OS, što sad {#} !

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Obzirom je JB 4.1, postoji li mogućnost na 4.1.1 ili 4.2 ili {#} JB za HOX i društvo ??!!

Pa JB je 4.1 i dolazi na One X i One S, a moguće i na One V.

ATJLučko kaže...
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...
4.2 ne postoji

Jesi 100% siguran, bili stavio ruku u vatru da oni iz HTC klana neće nešto izkemijat {#} {#} ??!!

O cemu ti pricas{#}?

Pa ne dirigira HTC sa Google-ovim buildevima i sourcem.

Zadnji Android je 4.1.1, 4.2 nije ni najavljen.

O čemu ja pričam kolega Mitch {#} ????

Pa recimo o tome da čisti 4.1.1 za sada i za uvijek imaju, ili će imati samo Google Nexus mobovi, zar ne ??

Recimo i o tome da svi proizvođači, čačakaju po OS-u i prilagođavaju Sense, TW ili nešto treće, četvrto, e sada da žašto HTC ne bi prilagodio JB na svoju sliku i priliku i to nazvao ili JB4.1.2 ili JB4.2, reci mi iz kojeg razloga, ako će već HTC DHD dobiti ICS 3.6 ili 3.7 {#} {#} ?!?!  

JB je 4.1, i nema htc ništa s tim, oni stave sense i to je sve, a DHD bude dobio android 4.0 i Sense 3.6 ili 3.7. :)

hobi:moj-android.net
13 godina
neaktivan
HTC One X

Lijep pozdrav.Zanima me biste li mi mogli preporuciti nekakve igre za ubiti vrijeme,ali da su jednostavne i zabavne.
I znam da trkam mrtvog konja u celo ali kada bi trebao Jelly Bean doci za HOX? I dali ce popraviti one tri tockice koje nista nerade osim PTSP-a. Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
Navodno sredinom sljedeceg mjeseca.
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
PaRkUs kaže...

Lijep pozdrav.Zanima me biste li mi mogli preporuciti nekakve igre za ubiti vrijeme,ali da su jednostavne i zabavne.

Jesi probao One touch drawing?

17 godina
HTC One X

Kako rootati ovaj uređaj?

Probao sam uputama s ovih linkova

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644167

http://onexroot.com/one-x-root/how-to-root-one-x/

i ništa.

Sve uredno odradi i restarta se nekoliko puta a kada instaliram neku aplikaciju koja traži root javlja da nije rootan

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

napokon sam sredio karticu, pa ne znam, što mislite o ovome case-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
JackIsBack kaže...

Kako rootati ovaj uređaj?

Probao sam uputama s ovih linkova

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644167

http://onexroot.com/one-x-root/how-to-root-one-x/

i ništa.

Sve uredno odradi i restarta se nekoliko puta a kada instaliram neku aplikaciju koja traži root javlja da nije rootan

Ja sam isao na ovaj nacin,prvo moras unlockat bootloader da bi ga mogao rootati. Imas Part 2 gdje se mob roota.

15 godina
HTC One X

kada se ubaci apex ili nova launcher zasto nestanu sense widgeti? dali se mogu na drugom launcheru takoder staviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sense widgeti pripadaju Sense Launcheru tako da nije moguce jer su oni u istom packagu kao i Launcher
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

Evo jedan {#} ima li tko za prodati One X?

Ako tko ima neka mi se javi...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 20:31 (nbafan).
16 godina
HTC One X

Evo pojavio se problem sa mojim HOX-om. Problem je u mikrofonu. Kada pričam s nekim normalno, čuje se nekakav šum (ne kod mene, nego kod druge osobe) kao da se vozim u vlaku, a kada upalim na zvučnik sve se čuje normalno. Je li imao netko takvih iskustava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
nbafan kaže...

Evo jedan {#} ima li tko za prodati One X?

Ako tko ima neka mi se javi...

A da malo sam potrazis? Imas ih na njuskalu za 2800kn, 2900kn. 
 http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-one-x-tvornicki-otkljucan-garancija-3800-kn-oglas-5298857

http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-one-x-crni-top-model-star-1-mjesec-koristen-oglas-5598563

Nije valjda da ocekujes za manje para dobit One X?

13 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Evo pojavio se problem sa mojim HOX-om. Problem je u mikrofonu. Kada pričam s nekim normalno, čuje se nekakav šum (ne kod mene, nego kod druge osobe) kao da se vozim u vlaku, a kada upalim na zvučnik sve se čuje normalno. Je li imao netko takvih iskustava?

Pa ako ti sumi zvuk od drugih ljudi onda nije problem u tvom mikrofonu,nego u tvom zvucniku za razgovore.

16 godina
PaRkUs kaže...
steve90 kaže...

Pa ako ti sumi zvuk od drugih ljudi onda nije problem u tvom mikrofonu,nego u tvom zvucniku za razgovore.

Probao reset telefona, nije pomoglo. Već je nazad u vipu. Nadam se da neću imati većih problema s njim {#}

14 godina
HTC One X

evo brzina neta wifi 1 crtica/3crtice/3g

inace sam na tmobileu

wifi 1 crtica wifi 1 crtica
3G 3G
Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

jel vam se dogodi da mob izgubi signal i onda ponovo ide "preparing sim card"?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

jel vam se dogodi da mob izgubi signal i onda ponovo ide "preparing sim card"?

mislim da mi se to jednom dogodilo ali onda sam skuzio da mi je bio ukljucen airplane mode 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
HTC One X

Prije možda 2 dana mi se mob ugasio nakon što se baterija ispraznila, uključim ga na punjač i upalim za 5 min i nije htio naći mrežu. Ugasio mob, upalio i sve je bilo u redu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
steve90 kaže...

Prije možda 2 dana mi se mob ugasio nakon što se baterija ispraznila, uključim ga na punjač i upalim za 5 min i nije htio naći mrežu. Ugasio mob, upalio i sve je bilo u redu.

i meni je to bilo. bemti htc

16 godina
Kill Frenzy kaže...
steve90 kaže...

i meni je to bilo. bemti htc

Ja ne znam što bih sad rekao, kod mene je tek 2 mjeseca, to mi je premalo razdoblje da se pokida mikrofon. Znam da si ti imao još većih problema pa razumijem isfrustriranost, ja sam već sada poludio, pa se nadam da ga neću morati slati još koji put na servis. {#}

I još uvijek mi nisi uslikao onu masku {#}

16 godina
HTC One X

Sad ću sad ću i nikako :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 15:02 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Zadnjih 5-6 dana imam problem. Baterija mi se rapidno prazni, a neznam zasto. Nema nekih procesa ili slicno koji su neuobicajeni. Mozda je do zadnjeg Vibera, ali nisam siguran.Ima li itko ideju?
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
kad si zadnji put rebootao uredaj?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
HTC One X

meni se dogodi da nakon nekog vremena tipke na slušalicama prestanu radit. takodjer nisam zadovoljan načinom na koji se poziv ubaci dok slušate glazbu.na iphoneu je to sve fino prvo se stiša lagano glazba pa postepeno počne zvonit.ovdje mi sve svira istovremeno pa tek nakon par sec počne samo zvuk zvona.hoću reći da je to sve još dosta ne ispolirano. mob mi se danas opet restarto sam od sebe i tak..sve u svemu uredjaj s kojim imam najviše problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...
kad si zadnji put rebootao uredaj?

U zadnjih par dana nekoliko puta, jer me to nerviralo. 

Evo, sada nemam Viber od kad sam napisao prethodnu poruku i to je raj na zemlji. Nisam u par sati niti 10ak posto izgubio na bateriji, a inace sa Viberom preko 15%-20% po satu, makar nista ne radio! 

Mozda nije do samog Vibera, mozda se sa nekom aplikacijom "tuce", ali sad je ok. Budem ga  reinstalirao poslije, pa javim sutra stanje.

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Kill Frenzy kaže...

meni se dogodi da nakon nekog vremena tipke na slušalicama prestanu radit. takodjer nisam zadovoljan načinom na koji se poziv ubaci dok slušate glazbu.na iphoneu je to sve fino prvo se stiša lagano glazba pa postepeno počne zvonit.ovdje mi sve svira istovremeno pa tek nakon par sec počne samo zvuk zvona.hoću reći da je to sve još dosta ne ispolirano. mob mi se danas opet restarto sam od sebe i tak..sve u svemu uredjaj s kojim imam najviše problema.

Instaliraj si PowerAMP, s njim je mislim to bolje izvedeno. Kada pauziraš glazbu ima onaj lagani fadeout (kod paljenja obrnuto) sad nisam 100% siguran je li tako kod poziva, pošto kada neke stvari koristim svakodnevno, prestanem to primjećivati {#}

14 godina
HTC One X

za sve one koji imaju problem s prednjom kamerom - da je slika užasno loša i mutna:

uzeti komadić krpice na vrh olovke ili penkala i obrisati leću :))

slika je 800% bolja :)  leća je u udubini i nahvata se sitna prašina koja užasno upropaštava kvalitetu slike, 

do mjere da nisam mogao vjerovati koliko poboljšanje je bilo nakon brisanja!

ispuhivanje ne pomaže, to je presitna prašina i dobro se naljepi na stakalce.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Jesi namočio krpicu u rakiju ili si suhu koristio? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice