Nemam neke predodžbe ali sumnjam da ćeš uspjeti za više od 1000-1500kn prodati.
Inače, kako ti je uspjelo proliti kakaovo ulje po mobitelu? XD
Nije moj mob, sestra je prolila, jos na ljeto, suncala se.. -.- zamracio sam..
Ma i to je super cijena, ali mislim da nebi vise od 1000 dobio..
Pozdrav, zanima me dali mi moze tko tocno objasniti sto dobijem s rootanjem DHD-a, te koji rom je po vama najbolji, hvala .
Ako si ikada koristio linux, onda ćeš možda znati da je root određeni nivo dopuštenja, tj. to je najviši nivo dopuštenja sa kojim se mogu mijenjati svi sistemski fajlovi. Nešto kao administrator na windowsima. Android je baziran na linux kernelu pa onda s dobivanjem root dopuštenja možeš raditi praktički što kod želiš sa mobitelom i to je nemjerljivo veća funkcionalnost od recimo iOS uređaja. Možete staviti koji god ROM želite, ja preporučam CyanogenMod Nightly koji se updatea svakih par dana i uvijek je na najnovijoj verziji Androida (nije još na 4.0, ali biti će vjerojatno kad izađe source i kad se sve sredi). Nakon što imate root i tako neki custom rom, možete koristiti razne aplikacije (tipa nešto za backup CIJELOG mobitela) što prije niste mogli, možete clockati procesor i svašta, baš se igrati s mobitelom na geekovski način.
Može se srediti i dualboot više romova.
A vjerojatno najgeekovska stvar je ta da možete i čisti linux (neku distribuciju) pokrenuti na mobitelu, al to baš i nije najpraktičnije što se sučelja tiče
Jeli zna itko, hitno je. Ili kako da obavijestim HTC o tome da mi kazu u cemu je problem?
Klikni dolje na Customer Service pa vidi jel ti se jave http://www.htc.com/www/help/htc-desire-hd/
Skype radi sasvim normalno.
Svim ljudima dobre volje, evo jedne lijepe vijesti prije Božića i godine Nove, upravo sam pročitao na GSMareni, pokušao i uspio download-ati novi update 2.3.5 uz Sense 3.0 za moj HTC DHD (a ima i za ostatak ekipe), tako da navalite i razvalite
!!!!
LIIIIIINK; http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd_incredible_s_and_chacha_getting_235-news-3504.php
novi UPDATE!!! hohoho sense 3.0! izgleda super, a bogme i radi super! konačno imam onaj fensi lock screen :D
Lijepo za vidjeti da su odlučili pogurnuti taj update, jer one spike da je Sense 3.0 prezahtjevan za "starije" mobitele su čisti BS, što su prvo developeri sa xda dokazali, a sad i sam HTC..
da ne otvaram novu temu za 3 dana kupit cu si novi mob pa sad neznam koji je bolji id ova dva a u istoj su cijeni samsung galaxy y ili xperia x8?
Sa novim Sense 3.0, vidim da je i ver. bluetootha 3, a bila je 2.1
Sa novim Sense 3.0, vidim da je i ver. bluetootha 3, a bila je 2.1
Da imaš pravo, ja sam baš to sad ujutro uočil... Koja je to bitna razlika između 2.1 i 3? O kojoj se brzini prenosa radi?
Svim ljudima dobre volje, evo jedne lijepe vijesti prije Božića i godine Nove, upravo sam pročitao na GSMareni, pokušao i uspio download-ati novi update 2.3.5 uz Sense 3.0 za moj HTC DHD (a ima i za ostatak ekipe), tako da navalite i razvalite
!!!!
LIIIIIINK; http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd_incredible_s_and_chacha_getting_235-news-3504.php
e a gdje je link za download tamo.ja ga nisam nasao
znam za to ali nema nista od toga bar za sada. ja ni ginger nisam uspio uloviti proljetos jer me tih dana nije bilo u hr pa prosla baba s kolacima.nadam se da cu ovaj put uspjeti
ej ekipa sretan bozic svima
ej ekipa sretan bozic svima
također...
Jeli netko od vas DHD holdersa iskusio neke probleme s sms-om nakon zadnjeg update(2.3.5), točnije radi se se o tome da neki poslani sms-ovi uopće nikad ne stignu onome kome su poslani...
Samo da se pohvalim da sam kupio HTC Desire HD :)
OnTopic:
HTC Desire HD mi ima slab zvučnik, a uzeo sam ga novog...jel problem do mobitela, ili to zapravo nije problem vec je takav mobitel...ako je takav mobitel moze li se kako pojacati zvucnik nekim programom, il da odem serviseru ili...?
Unaprijed Hvala!
Zvučnik na DHD je dosta tih i to je, rekao bih, najveća mana mobitela. Ima nekih fixova, autori nekih kernela/ROMova tvrde da su pojačali zvuk za kojih 10-20% u svojim kernelima, pa isprobavaj ako želiš. Postoji i jednostavnije rješenje: ringtone stavi onaj klasični zvuk telefona koji ćeš uvijek čuti jer je dosta visoke frekvencije i dosta je glasno, a ako misliš glazbu slušati na zvučniku od mobitela - nemoj - kupi slušalice. Glazba i filmovi tako i onako nisu niti namijenjeni za slušanje na zvučnicima od mobitela, kako god dobri ili loši ti zvučnici bili. U nekim playerima (recimo poweramp) imaš i neke preamp efekte u EQovima pomoću kojih možeš dosta poglasniti output.
Inače, uskoro će biti spreman jedan od prvih ICS ROMova. Jedina od važnijih stvari koje još ne rade je kamera (jer su driveri dosta drugačiji za ICS pa treba dosta toga promijeniti): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1343361
ekipa imam pitanjce
di se na DHD-u spremaju novi kontakti? spremio sam par brojeva no kad ih idem traziti na SIM kartici nema ih a ne znam kako doci do onih koji su na mobitelu (ako ih tamo sprema)?
Kako doci do svih kontakata koji nisu na sim kartici?
Hvala
U principu možeš spremati na tri lokacije: SIM, memorija telefona i google contacts (u couldu). Moja preporuka je da, ako još nisi, sve kontakte prebaciš na google contacts. Pogledaj malo po opcijama vjerojatno ima opcija neka za prebaciti sa SIMa i telefona na google contacts, a ako nema možda ima neka aplikacija koja može. Ubuduće, kada dodaješ nove ljude, pita te kamo da spremi kontakt, odaberi google contacts.
bok svima evo i ja sam sebi nabavio DHD i imam mali milion pitanja no za sada samo jedno kako se zatvaraju aplikacije, jer kad povučem prstom od vrha prema dnu da mi se otvori onaj izbornik tamo fino uredno stoje apliakcije koej sma prethodno otvorio
i nezz kako da ih zatvorim, help :P
kak si i sam napisal, to su aplikacije koje si prije otvoril... U novom update-u imaš task manager i tamo 'ubijaš' aplikacije koje su ti pokrenute! Ako nemaš kojim slučajem novi update, skokni na postavke -> O telefonu -> Ažuriranje softwera
ako nisi siguran, pošto si očito nov na tom polju, novi update ti je 2.3.5 i dolazi za Sensom 3.0, a to si provjeriš isto u Postavke -> O telefonu -> Informacije o softweru
ahaa, znači nema veze što one tamo stoje, jer nisu aktivne i ne zauzimaju memoriju jel tako??
a ovaj update idem odmah isprobati, a oće mi taj update pobrisati sve ove stare aplikacije koje sam naskidao i instalirao i postavke za mejl lozinke za net i tako te šeme??
nisu aktivne... možda neke i jesu, ali vjeruj mi to nećeš primjetiti pri radu s DHD-om jer je mobitel izvrstan!! neće ti ništ izbrisat, samo daj...
bok svima evo i ja sam sebi nabavio DHD i imam mali milion pitanja no za sada samo jedno kako se zatvaraju aplikacije, jer kad povučem prstom od vrha prema dnu da mi se otvori onaj izbornik tamo fino uredno stoje apliakcije koej sma prethodno otvorio
i nezz kako da ih zatvorim, help :P
Welcome on board, Mr. McNEKONTROLIK
!!!!
I sam imam već oko godinu dana istu zvijer od moba, uz ispravnu konfiguraciju baterije i novi upgrade software-a, duuugo ćeš mobitelizirati s velikim guštom !!!!
BTW; gdje si ga kupio, koje je boje i koji je model, A9191, A9192 ili neki treći, obzirom sam vidio na netu da ima i crnih, a moj je onak, smećkast !!
gdje se moze provjerit dali je a9191 ili a9192? i koje su razlike?