Zna li itko ima li nekakv tut za besplatno dekodiranje? tražim po temi pa ne vidim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel vam se nekad samo od sebe pali ovo sa pregled/oslobađanje memorije ? meni se dešava, valjda jer mi je memorije puna ?!

Tragedija za mob u 2013-oj da ima ovako malo interne dostupne i radne memorije i nemogućnost instaliranja na sd. Jedina zamjerka ovom povoljnom uređaju predivnog dizajna.
I pliz ako neko zna postoji li na xda ili negdi free tut za sim unlock, jer ja nemogu naći, hvala unaprijed!
Tragedija za mob u 2013-oj da ima ovako malo interne dostupne i radne memorije i nemogućnost instaliranja na sd. Jedina zamjerka ovom povoljnom uređaju predivnog dizajna.
Zašto bi bila tragedija? Ako si čitao recenzije znao si što kupuješ...
Zašto bi bila tragedija? Ako si čitao recenzije znao si što kupuješ...
Čitao sam i znao sam. Al koristio sam starijih androida za kojih se govorilo da su njesra sustavi (froya/gingerbreada, na 512MB radne i još manje interne) pa nisam imao ovakvih problema sa tajanstvenim RAM i interna memory leakom.
cuj android je fragmentirano smaće , nije mjerodavno za usporebu sa wp jel.
mene zanima jesu najavili tu nadogradnju da ce se aplikacije prebacivat na karticu? nije mi jasno kako onda kupit neki navigaciju koja ima 1gb pa si naskidaš karte koje uzmu avaka 100mb to je vec prepuna interna memorija?
Zna netko šta je ovo "ostalo 1,13 GB" ?
Ajme našao sam si odgovor, očito WP8 ima gadnih problema sa tim "curenjem prostora", na svim mobitelima javljaju iste probleme, nadam se nekom skorom updejtu
Da li se dobije memorijska kartica uz ovaj mobitel ?
ne
Ne.
Moram vas pitati, koliko vam traje baterija?
0 | <1 dan |
---|---|
3 | 1 dan |
8 | 1-2 dana |
3 | 2 dana |
1 | >2 dana(komentirajte koliko) |
Sto baterija traje tako kratko ? A ima 1800 mAh bateriju..
Evo sada sam ga narucio u tele2.
Daj mi jos recite, tamo pise da je crni model, a na slici ima donju bijelu maskicu. Hocu dobiti skroc cni model sa crnom donjom plastikom ili sa bijelom ?
Svim uređajima danas ti tako traje baterija ako ih normalno koristiš. Stvarno ne znam koji je problem navečer spojit na punjač?!
Uglavnom, crno bijeli ćeš dobit, tj. domino. Full crnog nema.
Svim uređajima danas ti tako traje baterija ako ih normalno koristiš. Stvarno ne znam koji je problem navečer spojit na punjač?!
Uglavnom, crno bijeli ćeš dobit, tj. domino. Full crnog nema.
Ma samo pitam, jer znam da mobitel sa windowsom, nesto manje trosi bateriju..Imao sam nedavno Xperiu mini st15i sa baterijom od 1240mAh-a ako me sjecanje dobro pamti i izdrzala je oko 30-tak sati..Pa sam mislio da bi na ovom cudu mogla izdrzati oko 3 dana, uz minimalno koristenje..
2-3h wifi
pola sata razgovora, maximalno
i par porukica..
Iskreno, što će ti onda ovakav uređaj :P
Nemam pojma, meni je 24/7 uključen 3G+WiFi, dosta VoIP-a i sl., sva osvježavanja maila i sl. uključena i tako to.
Iskreno, što će ti onda ovakav uređaj :P
Nemam pojma, meni je 24/7 uključen 3G+WiFi, dosta VoIP-a i sl., sva osvježavanja maila i sl. uključena i tako to.
Isprobao sam razne uređaje i non stop problemi.
Xperia mini st15i- baterija koma, igre trzaju da je to strasno, pojavljuju se zaglavljeni pixeli pa se onda maknu...
Htc HD2-nesto sam krivo stisnuo u jednom programu dok mi je bio spojem hd2 sa pc-em i izbrise mi se rom, i posto to nikada nisam root-ao mobitele i stavljao rome-( cigane ) jedva sam skuzio kako se to radi. Sada sam ga poklonio sestri pa neka se muci sa njime..
A drugi uređaj u tele2 nema..Odaberem Samsung S2 i pise da ga ima na naslovnici i kada ga idem kupiti, pise da ih vise nema u skladistu..Odaberem Htc One X u tarifi 75 i kada ga idem kupiti dozvoljava mi samo revoluciju 150, a u cijenama pise da ga mogu kupiti u tarifi 75 + opcija uređaj ili revolucija 150 + opcija uređaj... Tako i za Htc 8X..
Zato sam odabrao 8S, jer je jedini koji je dostupan u tarifi 75, od normalnih uređaja kojih imaju trenutno...
dobra je baterija, uz umjereno koristenje ce,ti drzat 2-3 dana.
dobra je baterija, uz umjereno koristenje ce,ti drzat 2-3 dana.
Nisu mi odobrili preko web shopa, jer im je cijeli sustav u _ _ _ _ _! Pa su mi rekli da odem po mobitel u poslovnicu u Karlovac.. Malo se privikavam, jer je totalno drugaciji od androida.. hehe
Moze pomoc ?
Koristim mobitel vec par sati i nema sanse da prokuzim taj windows 8 phone...
Gdje je tu imenik ? Stisnem na onu veliku slusalicu i kada tamo svi moji prijatelji sa fejsa, hotmaila (njihovi brojevi telefona...) Kako njih izbrisati i kako da dodam vlastite kontakte i gdje ce mi se spremati ?
Zasto su napravili ovako komplicirano sve ?
Ja ne znam sto je to komplicirano. U postavkama imenika filtriraj racune koje zelis da ti se prikazuju.

Pa komplicirano je..Prijavim se na mail i na fejs i spremi mi sve kontakte na mobitel...(oko 1200 ljudi) I kako da uklonim fotografije sa fejsa koje mi je spremio u albume..on doslovno sve sprema sa interneta bez ikakve obavijesti...
Pa komplicirano je..Prijavim se na mail i na fejs i spremi mi sve kontakte na mobitel...(oko 1200 ljudi) I kako da uklonim fotografije sa fejsa koje mi je spremio u albume..on doslovno sve sprema sa interneta bez ikakve obavijesti...
U postavkama osobe huba filtriraj popis kontakata.
Odmah 2 "TD-a"...Strasni ste. Po prvi puta uzmem mobitel sa windows 8, i pitam lijepo za pojasnjenje, a "genijalci" odmah po "TD-u!" Stvarno ste zakon!
Btw: zanimljiv je mobitel, polako se privikavam na njega jer je to skroz drugi pojam prema androidu. Brz je, elegantan i jako je lagan uređaj u ruci. Jedina mala zamjerka na lcd ekran..Jer ako se stisne uz rub sa prstom, malo se boje preliju (kao kada se stisne po monitoru od PC-a). Ne govorim o jakom stiskanju, vec bas o laganom pritisku, ali sve u svemu. Odlican uređaj za te novce..
To ti se događa po cijelom ekranu.
To ti se događa po cijelom ekranu.
Ne. Samo uz lijevi i desni i donji rub ekrana. Po sredini i na gornjoj strani se to ne desava. Lagan pritisak i prelije se bijela boja po crnoj. A nasao sam u postavkama da se moze promijeniti tema iz crne u bijelu, pa se sada manje vidi.. Jel' to normalno tako ili ... ?
cuj android je fragmentirano smaće , nije mjerodavno za usporebu sa wp jel.
mene zanima jesu najavili tu nadogradnju da ce se aplikacije prebacivat na karticu? nije mi jasno kako onda kupit neki navigaciju koja ima 1gb pa si naskidaš karte koje uzmu avaka 100mb to je vec prepuna interna memorija?
cuj, ili nisi nikad probao android, ili si imao samo uredjaje poput galaxya Y ili tako nesto slicno...da si probao posteni uredjaj ne bi rekao da je android smece...
Nisam pročitao slabiji pritisak. Uglavnom, događa se po cijelom ekranu to.
Nisam pročitao slabiji pritisak. Uglavnom, događa se po cijelom ekranu to.
A onda ok.. Ma odlican je mobitel inace i stvarno brzo radi. A daj mi jos samo reci, kako da iskljucim da mi ne preuzima sve slike sa hotmaila i facebooka. Za imenik sam uspio, ali ovo ne mogu pronaci..
I postoji kakva aplikacija ili nacin, da se zakljucaju neki folderi..gdje se nalazi muzika ili slike...
tebi sve živo sprema ,a meni uopće ne želi skinut sliku sa fejsa
Mobitel je super, ali je i dosta kompliciran u početku za nekog tko nikad nije imao neki bolji mobitel... Kroz tjedan dana se skroz privikneš i naučiš dosta toga.