Htjeo bih si na dotični server instalirat drupal ali neznam kako što... pa ako postoji netko tko bi mi htjeo kako na taj server instalirat drupal .. i sve korake mi objasnit bio bih mu jako zahvala... ono što piše na drupalovim stranicam ne razimim kak i šta da napravim na svome serveru..?
Treba mi popoć oko drupal-a i 000webhost-a!
- poruka: 14
- |
- čitano: 3.533
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde budite tako dobri pa mi objasnite .. novi sam na ovom forumu i sve mi je ćudno .. jednostavno se ne snalazim baš dobro
jesi li ti početnik? ako jesi onda nisi trebao počinjati u drupalu prvo malo koristi joomlu i worpress jer je drupal za "naprednije"
Trebao si slijedit put do datoteke koja se zove default.settings.php, te ju onda kopirat u istu mapu i preimenovat u settings.php. Znaći izbrisat ovo "default." u imenu
To je što se tiče drupala, al što se tiče tvog znanja vjerujem da drupal nije za tebe...bar ne još. Ispraksiraj joomlu, koju kolko vidim već si instalirao.
Slike nema, al pretpostavljam da sad imaš problem sa dopuštenjima datoteke ili engleski "chmod".
Malo potraži po netu za "chmod", "file permissions"
A ta svojstva bi trebal moć mijenjat na serveru sa njihovim alatom za pregled datoteka na serveru.