<div class ="heder"....ajde, makar nije kopirani kod...iskreno, nije nešto loše, ali nije ni da neko kaže vau, a to bi portfolio morao biti.
Community review vaših web stranica
- poruka: 3.898
- |
- čitano: 809.013
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uskoro novi sajt: Stream filmova u visokoj kvaliteti sa prijevodom!
Primam i donacije
Zašto ne nabaciš neku kontakt formu tamo za one koji se ne snalaze baš sa mailovima :)
Zašto ne nabaciš neku kontakt formu tamo za one koji se ne snalaze baš sa mailovima :)
Ono desno veliko plavo je sto?
Hahaha nisam skužio, nabrzinu sam preletio i vidio sam samo datume :P
Al svejedno možeš i jednu jednostavniju puknut pod contact za ljude poput mene
Ovaj image rotator, odnosno slider jeli iz workshop.rs sitea?
Dizajnerski ništa posebno, ali je brzina na pohvalu zbog jednostavnosti.
Ovaj image rotator, odnosno slider jeli iz workshop.rs sitea?
Nemam pojma koji je. Nasao sam nekakav free jQuery thing koji nelose radi.
Evo pokrenio sam svoj sajt na kojem dijelim savjete i načine o zaradi novca online
Svi načini su potpuno legalni i stvarno uz malo truda nije teško
Link
Evo da malo refresham :D
Stranica još uvijek radi, sad imam već preko 30 načina da se zaradi novac. Dodao sam i kategoriju (i jedan post čak) gdje će se moć besplatno skidat korisne knjige vezane za moje načine. Radim i malo na adsenseu, puno ljudi zanima više stvari o adsenseu a ovako detaljno objašnjeno ko moje još na hrvatskom jeziku nisam našo. Maknio sam i Google oglase i prebacio se na Premium temu sa ThemeForesta. To je OVA
Još ju malo uređujem da nebude baš ista kao kupljena.
Znam da je negativno što je besplatna domena, al kasnije možda promijenim.
Šta mislite o dizajnu sajta? Jesu li postovi dosadni, dali je font dobar i tako to..
btw. komentari na članke na sajtu su uvijek dobrodošli :)
Evo da malo refresham :D
Stranica još uvijek radi, sad imam već preko 30 načina da se zaradi novac. Dodao sam i kategoriju (i jedan post čak) gdje će se moć besplatno skidat korisne knjige vezane za moje načine. Radim i malo na adsenseu, puno ljudi zanima više stvari o adsenseu a ovako detaljno objašnjeno ko moje još na hrvatskom jeziku nisam našo. Maknio sam i Google oglase i prebacio se na Premium temu sa ThemeForesta. To je OVA
Još ju malo uređujem da nebude baš ista kao kupljena.
Znam da je negativno što je besplatna domena, al kasnije možda promijenim.
Šta mislite o dizajnu sajta? Jesu li postovi dosadni, dali je font dobar i tako to..
btw. komentari na članke na sajtu su uvijek dobrodošli :)
Jedan kratak osvrt:
Pročitajte više gumbić je ok
Ali Leave Comment nije. Nek onda bude i on na hrvatskom.
treba tu malo SEO-a odraditi... ;)
Tehnicki da. Ali zapravo i ne. Ovaj web (sadrzaj se povukao sa stare verzije) puni apartmane od 5 - 10 mjeseca. To mu je i vise nego dosta.
Sadrzaj, titleove, tagove i ostale djidje sam pise preko cms-a. URL rewrite mu je overkill. Kao sto rekoh. Sluzi svrsi :)
Tehnicki da. Ali zapravo i ne. Ovaj web (sadrzaj se povukao sa stare verzije) puni apartmane od 5 - 10 mjeseca. To mu je i vise nego dosta.
Sadrzaj, titleove, tagove i ostale djidje sam pise preko cms-a. URL rewrite mu je overkill. Kao sto rekoh. Sluzi svrsi :)
ovo boldano je važno... ako zatrebaš pomoć s aSEOm nekad javi se! ;)
ovo boldano je važno... ako zatrebaš pomoć s aSEOm nekad javi se! ;)
Hvala, pratim SEO scenu. Trositi hrpu vremena na SEO u ovom slucaju, a od toga ne imati nikakve koristi zbilja nema smisla.
Pozdrav,
evo i redizajna jednog sajta o filmovima: http://www.fak-tvojfilm.net/
Svako mišljenje, kritika, pohvala je dobrodošla :)
Evo TEST link za sad: http://www.videospace.us/test/video-video_5bf17bf57.html
Znači radi se o Streamanju filmova sa titlovima na par jezika, sve složeno još par fixeva na sajtu i mogu krenut sa uploadom, pa pozivam sve koji su zainteresirani i imaju malo bolji upload nek mi se pridruže! Najvažnije je da na sajtu NEĆE biti oglasa!!
Titlovi u South parku ti nisu dobro sinkronizirani
Da znam, ima još kojekakvih fikseva, mada neznam dali je ovo do titla ili do koda, idem provjerit u media palyeru sa svog harda!
EDIT: Da problem je u titlu, tj. videu koji nisu dobro sinkronizirani inače sve dobro radi na sajtu
Evo TEST link za sad: http://www.videospace.us/test/video-video_5bf17bf57.html
Znači radi se o Streamanju filmova sa titlovima na par jezika, sve složeno još par fixeva na sajtu i mogu krenut sa uploadom, pa pozivam sve koji su zainteresirani i imaju malo bolji upload nek mi se pridruže! Najvažnije je da na sajtu NEĆE biti oglasa!!
Sviđa mi se, ok ideja, ne pratim baš siteove za streamenje video sadržaja. Mogao si navesti par detalja o samoj izradi, na čemu se vrti, template, features...etc...etc...
Vrti se na PHP Melody skripti, hosting me je dosta koštao kad je za video stream, al nema veze, miran sam 3 godine, a za ugradnju titlova mi je trebalo dosta rada, al evo sad sam sve složio i spremno je za rad!
Zanima me jedna stvar u vezi upload-a, da li je ikako moguće napraviti remote upload npr. sa Megavideo.com na moj hosting, znači da ne koristim vlastiti upload već da napravi remote upload sa drugog servera na moj? Svaka ideja za ovo je dobrodošla
EDIT: Evo prvog filma: Hangover 2 sa titlovima http://www.videospace.us/the-hangover-part-ii/hd-video_fa99dc023.html
Trenutno ima problem sa znakovima š, ć, č, đ, ž nadam se da ću riješit to!
Ovo ce bit korisno. Hvala majstore! Ide u bookmark
Zbilja svaka čast, ne viđa se ovako koristan rad često u ovoj temi. Bravo.
Web stranica Konobe Morgan, molim ocjenu
Zanima me (jako) vaše mišljenje o dizajnu (uključivo i logo na slici u prilogu) web stranice http://www.konoba-morgan.eu
Moji najbliži (to bi trebali biti oni koji mi iskreno kažu svoje mišljenje) je cca da je stranica pretamna da bi gosta mogla privući u konobu...
Eto, ja nisam tog mišljenja nego da je sukladna osnovnom opisu konobe: "Konoba Morgan uređena je decentno, istodobno rustikalno i moderno... Izvor: gastro.hr"
Unaprijed HVALA za vaša objektivna mišljenja...
1 | Dizajn stranice - ocjena 1 |
---|---|
0 | Dizajn stranice - ocjena 2 |
1 | Dizajn stranice - ocjena 3 |
14 | Dizajn stranice - ocjena 4 |
4 | Dizajn stranice - ocjena 5 |
Evo iskreno, meni je ovo super, baš mi se sviđa ton. Inače nisam baš ljubitelj tamnih boja na stranici, ali ovo mi uopće ne smeta i paše na ovakvu vrstu stranice. Super mi je, ne bih ništa mijenjao.
Logotip je isto jako lijep!
Jako mi se sviđa bezina slajdera, taman paše nekako. Možda bih favicon malo potamnio, ne znam.
5
Web stranica Konobe Morgan, molim ocjenu
Zanima me (jako) vaše mišljenje o dizajnu (uključivo i logo na slici u prilogu) web stranice http://www.konoba-morgan.eu
Moji najbliži (to bi trebali biti oni koji mi iskreno kažu svoje mišljenje) je cca da je stranica pretamna da bi gosta mogla privući u konobu...
Eto, ja nisam tog mišljenja nego da je sukladna osnovnom opisu konobe: "Konoba Morgan uređena je decentno, istodobno rustikalno i moderno... Izvor: gastro.hr"
Unaprijed HVALA za vaša objektivna mišljenja...
što se tiče ove slike velike konobe ispod broja za rezervaciju vidim da ima slider koji vrti više slika. Malo me zasmetalo šta me svaki link koji sam kliknuo vidio tu prvu sliku. Po meni ja bi stavio da se svaki put nešto drugačije pokaže (kada kliknem na neki link)
Ta slika je prva jer daje najbolji opis konobe. No, prihvaćam mišljenje i probat ću poredat slike na drugim stranicama da prva slika govori što bliže onom o čemu priča odnosna stranica. Evo, krećem odmah u izmjene.
Hvala!