Naravno respect prema ljudima koji stvarno znaju-zanje, ali kada se sa svime ovime krenilo i kada su se jos trazili ljudi koji stvarno kuze web dizajn pocele su se bacati cifre od 10 k kn pa do 20 k kn da bi mi ti isti "majstori" pokazali svoje stranice koje su bile doslovce preradeni template-i iz WP i Joomla. Tako da se ustedjelo puno love jer ovo je placeno nula kn....ok, koja kava i cokoloada!
Naravno, placen je host i domena....no sam dizajn je doslovce dobra volja. Niti se ja bavim web dizajnom ni nista...dok su neki za istu stvar doslovce htjeli nabit finu cijenu. Istina da bi to bilo brze gotovo, ali ovako je ustedeno dosta love posto je nemamo na zalost bas na bacanje. Upravo radi toga i radimo sve sami....ide polako, ali se isplati...pogotovo sto se tice financijske strane.
Planirali smo portal lansirati malo prije, ali eto...oduzilo se pa ce proci jos cca mj. dana dok ne pocne sa radom (jos sada nije ni blizu gotovo te ni na Google nije stavljen).
Jos ni reklame nisu gotove, banner nije gotov, ljudi jos dolaze, razmatraju se neke molbe i tako...ima jos posla.
Zato mi i vi svojim savjetima dosta pomazete jer ih uvazavamo naravno....svi ovdje su daleko kompetentniji od mene koji sam laik za sam dizajn no eto, prilagodavamo se situaciji u kojoj se trenutno nalazimo.
Kada prode malo vremena lako moguce da ce se mjenjati kompletan dizajn (hoce 100%), ali nismo jos ni krenili sa radom tako da o tome ne mozemo ni razsmiljat vec moramo maksimum izvuci iz ovoga sto imamo.
Nego, mislite da bi trebalo vise boja biti gore (ako da, kojih!?).....ili nesto sl. sto se tice samoga dizajna!? Dali da jos nesto prepravimo, dodamo? Bolje da to kazete vi ako se kuzite u dizajn nego netko tko nema pojma.
Onda svaka čast, inaće ovdje imaš ljude koji se kuže u dizajn i nisu preskupi nit prebahati : http://www.kreativni.hr/ , pa ih pokušaj kontaktirat.