Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 816.630
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Community review vaših web stranica

@J0hnny, moram priznati jako dobar site, nisam želio cjepidlačiti i ulaziti u nekakvu dublju analizu stranice, sviđa mi se uglavnom, kao što je netko rekao dobro iskorištena Joomla i dobra integracija templatea(sry, Bypass, znam da kradem), uostalom zašto bi se mučio kodiranjem vlasitog CMS-a i templatea, ukoliko se ne misliš profesionalno baviti s time.

A sad ono što mi se ne sviđa:

1.TIPOGRAFIJA-pomiješao si grupe fontova i to jako bode u oči

2.Animacija u području ispod headera i navigacije(neznam da li su kod mene postavke boja loše, ali prebijelo je i previše se stapa ona slika klime u pozadinu)

3.ODIJELI CIJELINE(stavi nekakve "hr"-ove u .PNG-u, ako želiš složi da se na krajevima stapaju s pozadinom, ovako se sve previše stapa s pozadinom i teško je odrediti gdje se nalazi sadržaj, navigacija...itd...)

P.S.Kako si riješio ovo sa izračunom snage?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Community review vaših web stranica
alankish kaže...

@J0hnny, moram priznati jako dobar site, nisam želio cjepidlačiti i ulaziti u nekakvu dublju analizu stranice, sviđa mi se uglavnom, kao što je netko rekao dobro iskorištena Joomla i dobra integracija templatea(sry, Bypass, znam da kradem), uostalom zašto bi se mučio kodiranjem vlasitog CMS-a i templatea, ukoliko se ne misliš profesionalno baviti s time.

A sad ono što mi se ne sviđa:

1.TIPOGRAFIJA-pomiješao si grupe fontova i to jako bode u oči

2.Animacija u području ispod headera i navigacije(neznam da li su kod mene postavke boja loše, ali prebijelo je i previše se stapa ona slika klime u pozadinu)

3.ODIJELI CIJELINE(stavi nekakve "hr"-ove u .PNG-u, ako želiš složi da se na krajevima stapaju s pozadinom, ovako se sve previše stapa s pozadinom i teško je odrediti gdje se nalazi sadržaj, navigacija...itd...)

P.S.Kako si riješio ovo sa izračunom snage?

1. Mislim da se font razlikuje samo u logu stranice a da su ostali sukladni.

2. Stapa se da al to je samo privremena slika dok dućan ne ponudi proizvode na akciji sa svojim slikama gdje će se onda ipak isticati.

3. Hmh, možda ti je i do ekrana malo da je prebijel, jesi na laptopu slučajno, mada je malo više bijelo nego inače...

Izračun snage je custom php kod. Instalirao sam dodatak koji omogućuje integriranje php koda u modul joomle i ubacio kod te pozicionirao modul.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 11:59 (J0hnny).
17 godina
neaktivan
Igor
16 godina
neaktivan
ikanizaj kaže...

sve odlično dok nisam našao vijest Zbogom prijatelji

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
16 godina
neaktivan
ikanizaj kaže...

u mozili bolje ne gledat tu stranicu.

meni sve sprčkano zbrda zdola, dok u IE sve ok

17 godina
neaktivan

koja verzija?, meni je ok u mozilli

Igor
16 godina
neaktivan
ikanizaj kaže...

Kod mene Opera ne prikaže dobro stranicu. Stranica je ok, samo probaj nekako oživit stranicu drugim bojama.

Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | www.ivankunjasic.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 13:55 (sk8 4 life).
15 godina
odjavljen

@ikanizaj, u Firefoxu stranica izgleda koma, sadržaj ti se lomi, odnosno tamo gdje bi ti trebao bit sadržaj ti tamo imaš prazan prostor, u biti dosta stvari treab popraviti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod mene se u operi sasvim dobro pokaze, nista nije ukljuceno (maskiranja i slicno), urlfilter aktivan...

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 14:06 (EnlightenedPhoenix).
17 godina
neaktivan

@alankish: jel sada bolje?

Igor
15 godina
odjavljen
ikanizaj kaže...

@alankish: jel sada bolje?

Bolje je .... ali... malo proraditi na bojama, tipografiji, oblikovanju teksta, makar nije, izgleda dosta nabacano, stavi paddinge okolo slika u vjestima.

15 godina
neaktivan

A evo, jednostavnije ne moze. Dizajn me ne interesira bas,vise article i SEO na to se fokusiram. Nokia Windows

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
markomarko kaže...

A evo, jednostavnije ne moze. Dizajn me ne interesira bas,vise article i SEO na to se fokusiram. Nokia Windows

Ne razumijem što traši to ovdje, u redu pregledno je, članci su ok, UX je ok, ali riječ je o blogu, NHF.

16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, evo zelim predstaviti moj novi projekt, a to je [AS]-klanski web site.

Site jos nije u potpunosti dovrsen (stari dizajn smo skroz makeli i stavili smo ovaj novi (trebamo ubaciti jos neke tekstove te moramo ubaciti chatbox i jos neke fintice te moramo otkriti zasto na npr O NAMA ili na SERVERi nije primjenjena trenutna tema))

LINK

Dajte nekakve prijedloge za ovu pogrešku koja se javlja na webu (web je izrađen u Joomli)

My web site ( <3 ): http://midzan21.com TorrentHR.Org User ==> TorrentHR.OrG Power User :D THR in <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Joomla + gotov template + phpBB forum + nikakav sadrzajn koristan za mene

Sto trebam komentirati?

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva! ;)

1 0 hvala 0
16 godina
daj text link namobu sam... za klanove je najbolji webspell...
2.000 Posts! And counting...
16 godina
neaktivan
dario111cro kaže...

Joomla + gotov template + phpBB forum + nikakav sadrzajn koristan za mene

Sto trebam komentirati?

napomena dizajn ce se dorađivati (slike i jos neke cake)

My web site ( <3 ): http://midzan21.com TorrentHR.Org User ==> TorrentHR.OrG Power User :D THR in <3
16 godina
neaktivan

www.as-klan.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Upisi as klan u google... syeban naslov/error.
2.000 Posts! And counting...
15 godina
odjavljen
midzan21 kaže...

Pozdrav ekipa, evo zelim predstaviti moj novi projekt, a to je [AS]-klanski web site.

Site jos nije u potpunosti dovrsen (stari dizajn smo skroz makeli i stavili smo ovaj novi (trebamo ubaciti jos neke tekstove te moramo ubaciti chatbox i jos neke fintice te moramo otkriti zasto na npr O NAMA ili na SERVERi nije primjenjena trenutna tema))

LINK

Dajte nekakve prijedloge za ovu pogrešku koja se javlja na webu (web je izrađen u Joomli)

Brate, nikako da naučiš, svaki tvoj site je pogreška, sjedni,okani se Joomle, nauci HTML i neka nepisana "pravila" i onda pocni raditi.Ovo je toliko lose, da sam nakon 3 sek ugasio browser.

16 godina
neaktivan
alankish kaže...

Brate, nikako da naučiš, svaki tvoj site je pogreška, sjedni,okani se Joomle, nauci HTML i neka nepisana "pravila" i onda pocni raditi.Ovo je toliko lose, da sam nakon 3 sek ugasio browser.

Napomena: ovo sam dobio prije 3 sata na obradu tako da nisam ja kriv sto je prije bilo u joomli (template su platili i nije im zao).... Cuj ovo je ipak jedan od respektabilnijih klanova za CoD4 (Deraona serveri su zakon, bez obzira na klan i nihov web site).... PS: Nisam ja rekao da prvo počnu u Joomli....

15 godina
neaktivan
midzan21 kaže...
alankish kaže...

Napomena: ovo sam dobio prije 3 sata na obradu tako da nisam ja kriv sto je prije bilo u joomli (template su platili i nije im zao).... Cuj ovo je ipak jedan od respektabilnijih klanova za CoD4 (Deraona serveri su zakon, bez obzira na klan i nihov web site).... PS: Nisam ja rekao da prvo počnu u Joomli....

pa dobro, pa koju si onda /*psovka*/ uopće ovdje stavljao link na ovu stranicu? - ti jedino što imaš je naslovnica, koja ne izgleda loše, ali NIJE tvoja, a ovo je public review NAŠIH radova a ne nečije tuđe teme?!?!??! ima tamo i neki forum, ali opet nije tvoje! čak i tu pozadinu sam mali milijun puta vidio.. -.- onaj poll na naslovnici koji bode u oči ti naravno ne radi - izbacuje mi error 404 .... i za kraj, uglavnom ti se css datoteka ne učitava (vjerojatno zbog krive putanje)  - a error 404 mi se izbacio bar 10 puta ( na raznim lokacijama) i odmah sam  ugasio stranicu.

ukratko užas - ili napravi nešto pošteno i svoje i onda tutni ovdje ili nemoj ni pokušati... jer ovo tvoje s*anje je onaj princip - vidio sam neki fora templejt, ajde da se ja malo igram sa njime, s*ebem ga, i stavim ekipi na review ! pa, ono kolega wtf? to se tako ne radi - ja radim na jednom svog magazin layoutu i cmsu za njega bar jedno 120 sati do sada i vidjela je samo jedna osoba i to na lokalnoj mašini i samo dio -.- a, nisam ni blizu kraja, tak da ... A ti si dobio template prije 3 sata! i odma počinješ spamati! ... pa nisi u redu.. to se tak ne dela

ovo što si napravio sa ovim linkanjem je sr*nje -.- bolje da si napravio nešto kričavo-zeleno i pitao nekoga za savjet, i kada bi to primjenio, svi bi daleko više cijenili

fkt ono...

42
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 21:33 (kakapo).
15 godina
odjavljen
midzan21 kaže...
alankish kaže...

Stravično, za tri sata nemožeš složit color shemu i tipografiju i recimo header.Bolje da si tri sata pametnije utrošio.

16 godina
neaktivan
alankish kaže...
midzan21 kaže...
alankish kaže...

Stravično, za tri sata nemožeš složit color shemu i tipografiju i recimo header.Bolje da si tri sata pametnije utrošio.

Pa i jesam ih bolje utrošio (igro sam CoD4 na njihovom serveru :))... Ma najbitnije mi je da mi oni daju nove slike i koji tip fonta zele da im sve ukomponiram :) Napomena: za ovo necu dobit nikakve pare (radim free jer mi je jedan od clanova susjed)

15 godina
odjavljen
midzan21 kaže...

Pa i jesam ih bolje utrošio (igro sam CoD4 na njihovom serveru :))... Ma najbitnije mi je da mi oni daju nove slike i koji tip fonta zele da im sve ukomponiram :) Napomena: za ovo necu dobit nikakve pare (radim free jer mi je jedan od clanova susjed)

PA za ovo niti nemožeš dobiti pare, tu niti slike ni tip fonta ne pomogne cijeli layout ti je u k...u, očito da ti web neide, pomiri se s time, i rađe se drži COD-a.Tri sata si potrošio na to, i onda odmah spamaš u temi?!Netko je rekao da web ispod 120h ne pokazuje kljentu a kamoli nekom drugom.HINT:COD4{#}

17 godina
neaktivan

Evo, pa ocjenite i moju. Svi komentari su dobro dosli...

Hvala...

SuperHik

2 Dobro
3 Tak-tak
25 Lose

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može pomoć :)

Može mi neko dati link gdje mogu naći joomla template (Church) Crkva.
Da nije baš nakav običan da je ljep, pregledan....ali da je free.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koliko je bitno da site prođe http://validator.w3.org/ javlja mi par greškica tu za site pa sad neznam bil to išao popravljati.

Ostalo je sve uredu.

Za site je plaćena google kampanja, prilično je optimiziran, brzo se loada itd., validirao sam stranicu na googleu, poslao im sitemap koji je uredno prošao itd. i onih ostalih par dodataka aktivirao, postavio sam metadata na naslovnu itd.

Provjerio sam dostupnost stranica i sve je fine. Dodao sam položaj firme i stranicu na google maps i aktivirao to nakon što sam dobio pismo.

Neznam što bi još trebalo napravit ima li ovo gore ovaj xhtml validator kakve veze.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 13:41 (J0hnny).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

evo napravio sam mali redizajn, pa me zanima mišljenje-sugestije LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
J0hnny kaže...

Koliko je bitno da site prođe http://validator.w3.org/ javlja mi par greškica tu za site pa sad neznam bil to išao popravljati.

nije bitno al je poželjno.. Ali nemoraš se oko toga ustručavat..

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice