Asp.NET MVC RC

poruka: 5
|
čitano: 1.569
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Asp.NET MVC release candidate

Izasao jucer asp.net mvc release candidate.

Za sve koji rade u asp.net (webforms), sada je pravo vrijeme da se prebace na mvc framework (pattern). Ima na www.asp.net video tutoriala kako krenuti raditi s novim frameworkom. Vjerujte, kada udjete u stos, necete pozaliti i pomisliti se vratiti na stari, webforms nacin rada ;)

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Asp.NET MVC release candidate

Link je koristan i savjetujem ga svakome a negdje na forumu sam ga stavio kad je bila

riječ o web-u......navalite.

Private
16 godina
neaktivan
Asp.NET MVC RC

Ništa što Railsi nemaju već oko 5 godina Cool

0 1 hvala 0
17 godina
RE: Asp.NET MVC RC
berofx kaže...

Ništa što Railsi nemaju već oko 5 godina Cool

Nista sto Smalltalk nije imao prije 30 godina....?
"A developer is a machine that converts coffee into code"
17 godina
Asp.NET MVC RC

Znam da je ovo stari topic... ali me zanima koliko je lakse/teze raditi kompletno dinamicku aplikaciju sa MVC (tipa sajt gonjen full customiziranim CMS-om).

Ja sam se osobno lomio sa WebFormsima, nested repeaterima (nisam koristio builtin kontrole tipa datagrid, menu i slicno jer mi osobno nisu poruzale slobodu koja mi je trebala vezano uz generirani html, nekakvu business logiku i slicno) i nikad nisam bio zadovoljan napisanim kodom (radio je sto sam htio, ali ne i na nacin na koji sam htio).

Nesto sam citao oko MVC-a i izgleda mi da daje dosta veci stupanj slobode i prilagodljivosti.

Molim decke koji rade s MVC-om da mi daju nekakave svoje dojmove, eto ti npr Hudo, nekakvu usporedbu WinFormsa i MVC-a s obzirom da si radio na oba nacina.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice