Windows 7 driveri za Asus x750LB

poruka: 3
|
čitano: 2.382
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,

Dakle, uzeo laptop bez os, Asus x750LB, instalirao windowse 7, a dobio cd sa driverima koji prihvaća jedino windows 8 64 bitnu verziju. Na asusovoj službenoj stranici također je izvješeno samo Win 8 i 8.1.

E sad, ručno to nekako riješit, možda bi i windows update sam potražio neke il većinu, al kad nemam ni za lan, ni wifi, dakle nemogu se prištekat na mrežu da mi pretraži.

Pokušavao sam ručno pronaći neke drivere tipa Ralink i Realtek, i instalirao ih, restartirao pc, al idalje ne prepoznaje niti jednu mrežnu vezu, očito nešto pogrešno radim.

Može preporuka nekog programa koji će mi bar izlistat potreben drivere, il specifikacije laptopa, da vidim koji wireless i lan čip imam.. Barem da osposobim internet, pa će mi, nadam se, windows update dalje poskidati drivere. Ili nešto jednostavnije..

Probao sam i sa CD-om, prvo tražio net framework da pokrene, skinio, a poslije errore izbacivao, vjerojatno jer na cdu piše windows 8 only.

pozdravljam sve konstruktivne sugestije, nemojte mi samo reći da instaliram Win 8, jer da to želim, nebi bio ovdje jel :)

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Isti problem, isto sa asusom, sam riješio tako da sam pogledao imaju li slični modeli drivere za 7 i isprobao ih. Imao sam sreće pa sam ih sve pronašao.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice