Virtualni desktopi

poruka: 12
|
čitano: 2.047
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Virtualni desktopi
pitanje

Zanima me tko je isprobao sistem virtualnih desktopa i koji je najbolji.

Ja sam probao skidati nekoliko programa ali u nijednom nisam uspio dobiti ono što želim.

Odnosno problem je u tome da recimo želim organizirati svoje kratice i foldere po nekom smislu odnosno da mi je recimo na desktopu 1 npr. brodski motori x, desktop 2 vanbrodski motori, desktop 3 filteri i desktop 4 pumpe goriva.

Htio bi da svaki desktop sadrži točno određeni sadržaj jer sam u nekoliko isprobanih programa što god ja promijenio na desktopu br 1 to je imalo utjecaja na desktop broj 2.

Molim za pomoć i riješenje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virtualni desktopi
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

pronašao sam rješenje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Virtualni desktopi
james_ri kaže...

pronašao sam rješenje.

Pa podijeli ga s nama. Mene osobno ovo isto zanima.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Virtualni desktopi
autorov komentar

Instalirao sam cool desk.

0 0 hvala 0
17 godina
Virtualni desktopi

Jel to ovaj program?

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Virtualni desktopi

Kakav je program? jeli bugovit? moze li posluziti svrsi?

We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Virtualni desktopi

ATi nudi virtual desktop u sklopu Hydravision softwarea.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virtualni desktopi

Ja sam isto otvorio ovakvu temu ali nazalost zatrazio sam lock posto sam mislio da sam pronasao reswenje,a nisam :)

Dakle sve sto mi treba je "damn" drugi virtual desktop koji ce imati ikone i foldere koje ja tamo poredam,ni lose da ima mogucnost za menjanje wallpapera

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lazarus Long kaže...

Ja sam isto otvorio ovakvu temu ali nazalost zatrazio sam lock posto sam mislio da sam pronasao reswenje,a nisam :)

Dakle sve sto mi treba je "damn" drugi virtual desktop koji ce imati ikone i foldere koje ja tamo poredam,ni lose da ima mogucnost za menjanje wallpapera

Instaliraj si KDE.Smijeh
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2008 15:37 (the_tux).
17 godina
neaktivan
Virtualni desktopi
autorov komentar

S cool deskom sam riješio problem šta se tiče raspodejel ikona i foldera te čak wallpapera ali ipak nije mi registriran program.moram naći neko riješenje a probao sam sa silnim serijskim brojevim i crackovima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Instaliraj si KDE.Smijeh 

Ne volem KDE Belji se 
  Al stvarno vilim kad me  How To Geek  iznenadi.

Ovo ne vazi za XP

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Instaliraj si KDE.Smijeh 

Ne volem KDE Belji se 
  Al stvarno vilim kad me  How To Geek  iznenadi.

Ovo ne vazi za XP

Vjerujem da ovo u vezi KDEa nije bila šala jer se KDE može instalirati na windows. Još je to bugovito,  ali može se.  Ja trenutno uz pomoć KDEa i Compiz Fusiona imam 64 virtualna desktopa od toga 1/4 ima sve različito od ostalih desktopa. Još kad se to sve pomnoži sa moja dva monitora dobije se ogroman iznos. A mogu maximalno imati 1600 virtualnih desktopa po monitoru(nisam 100% siguran). :D
Gentoo user. :')
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice