Utorrent na Visti?

poruka: 7
|
čitano: 2.374
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dali če raditi na Visti
pitanje

Sada sam na XP-u a želim priječi na Vistu i zanima me dali če mi na Visti raditi utorrent(stvari koje skidam dali če se nastaviti skidati), ako ga kopiram sa discka C na disck P dali če raditi(nastaviti skidati torrente) na Visti.

I glupo pitanje, ali neznam, pa ako netko može odgovorit: dali programi za XP rade na Visti.

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 750 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dali če raditi na Visti

Torrenti će raditi bez problema, programi kako koji, a i sad su svi programi prilagođeni za rad u visti.

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dali če raditi na Visti

Rade bez problema!

Private
17 godina
neaktivan
RE: Dali če raditi na Visti
ivan262 kaže...

Sada sam na XP-u a želim priječi na Vistu i zanima me dali če mi na Visti raditi utorrent(stvari koje skidam dali če se nastaviti skidati), ako ga kopiram sa discka C na disck P dali če raditi(nastaviti skidati torrente) na Visti.

I glupo pitanje, ali neznam, pa ako netko može odgovorit: dali programi za XP rade na Visti.

Svakako će raditi uTorrent...
A sto se tice nastavka skidanja polovicno skinutih datoteka, radnja je zaista jednostavna:
1. Redownload-aj potpuno istu .torrent datoteku za ono sto skidas
2. Load-aj .torrent datoteku
3. Kada te pita gdje hoces spremiti datoteke, jednostavno zadaj putanju do particije gdje su polovicno skinute datoteke
4. nakon toga uTorrent ce uraditi Re-check datoteka i nastaviti skidati na postotku kojem si stao
livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
17 godina
neaktivan
Utorrent na Visti?

Tebe vjerojatno zanimaju i postavke koje bi preselio sa xp-a na vistu tj. postavke od utorrenta.Ukljuci hidden files and folders i kopiraj sve iz foldera c-documents & settings-tvoje ime-application data-utorrent.Tu unutra su ti postavke utorrenta koje mozes kopirat takodjer u taj isti folder u visti.Provjeri samo jer mislim da je kod viste nesto drugacije tj. neznam dal je ista putanja kao i kod xp-a.

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 21:47 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Utorrent na Visti?
F1-IVO kaže...

Tebe vjerojatno zanimaju i postavke koje bi preselio sa xp-a na vistu tj. postavke od utorrenta.Ukljuci hidden files and folders i kopiraj sve iz foldera c-documents & settings-tvoje ime-application data-utorrent.Tu unutra su ti postavke utorrenta koje mozes kopirat takodjer u taj isti folder u visti.Provjeri samo jer mislim da je kod viste nesto drugacije tj. neznam dal je ista putanja kao i kod xp-a

Ime korisnika-----Appdata------Roaming-----uTorrent....za Vistu
unutra su i .torrent datoteke koje su se skidale....konfiguracijska datoteka i ipfilter ako koristis, uglavno sve je tu....
naravno treba imati ukljucenu opciju "Show hidden files and folders" u windowsima
livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 21:57 (Kaiserex).
16 godina
neaktivan
RE: Utorrent na Visti?
autorov komentar
F1-IVO kaže...

Tebe vjerojatno zanimaju i postavke koje bi preselio sa xp-a na vistu tj. postavke od utorrenta.Ukljuci hidden files and folders i kopiraj sve iz foldera c-documents & settings-tvoje ime-application data-utorrent.Tu unutra su ti postavke utorrenta koje mozes kopirat takodjer u taj isti folder u visti.Provjeri samo jer mislim da je kod viste nesto drugacije tj. neznam dal je ista putanja kao i kod xp-a.

Imam 2 diska 1.(80) 2.(640) na veči imam disck (P) uz ostale discove(particije). Prvo bi prebacio iz program failsa u particiju P. Manji disck(80) mi je samo za windowse pa bi izbrisao prvo XP pa na to instalirao Vistu i sa particije(P) opet prebacio u program fails.
Dali si tako mislio ili nešto drukčije(teže).
Ja sam skužio da to ide ovako, ak nisam skužio, onda sam glupSramim se.
AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 750 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice