USB device i device manager

poruka: 4
|
čitano: 1.749
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

jucer sam instalirao windos xp i sada u device magageru mi se pojavio neki uredaj koji navodno nisam instalirao... i sad me to zivcira jer svaki put kad pokrenem windows iskoci mi ono smece za instaliranje drivera :S evo slike pa ako mi mozete reci kako da doznam sta to trebam instalirat

0 0 hvala 0
18 godina

S obzirom da je USB u pitanju očisti sve drivere za uređaje koji se spajaju na USB i probaj ponovnom instalacijom najnovijih, a ako ni to ne pomogne probaj ići unatrag s verzijama drivera. Nekad stariji driveri rade bolje nego najnoviji.

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Pitanjce. (usluga za frenda)

Oboje gruntamo i ne mozemo otkrit kvaku.

USB uredjaji su mu svako malo - device in use... Ubijamo procese, al badava... Sad da li bi koji servis mucio usb portove, pojma nemamo jer servisa ima brdo...

Imate li kakvu ideju ?

(Vista x64)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Re: USB device i device manager
Imsovcanin kaže...

jucer sam instalirao windos xp i sada u device magageru mi se pojavio neki uredaj koji navodno nisam instalirao... i sad me to zivcira jer svaki put kad pokrenem windows iskoci mi ono smece za instaliranje drivera :S evo slike pa ako mi mozete reci kako da doznam sta to trebam instalirat

stavi instalacijski CD ili DVD od matične u optički pogon i na tom "žutom" idi na properties, pa na driver, update driver.

podesi da ti manualno pretraži DVd u optičkom pogonu i windowsi će sami instalirati s DVD-a što im treba.

"Kaži ljudima uvijek što je najbolje i šuti. Ako budeš ulazio u njihove beskonačne prepirke o tome što je bolje, uvijek ćeš se kajati."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice