Torrent programi i plavi ekran na XP-u

poruka: 9
|
čitano: 2.861
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Prilikom rada torrent programa (u-Torrent ili Vuze) događa mi se da se pojavljuje plavi ekran na Win.XP-u.Nekad radi par sati bez problema,a nekad se to dogodi i pet-šest puta u sat vremena.Nisam neki stručnjak za informatiku,ali se snalazim.Može li kakva pomoć?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 20:39 (ktm08).

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Torrent programi i plavi ekran na XP-u
ktm08 kaže...

Prilikom rada torrent programa (u-Torrent ili Vuze) događa mi se da se pojavljuje plavi ekran na Win.XP-u.Nekad radi par sati bez problema,a nekad se to dogodi i pet-šest puta u sat vremena.Nisam neki stručnjak za informatiku,ali se snalazim.Može li kakva pomoć?

Možda ti programi nemaju nikakve veze s tvojim Plavim ekranom skini ovaj dole program i instaliraj ga. Kad dobiš Plavi ekran pa kad se komp ponovo upali, gore u programu klikni na Analize pa srolaj dole pist če ko je krivac za Plavušu.{#}

http://download.cnet.com/WhoCrashed/3000-2094_4-12085848.html

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
Re: Torrent programi i plavi ekran na XP-u

Provam,hvala!

14 godina
neaktivan
Ja imam taj isti problem ali se zna dogoditi i kad igram naprimjer gta sa.
Nedavno sam instalirao grafu( pogledaj moj pc ) i na drugoj temi su mi rekli da je to BSOD ili takvo nešto u čemu je problem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

The process TCP/IP Protocol Driver or TCP/IP Driver.

Important: Some malware camouflage themselves as tcpip.sys, particularly if they are located in c:\windows or c:\windows\system32 folder. Thus check the tcpip.sys process on your pc whether it is pest. We recommend Security Task Manager for verifying your computer's security. It was one of the Top Download Picks of The Washington Post and PC World.

Skeniraj sa mbam-om i nekim antivirusom!

Izvor: file.net

ivek
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 19:41 (IVOX).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hoću imam mbam !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj utorrent vecinom skida 460-470 ali to je s onim linkom kako ubrzati utorrent za 400% a kada hakiram sa cheat enginom penje se čak i na 2 gb alli to moj (flat) internet ne može podnijeti pa skida obično oko 800 kbs.
Neznam ima li ovo nekih nuspojava ali ako ima javite da ne smrdam svog dragog prijatelja!!!
Ako ima javite mi što da napravim!

I zbog onog plavog ekrana vidio sam kako treba ovo što si naveo podestiti nešto tako.
Može pomoć?

Evo link
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@akiv9999 Ovo nisam tebi odgovorio nego autoru teme :)
ivek

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ok ali možeš valjda i meni pomoći! : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: