Titranje ekrana

poruka: 4
|
čitano: 2.085
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Titranje ekrana

Pozdrav svima, imam mali problem. Kad startam Windowse titra mi ekran, slova i ikone su mi zamućene. Ista mi je stvar kad otvorim neki program, Word, Excel, a dok igram neku igru ili gledam nešto u Meia playeru, sve je ok, Ima netko ideju što bi to moglo biti?

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Titranje ekrana

Kažeš kada gledaš u Desktop ili Explorer zamućena ti je slika, dok programi i igre, nepovezani sa OS-om, su u redu. Otvori neku igru instaliranu sa Windowsom ili kalkulator pa javi kako je tamo? Na koliko ti je nameštena frekvencija osvežavanja ekrana?

If you play a Windows. installation disk backwards, a Satanic voice commands you to kill puppies! - Oh come on, that's nothing. If you play it forwards, it installs Windows
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Titranje ekrana

Sve titra, frekvencija je na 60Hz.

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-
17 godina
neaktivan
RE: Titranje ekrana

Riješio sam, hvala na trudu, stavio sam nove drivere od grafičke, sad je ok.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice