Steam bloka komp!

poruka: 8
|
čitano: 1.859
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Steam bloka komp!
Hoj,
Koristim Steam jedno 3-4 godine i nisam nikad imo nekih problema do jucer. Igro sam WoW i odjednom mi zabloko komp, nis nisam mogo, nije reagiro ni na ctrl-alt-del pa sam ga moro restartat, no kad se booto nakon par sec opet zabloko i tak stalno. Nakon jedno 20 restartanja, safe moda, ovogonog, skuzio sam da zabloka cim se Steam proces upali (znaci proces, gui se ni ne pojavi). Uninstaliro sam ga, pocistio sve vezano uz njega iz registrija i komp radi normalno. Skino opet sa sajta i instaliro kad opet isto, cim se proces pokrene sve stane. Stvarno vise ne znam sto bi jos moglo bit! Nisam nista novog instaliro jedno tjedan dana tak da nije do nekog drugog programa.
Jel ima neko neku ideju kak to rijesit? Stvarno mi se neda radit reinstall Winsa.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Steam bloka komp!
sHOCKRE kaže...
Hoj,
Koristim Steam jedno 3-4 godine i nisam nikad imo nekih problema do jucer. Igro sam WoW i odjednom mi zabloko komp, nis nisam mogo, nije reagiro ni na ctrl-alt-del pa sam ga moro restartat, no kad se booto nakon par sec opet zabloko i tak stalno. Nakon jedno 20 restartanja, safe moda, ovogonog, skuzio sam da zabloka cim se Steam proces upali (znaci proces, gui se ni ne pojavi). Uninstaliro sam ga, pocistio sve vezano uz njega iz registrija i komp radi normalno. Skino opet sa sajta i instaliro kad opet isto, cim se proces pokrene sve stane. Stvarno vise ne znam sto bi jos moglo bit! Nisam nista novog instaliro jedno tjedan dana tak da nije do nekog drugog programa.
Jel ima neko neku ideju kak to rijesit? Stvarno mi se neda radit reinstall Winsa.

Nisi možda instalirao directX 11?

Ili instalirao nove drivere?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 7:01 (Bugy).
15 godina
neaktivan
Steam bloka komp!
Ne, bas nista nisam instaliro novog 7-10 dana.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Steam bloka komp!

Upravo to se meni znalo događati, i događa mi se još uvijek, ali ako skidam igru sa steama i recimo otvorim firefox ili MSN, komp. tj steam se zašteka i moram ručno resetirati računalo.

No ja mislim da je to do harddiska.

Neznam drugačije objašnjenje.

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Steam bloka komp!
Pa da je do hdd-a onda nebi komp radio normalno sve vrijeme dok god se steam ne pokrene.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Steam bloka komp!

Nebi trebalo biti takvih problema sa Steam aplikacijom. Premda ja nevolim da se steam pokreće sa windowsima. Kada mi se igra, kliknem aplikaciju. Jedino provjeriti koristi li neki sigurnosni antivirus/firewall program nadzor nat steam procesom. Napraviti exeption za steam unutar tog programa.

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Steam bloka komp!

da do HDD-a je. Dok se skida više igara onda zna zaštekati.

Kod tebe neznam, možda windowsi nevaljaju!?

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Steam bloka komp!

Ja kad sam imao problema sa Steamom, novi Windows je uvijek riješio problem {#}.

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 15:44 (vrba5).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice