Racunar se upali, ali nece da pokrene programe

poruka: 6
|
čitano: 8.156
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

Jucer sam brisao neke programe na racunaru i vjerovatno sam tada obrisao neki bitam program, jer danas kad upalim racunar pali se normalno ali kad pokrene windows onda se ne pojave ni ikone na desktopu ni start menu, samo pozadina stoji, jedino sto mogu pokrenuti je task manager u kojem vidim da ni jedan microsoftov program ne radi. Pa ako iko zna kako da popravim ovaj problem ili je imao isti problem bio bih mu zahvalan na pomoci.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Racunar se upali, ali nece da pokrene programe
LoRD_0001 kaže...

Pozdrav,

Jucer sam brisao neke programe na racunaru i vjerovatno sam tada obrisao neki bitam program, jer danas kad upalim racunar pali se normalno ali kad pokrene windows onda se ne pojave ni ikone na desktopu ni start menu, samo pozadina stoji, jedino sto mogu pokrenuti je task manager u kojem vidim da ni jedan microsoftov program ne radi. Pa ako iko zna kako da popravim ovaj problem ili je imao isti problem bio bih mu zahvalan na pomoci.

Probaj u task manageru dodati new task: explorer.exe , ako se ni tad ništa ne pojavi repair windowsa ili reinstalacija ti ne gine.

12 godina
neaktivan

Probao sam to sa explorerom odmah ali ne radi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Racunar se upali, ali nece da pokrene programe

Probaj dignit sistem u Safe Modu, ako se pokrene onda System Restore i vrati ga na prijašnje stanje

I see offline people !
12 godina
neaktivan

Ne moze ni preko safe moda, izgleda da cu morati reinstalirati windows. {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

hej,racunar nece da pokrene niti jedan program kada ga upalim,znaci normalno se upali i sve ali kad hocu da otvorim neki program on uspori i nikako ga ne otvara.pomoc bi dobro dosla:)hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice