Ps3 emulator, sta? kako?

poruka: 5
|
čitano: 1.304
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
PS3 emulator, sta? kako?

Danas sam naletio na stranicu sa ps3 emulatorom, skinuo sam program u .7zip-u i skeniro sa avast! premier i silverlight-on i kazu da nema virusa i niti icega, pokrenuo u sandbox-u i normalno instalirao.

Nisam nikada radio sa time, pa me zanima sta i kako...imam blu-ray u laptopu przilicu pa me zanima da li ce mi raditi original igrica od plejke?

Znam da mora biti ebeno jak procesor, cak mislim da bi mogo raditi sa ovim mojim, sta mislite?

Link: http://playstation3emulator.net/

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PS3 emulator, sta? kako?
NoOne1997 kaže...

Danas sam naletio na stranicu sa ps3 emulatorom, skinuo sam program u .7zip-u i skeniro sa avast! premier i silverlight-on i kazu da nema virusa i niti icega, pokrenuo u sandbox-u i normalno instalirao.

Nisam nikada radio sa time, pa me zanima sta i kako...imam blu-ray u laptopu przilicu pa me zanima da li ce mi raditi original igrica od plejke?

Znam da mora biti ebeno jak procesor, cak mislim da bi mogo raditi sa ovim mojim, sta mislite?

Link: http://playstation3emulator.net/

Sve ti je to fake nazalost tek sam usao na stranicu vec sam naisao na ovo:

Question: I get a bios error, what I do?
Answer: Because of legal reasons we can't add the bios files with the emulator, you can download them separately here.

Question: Activate the emulator, survey?!
Answer: We know its annoying. But it only takes a small moment of your time, and like this you help us keep the website/project free. Thank you for your understanding.

Regen Servis Reball Akcija 250kn
16 godina
moderator
Re: PS3 emulator, sta? kako?
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
Ps3 emulator, sta? kako?

Ništa, nikako..

Disregard the constabulary.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ps3 emulator, sta? kako?

Nikako. PS2 emulator, koji postoji i koji za razliku od ovog za PS3 nije fejk, se muči sa emulacijom, čak i na dosta jakim kompovima. Ovi svi emulatori za PS3/PS4/X360/XBONE su fejk i traže te da ispuniš neke ankete koje se plaćaju bla bla bla, pa, da skratim - traže te pare a ono figa na kraju. PS3 emulator ne postoji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice