evo, imam jedan problem i to sa zvukom dok igram...dakle, kod nekih igri(konkretno witcher i titanquest) mi nakon nekog vremena počinje zvuk krčiti u igri(kao kod lošeg prijema radio stanice). Koristim 5.1 ozvučenje a konfa mi je amd3800+ x2, ddr2 1 gb(800mHz), gigabyte 8600gts. Zvučna kartica mi je integrirana. Isprva sam mislio da je problem u tome sto su igre zahtjevne a posto mi je zvučna on-board ne ostaje dovoljno resursa za kvalitetnu reprodukciju zahtjevnog surround zvuka zbog zahtjevne grafike, ali opet recimo kod Crysis-a i Stalkera takvih problema nemam. Stoga, zanima me da li je stvarno problem to što nemam posebno zvučnu karticu ili problem u driverima ili nešto treće?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moguće da su driveri.
Ali trebao bi i pokušati unutar svake igre koja radi probleme pokušat eksperimentirati sa audio postavkama i možda uspiješ sredit stvar.
Ako imas problema sa krcanjem, nestajanjem zvuka, ili neki drugi problem sa zvukom....probaj ovo : Start/Run/ upisi dxdiag/Sound/ imas slider na full acceleration a ti ga spusti na standard ili basic acceleration...
Meni je pomoglo par puta, npr. Splinter Cell --krcanje zvuka, Broken Sword --nestajanje zvuka tj, govora iz konverzacije likova