Problem je u tome sto uopce ne mogu pokrenut navedeni program. Pise da Virtual PC 2007 is not valid Win32 application. U cemu je problem ? VPC 2007 je skinut s Microsoftove stranice
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam da tema nije nesto zanimljiva, ali je trebam rjesenje cim prije
Imaš 32- i 64-bitni Virtual PC. Jesi li skinuo odgovarajući za svoje Windowse?
Ako koristiš 32-bitne Windowse, tada trebaš skinuti 32-bitni Virtual PC, a ako imaš instalirane 64-bitne Windowse tada trebaš skinuti 64-bitni.
U krajnjem slučaju, ako maloprijašnje riješenje ne bude od pomoći, predlažem da koristiš neku drugu apolikaciju za virtualizaciju. Nešto poput Virtualboxa ili VMWarea.
Imaš 32- i 64-bitni Virtual PC. Jesi li skinuo odgovarajući za svoje Windowse?
Ako koristiš 32-bitne Windowse, tada trebaš skinuti 32-bitni Virtual PC, a ako imaš instalirane 64-bitne Windowse tada trebaš skinuti 64-bitni.
Samo klikneš na datoteku koju si skinuo s Microsoftovih stranica i pokreneš instalaciju. Ne treba prethodno raspakiravati.
Tak sam i mislio,ali nejde da ga je...s, sto mu vragova, da skrenem s pameti.
ma instaliraj VirtualBox i sve će bit u redu. ja ga koristim otkad sam čuo za njega i imam same preporuke. i nije ograničen samo na windowse, kao što je u slučaju virtualpc-a
ma instaliraj VirtualBox i sve će bit u redu. ja ga koristim otkad sam čuo za njega i imam same preporuke. i nije ograničen samo na windowse, kao što je u slučaju virtualpc-a

Pa ne mogu vjerovat, sad me pita da li imam legalne windowse, a modificirao sam serijski broj u legalan sa rockxp i opet ne sljaka (virtualbox). Kaj da sad smislim ?
evo rijesen problem, jos jednom sam skinuo (VPC 2007) sa istog Microsoftovog resursa i sad sve radi normalno, hvala na trudu
Opet problem s virtualizacijom, hocu bootat win7, s VMware (najnovija verzija) dodje na jedan dio gdje je sve na nekom cudnom jeziku i onda baci neki error, s VPC2007 i Virtual Boxom uopce ne mogu bootat - kaze da nema sistemskog diska... Uglavnom jezik je unutra engleski i jos neki (x64 i x86 verzija). Mene zanima zasto ne mogu bootat s virtual boxom, u .iso formatu je win 7
Vjerovatno verzija Win7 koja nevalja skini novi...Nemoj multilanguage (kakos e već piše) nego samo English...Ja sam si skinuo na engleskom installirao i skinio HR language pack...