Bok. Igra je dosta stara i nije napravljena za 4 jezgrene procesore. Tako da igra ulogu viši takt kod procesora tvog prijatelja! E8500 je, kol'ko ja znam na 3 GHz, a Quad je na 2.4 pa ti je to to... Inače igra ne treba toliko grafičke memorije tako da je i igranje s 4870 na 1 G dovoljno, iako bi trebao imati nešto bolje FPS kao vlasnik 4870x2 kartice.
Bok. Igra je dosta stara i nije napravljena za 4 jezgrene procesore. Tako da igra ulogu viši takt kod procesora tvog prijatelja! E8500 je, kol'ko ja znam na 3 GHz, a Quad je na 2.4 pa ti je to to... Inače igra ne treba toliko grafičke memorije tako da je i igranje s 4870 na 1 G dovoljno, iako bi trebao imati nešto bolje FPS kao vlasnik 4870x2 kartice.
ocito si falio torrent sa igrom pa ti steka. (kako je bilo prije???)
net ne radi iz nekih drugih razloga
sta si radio u meduvremenu i jesi siguran da si samo driver od graficke brisao XD
konfa i vise nego gura a nebuloze oko napajanja zaboravi.
Bit ce da si prckao gdje netreba jer je cudno da zbog instalacije drivera za graficku prestane radit internet, mislim, cista logika
Cekaj malo kolega da te ja nesta pitam,ti kupujes graficku koja kosta oko 3500kn, također navodiš u prethodnom postu da si stavljo gtx 280 da isprobas imas li i s njom problem(pretpostavljam znaci da imas i tu karticu) koja isto dode otprilike kao prva,znaci dao si za graficke barem 7000kn,osim ako nemas jos koju pa mozda imas grafickih za preko 10000kn,sto me nebi cudilo!!?? I onda stavljas nesto sto toliko kosta sam u komp i ocigledno neznas sta radis,neznas ju niti ispravno postaviti niti narediti net,pa kad vec imas toliko novaca onda si trebao odmah odnjeti u neki servis da ti ju oni ugrade,pa si miran,to u vemilu kosta 150kn,znaci nebi te puno kostalo.
I dakle molio bi sve da ovakvima koji imaju toliko para nedajete nikakve savjete,kad mogu toliko platiti za jednu stvar,a ocigledno nisu neki extra strucni u informatici( mislim nisam ni ja ali onda nebi kupio grafu za 3500 kn i sam je ugradivo osim ako to vec nisam radio sto puta prije i apsolutno znam sto radim-da se razumijemo) onda neka plate i ugradnju iste stvari,hvala.
Mislim da ovo sto sam napisao ima logike iako nesumnjam da ce mnogi biti protiv moga misljenja i poceti sa standardnim-pusti ga ti,ak ju je on platio neka ju sam i ugraduje ako hoce i slicno.Da,neka ju ugraduje,al kad naide na problem neka nepostavlja tu pitanja sta da radi.
e to ti je tako kad kupiš toliko razvikani ATI svetije crklo nosi u servis
e to ti je tako kad kupiš toliko razvikani ATI svetije crklo nosi u servis
Ponosan sam vlasnik Sapphire Radeon 4870X2.
OS je Windows Vista 64bit.
Sve radi super. Pogotovo Crysis Warhead - sve na enthusiast.