Problem kod prženja filma na DVD

poruka: 8
|
čitano: 3.972
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Ne znam točno jel problem softwerski ili hardwerski i zato se unaprijed ispričavam!

Dakle,

Kad pržim filmove normalne velićine 700MB na DVD i stavim u DVD player, sve radi kako i treba, ali kad stavim veći film, evo konkretno jućer sam mislio pogledati: The Island (2005) BRRip XvidHD 720p-NPW (2,07GB) njega moram pržiti na UDF jer Nero ne dozvoljava tako velike datoteke pržiti na ISO... naravno kad spržim na UDF, na DVD-playeru ga očita u meniju ali ga ne želi pokrenuti...

Ima ko' ideju kako da spržim te velike filmove??

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem kod prženja filma na DVD
Vjerojatno ti DVD ne cita HD filmove i zato ga ne mozes pokrenuti.
15 godina
protjeran
TOMs kaže...

Ne znam točno jel problem softwerski ili hardwerski i zato se unaprijed ispričavam!

Dakle,

Kad pržim filmove normalne velićine 700MB na DVD i stavim u DVD player, sve radi kako i treba, ali kad stavim veći film, evo konkretno jućer sam mislio pogledati: The Island (2005) BRRip XvidHD 720p-NPW (2,07GB) njega moram pržiti na UDF jer Nero ne dozvoljava tako velike datoteke pržiti na ISO... naravno kad spržim na UDF, na DVD-playeru ga očita u meniju ali ga ne želi pokrenuti...

Ima ko' ideju kako da spržim te velike filmove??

Najgluplja vječna rečenica jest "Nero ne dozvoljava".

Bez uvrede, to je uopćeno, ne mislim na tebe.

Stavi jedno 100 besplatnih pržača DVD-ova ili Ashampo Free i ni jedan te neće gnjaviti s tim UDF sranjima, jedino NERO pravi probleme. {#}

Ne dirajte mi Osamu, uspomenu u meni....
18 godina

UDF će svaki od tih programa sam koristiti ako snimaš datoteke veće od 2 GB, ali to uopće nije problem, nego je problem rezolucija - DVD playeri u velikoj većini ne mogu čitati DivX/Xvid HD.

KaeR
16 godina
neaktivan

Ne može nero praviti nikakve probleme ako se zna što se radi.

On ti jednostavno daje odabir parametara snimanja koji ovaj drugi ne daje već to odrađuje u pozadini.

Meni npr. ashampoo neće prži normalno, ne sjećam se što je točno bilo, ali jednostavno na mojoj konfiguraciji ga se ne može natjerati da radi.

Uostalom, čovjek u drugom postu mu je fino odgovorio u čemu je problem.

Ako snimljeni dvd radi na kompjuteru, onda ti neće dvd player i to je to.

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
protjeran
blacko kaže...

Ako snimljeni dvd radi na kompjuteru, onda ti neće dvd player i to je to.

To uopće ne mora biti točno.

No, pošto čovjek želi gledati MKv ili Bluray na običnom Divix-DVD playeru vjerojatno je ovaj put točno. {#}

Ne dirajte mi Osamu, uspomenu u meni....
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 11:24 (Mustafa).
18 godina
neaktivan

Stvar je riješena... uopće nisam uocio onaj HD u naslovu... Sve 5

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mustafa kaže...
Najgluplja vječna rečenica jest "Nero ne dozvoljava".

Bez uvrede, to je uopćeno, ne mislim na tebe.

Stavi jedno 100 besplatnih pržača DVD-ova ili Ashampo Free i ni jedan te neće gnjaviti s tim UDF sranjima, jedino NERO pravi probleme. {#}

To nije do programa, nego do standarda. Jedino je stvar što ti Ashampoo ne kaže što radi i prži UDF bez da te pita za to. Više volim programe koji imaju i pokoju opciju za namjestiti tako da mi je Nero draži.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice