Pitanje oko nforce2 drivera...

poruka: 5
|
čitano: 822
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Išao sam updateati drivere na računalu,i obrisavši stare(5.10 udp za nforce2) sa bugovog dvd-a instalirao nove,a kasnije se ispostavilo da ti driveri više ne podržavaju nforce2 u potpunosti ,jer mi je neinstaliran ostao ethernet kontroler,audio kontroler,i sm bus.

Da li da se vratim na stari udp ili da manualno skinem drivere za ovo?

Hvala

I ako netko zna odakle ih skinit....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Idi na site od Nvidie (link ti je ispod), odaberi OS i chipset pa skini driver!

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Nakon što ga download-uješ, pokreneš instalacijsku proceduru i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovdje češ naći drivere. Ovi su driveri samo za nForce 1 i 2.

http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_5.10.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pošto je riječ o drajverima da ne otvaram novu temu bezveze pa ću pitat ovdje? Kad idem instalirat nove drivere od nvidie za grafičku karticu prvo izbrišem stare,restartam računalo i zatim kad restartam računalo pojavi se poruka FOUND a NEW HARDWARE,da li da instaliram prvo to što mi javi Xp,ono YES THIS TIME ONLY->RECOMENDED ili prekinem to i istaliram drivere kojeg sam skinuo s nvidiine stranice?Hvala na odgovoru!!

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Pitanje oko nforce2 drivera...
Razer_Copperhead kaže...

Pošto je riječ o drajverima da ne otvaram novu temu bezveze pa ću pitat ovdje? Kad idem instalirat nove drivere od nvidie za grafičku karticu prvo izbrišem stare,restartam računalo i zatim kad restartam računalo pojavi se poruka FOUND a NEW HARDWARE,da li da instaliram prvo to što mi javi Xp,ono YES THIS TIME ONLY->RECOMENDED ili prekinem to i istaliram drivere kojeg sam skinuo s nvidiine stranice?Hvala na odgovoru!!

Prekineš i instaliraš drivere s weba
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice