Photoshop CS3 problem

poruka: 7
|
čitano: 1.458
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Photoshop CS3 problem
pitanje

Pozdrav, forumasi, javlja vam se lazov, zna li itko do cega je kada mi pri koristenju nekog brusha pise "Could not use brush tool because the scratch disks are full"

Molim pomoc

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Photoshop CS3 problem
prihvaćeno rješenje

Pa, kaže ti da je disk pun.

Možeš mu dati još prostora/diskova da diše..

16 godina
Photoshop CS3 problem
autorov komentar

A gdje da nadem te "sratch diskove"

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hay....imam pitanje...

mene pri instalaciji traži cd key ili kako to već neki zovu....kako da ja dođem do toga

Taša
16 godina
neaktivan
Taša kaže...

hay....imam pitanje...

mene pri instalaciji traži cd key ili kako to već neki zovu....kako da ja dođem do toga

Imaš piratsku verziju i nemoj to ovdje tražit jer je to na OVOM FORUMU ZABRANJENO..Odi na jednu magičnu stranicu i upiši GIMP ili Paint.net.Oni su ti besplatni.

I prestani tražit cd-keyeve.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...
Taša kaže...

hay....imam pitanje...

Imaš piratsku verziju i nemoj to ovdje tražit jer je to na OVOM FORUMU ZABRANJENO..Odi na jednu magičnu stranicu i upiši GIMP ili Paint.net.Oni su ti besplatni.

I prestani tražit cd-keyeve.

ako misliš na stranicu koja počinje sa s........  najvjerovatnije mu neče radit.

moraš s neta skinut keyg......  ili activator

hahahahaah
16 godina
neaktivan

heheheh.....znam.....

vidiš da moram to tražit......znala sam....hehehfala dečki izmuljat ću ja već nešto...

Taša
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice