Na Net.hr stranici mi opera ne želi otvarati fotogalerije, pa ako neko zna u ćemu je problem neka javi.
Firefox otvara galerije normalno.
Na Net.hr stranici mi opera ne želi otvarati fotogalerije, pa ako neko zna u ćemu je problem neka javi.
Jesi li probao opciju ''Maskiraj kao Firefox''?
jesam
I jel ide?
Vjerovatno ti je isključen javascript, pa stisni f12 i provjeri jer je kvačica na enable javascript, ako nije, uključi je i osvježi web stranicu zatim probaj otvoriti foto galeriju. Ako ti je uključen javascript, onda je do neke extenzije.
javascript je uključen
javascript je uključen
Onda te neka ekstenzija hebe, pa uradi sljedeće: iskljući javascript, restartaj browser, sad ukljući javascript, odi na net.hr i otvori fotogaleriju. Ako to ne upal, (90% sam siguran da oće), onda jbg ne mogu ti pomoći.
javascript je uključen
Onda te neka ekstenzija hebe, pa uradi sljedeće: iskljući javascript, restartaj browser, sad ukljući javascript, odi na net.hr i otvori fotogaleriju. Ako to ne upal, (90% sam siguran da oće), onda jbg ne mogu ti pomoći.
nažalost ni to ne pali
Spremi passworde i bookmarkse na sigurno i odi u %appdata% folder i obriši folder Opera. To ti resetira sve postavke.
Spremi passworde i bookmarkse na sigurno i odi u %appdata% folder i obriši folder Opera. To ti resetira sve postavke.
upalilo